Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
válasz King Unique #10590 üzenetére
thx a választ..
Van Eredeti win 8.- is , csak vga+ ssd .-t váltottam és már nem megy fel rá , le szopatott így kénytelen voltam buheráltat fel tenni , mert nem szaladgálok minden egyes hardver frissítés után nyomorult eredeti winfost venni azért ennyire nem szakadt rám a bank
csak azért mertem megkérdezni mert olvastam ezt a cikket ? Hogy v.ki próbálta már ezt a fajta megoldást ?
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz King Unique #10594 üzenetére
én se értettem , ezt nem tudtam , hogy el lehet távolítani a cd. kulcsot a win alól , lehet itt volta a probléma , de eddig ment minden gond nélkül míg nem vettem meg a vga+ ssd.-t :S
amúgy érdemes win 8.1 - ről 10-re váltani ? stabil ,mennek rajta a programok illetve a gémek rendesen ???
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Azt hol lehet a 10.-be beállítani ,hogy a frissítéseket keressen , de én döntöm el , hogy azokat telepítem e ?
Win 8 .-alatt megtaláltam ,de ebben hova dugták el ?Illetve vagy 4 napja fent van , az első alkalommal frissített , de minden nap rá keresek a frissítésekre, de nem talál semmit ! Másnál mi a helyzet ?
Vagy én vagyok türelmetlen , majd jönnek azok ....Válaszokat köszi
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Lenne egy problémám most telepítettem fel a legújabb frissítést win10 pro 1703 . És olyan furcsaságot csinál , ha bármelyik lemez partícióra egér jobb gombbal rákattintok akkor lefagy mindegy total commander vagy win intéző mi lehet a gond eddig nem csinálta 1607.-el ? és jogtiszta a win.
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném Win10 64bit.-et használok van egy eredeti Win8 Pro telepítőm,aminek a kulcsát tudom vele használni.
A héten konfigot váltok a jelenlegi intel.-t lecserélem AMD.-re ( Lap+Proci+Ram) csere lesz . Kérdésem mint kell tennem , hogy tudjam használni a kulcsot win10.-hez ? Milyen trükkök / megoldások vannak?
Válaszokat / segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Egy nagy segítségre lenne szükségem napokban leszedtem a win frissítést a legfrissebb built (1709) óta olyan hibába ütköztem, hogy ha a chrome nyitva van és úgy indítom újra gépet , restart után elindítom és kétszer jön be ! . és megjegyzi az oldalakat amik meg voltak nyitva ,illetve a utorrent is ha nyitva volt akkor azt is behozza magától pedig nincs a win.-el való indulás bekapcsolva . Az automatikus indulásnál sincs ott a program ..
Ha újra indítás előtt bezárom akkor indulás után rá kattintok akkor nem duplikálja.
Próbáltam több helyen keresni a megoldást ,de nem sikerült Ezért nem szeretnék új rendszert húzni . Hátha itt tudja v.ki a megoldást. Régi win 1706.-al nem csinált ilyeneket.Válaszokat előre is köszi
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem van egy eredeti win 8.1 prom amit win10.-re upgradeltem a kulccsal ..
E hónapban jelentős hardverváltozásom lesz lap + proci csere marad AMD . Kérdésem elfogja fogadni a kulcsot ? vagy mi a legegyszerűbb megoldása , hogy tudjam majd gond nélkül telepíteni ?Előre is köszönöm.
Szinyák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest