Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafis83
tag
válasz ZPKing #47686 üzenetére
Most már működik, elérem a hálózati helyeket a KB3189866 frissítés feltelepítése után.
A Synology NAS-nál a fájlszolgáltatásokon belül (Windows fájlszolgáltatás) SMB 2-t engedélyeztem, és ezután az intéző már felhasználónevet és jelszót kért (JamesHun is ezt javasolta). Ezt megjegyeztettem és most már automatikusan belép. Szóval a hálózati kiszolgálón kell módosítani egy kicsit a beállításokon. -
rafis83
tag
-
rafis83
tag
válasz ZPKing #47597 üzenetére
Szia!
Nálam is ez a hiba jelentkezett a KB3189866 frissítés feltelepítése után. Nem tudok csatlakozni a saját NAS-hoz intézőn keresztül. Próbáltam a LAN drivert újra feltenni, ez sem segített, csak az ha letöröltem a KB3189866-os frissítést.
Ezzel csak az a baj, hogy a windows a háttérben újra letölti, és telepíti majd. Egyenlőre nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a hibával. Ha valakinek lenne ötlete, akkor azt szívesen fogadnám. Másnál esetleg jelentkezett ilyen hiba aki hálózati meghatóra akar csatlakozni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Óra topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest