Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni.
tegnap óta a billentyűn az egy,kettő,három számokat lenyomva legyen az numpad-en vagy a betük felett, a billentyűzet nyelvát állítja. MINTHA alst+shit-et nyomnék.
Nem tudom mi állítódot ell és hogyan, mert semmilyen updatét nem tettem fel, de nem jövök rá, hogy tudom ezt kikapcsolni.
én nem értem, egész nap ez szórakozik velem, kiteszem a posztot és megjavult..[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
sziasztok, win10 update óta nem tudom a gépről a filmet tv-re küldeni.
beállitásokban azt irja a miracast nem támogatott
dxdiag azt irja miracast avaliable with DHCP. mi a teendő? win10 előtt fél éve még müködött a dolog. -
gergo5991
őstag
sziasztok, ma kapcsolom be a gépet és olyat irk i mikor a windows még tölt be hogy: to skip disk checking press any key..
de a lényeg, hogy a billentyű ilyenkor még áram alatt sincs, és nem engedett semmit nyomni. Utóbbi időben amugy mindig force shutdownolni kell a gépet, mert ha elalszik, nem lehet felébreszteni. Haver szerint mert szar a billentyűzetem néha az is vacakol úgymond be kell bikázni mert nem képes áramot felvenni a gépből, mindig rá teszem a telefon töltő USB-jére majd utána a gépbe dugom úgy már megy.. érdekes. -
gergo5991
őstag
sziasztok, szeretném a segitségeteket kérni.
a num pad-en beállitottam hogy ha lenyomom az 5 ös gombot, akkor kattintson az egér. Az lenne a kérdésem, ha lenyomva tartom az 5 ös gombot, be lehet állitani, hogy folyamatosan kattintson az egér?
úgy mond auto clicker kellene és kiakasztanám az 5ös gombot, mivel nem szeretnék ehhez semmilyen programot használni. -
gergo5991
őstag
sziasztok, olyan kérdésem lenne ha 1 programot megnyitok meg 1 vlc-t nem-e lehetne a programot ami meg van nyitva "átmenetbe tenni", szóval hogy mögötte lássam a vlc-t megnyitva. Olyan mintha 2 képet akarnák össze stackelni 1 képpé
-
gergo5991
őstag
válasz quailstorm #53160 üzenetére
ha számít pontosabban msi apache ge62 2qc
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, pár probléma merült fel a gépem működésében, win 10 van rajta, eredeti.
probléma 1. ha youtube-on vagy vlc-n nézek teljes képernyő módban filmet, akkor a tálca nem akar eltünni, kapcsolgattam össze vissza, tálca zárolása meg egyébb beállításokat, nem tűnik el
probléma 2. az első problémára való tekintettel a tálcát elrejtettem, szóval ha lehúzom az egeret, csak akkor jöjjön elő és itt máris találkozunk a fő probléma 2-vel, nem bukkan fel a tálca, muszály win gombal előhozni.
probléma 3. a wifi valahogy baszakszik, ki be kell kapcsolgatni hogy rendesen menjen és valamiért wifi 2 a megnezevése. miért van benne 2 wifi hogy ez a második?
probléma 4. ha bedugom a füllhallgatót, eddig felugrott egy ablak hogy external device detected, és kiválaszthatom hogy milyen módban akarom használni, füles, vagy menjen a hang a hangfalról meg a harmadik valami más, a baj, hogy most nem ugrik fel, nincs választási lehetőségem.
probléma 5. 1200 euró volt ez a laptop, most nem tudom a win10 lassítja be vagy mi a franc van vele, de totál lassu szar, mintha egy 2009 es macbook pro előtt ülnék (az volt az előd). i7es proci 5700hq, 1 terra hdd 7200rpm, gtx 960m grafikus, 16 giga ram - ja teszem hozzá a ram valahogy mindig tele van, pedig csak a chrome fut és ilyenkor is vagy 8 gigát megeszik belőle, most felmerül az a hülye kérdés belőlem, hogy bazzeg, ez % ban eszi a ramot nem byteban?, ja és a letöltések mappában ha vam vagy 100 file ami összesen foglal vagy 300 megát, hát bazz 10 percig tölti be vagy nyissa meg, kinek hogy a megfelelőbb.
probléma 6. eszembe jutott még, hogy ha nem használom akkor elalszik, majd magátol felkell, aztán ujból,valami hülye folyamat van ebben, ha futtatok programot hogy ne tudjon elaludni a gép akkor is elalszik, ha kikapcsolom akkor olyan mintha csak elaltattam volna - nem mindig akar kikapcsolni.., este ha nem kapcsolom ki a gépet a ventillátorok maguktól életre kellnek és elkezdenek zúgni egy porszívó..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest