Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
A Windows 10-es Skype nem indul el, csak bevillan egy pillanatra. Van erre valami megoldás, vagy ötlet, hogy hogyan tudnám megtalálni az okát?
A törlés és újratelepítés nem segített rajta.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Újabb gyöngyszem:
Windows 10 alatt nem látom a Samba megosztásaimat.
A munkacsoport neve megfelelő, hálózatfelderítések be vannak kapcsolva, fájlmegosztás be van kapcsolva, magánhálózatként van beállítva.
A dologban az érdekesség az, hogy ugyanez a gép, ugyanezzel az IP címmel Windows 7 alatt pedig látja (dual boot).
Nem volt eddig semmi baj W10 alatt sem, csak előjött egy nagyon bosszantó Chrome hiba (amire szintén választ keresek, mert a Chrome topik elég lapos), ezért a hálózat beállításait reseteltem.
Azóta nem látom a Linux szervert a hálón. A többi Windows gépet látom.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #61949 üzenetére
Update: NFS-sel fel tudtam csatolni, de ez inkább csak fél siker, mivel az NFS nem túl jól kezeli az ékezetes betűket (most nem fogok nekiugrani és mindent átnevezni).
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
SMB probléma. Tegnap felhúztam magam és ledaráltam a rendszert a gépről. Először csak resetelni akartam a Windows-t, de újraindulás után nem ismerte fel a billentyűzetem. (UEFI-ben működik és USB 2.0 portra van dugva)
Szóal RUFUS barátunkat hívtam segítségül és kapott egy tiszta telepítést.
Eredmény:
Látom a samba megosztásokat, valamint a Chrome sem szarakodik már. Extra: Az a programom is hibátlanul működik, amivel eddig bajok voltak a W10-ben és ezért kellett dual-boot-ban még egy W7-et is használnom.
Az a gyanúm, hogy a CU esetén még a kompatibilitáson is csiszolgattak a Microsoftnál.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Azt az idegesítő funkciót hogy lehet kilőni, hogy a leállítás előtt be nem zárt alkalmazások elindulnak következő indításnál?
Van, hogy 3 outlook fut egyszerre, ami elég vicces.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Werkly #71810 üzenetére
Tehát így mindent kényszerítve bezár leállításnál és legközelebbi indításnál nincs gond?
Ez eléggé olyan, mintha baltával kellene faragni, nincs rá valami jobb megoldás?
Nagyon sokszor hajnalig dolgozom és nekem kifejezetten jól jön olyankor, hogy a Windows szól, hogy nem zártam be néhány alkalmazást, mert akkor nem történhet meg, hogy mentés nélkül bezárja a rendszer.Vagy teljesen másról beszélünk? Nekem az a bajom, hogy legközelebbi indításnál elindul minden, amit nem zártam be.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valamilyen megoldást archivált backupra? Van egy szerverem, amin a munkákat tárolom és jó lenne, ha hetente egyszer felkerülne egy friss backup a Google Drive-omba. A projektjeim sokszázezer kis fájlból állnak, így az archiválás lenne a legjobb megoldás, de nem nagyon találok egy életképes megoldást erre.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest