Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
#32711680 #2898 üzenetére
A L900-on egyelore tokeletes a chat resz. Ma a group chat ment egesz nap hibatlanul. Tegnap kibrobaltam a telefonalast is, az kicsit bugos. Szoval ha en hivok nincs vele baj, de mikor engem hivnak kuld egy ertesitot. Ezzel nem is lenne baj viszont mikor ranyomsz az ertesitesre es kozben meg tart a hivas, nem tudod felvenni, de a masik fel hangjat mar hallod. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy rezgett a telefon mintha hivnanak es kozben beszelgettem a haverommal. Nem mondom, hogy nem zavaro, igy visszahivtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest