Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz moleculez #54088 üzenetére
sima usernek eleve nincs joga installálni, meghajtókat legegyszerűbb ntfs security szinten szabályozni: system és administrators csoportnak full control users csoportot meg explicit deny-ra kell állítani és kész (meghajtón jobb egérgomb properties/ tulajdonságok /security/ biztonság fül) egyedül a c-t ne piszkáld így...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz moleculez #64837 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy csak úgy eltűnnek a dolgok. Tuti ott is volt valami előzmény... vagy valami "fasza takarítóapp" (mint itt is nemrég is vkinek a "menő" ccleaner taccsra vágta a rendszert... és már ezer ilyet hallottam, nem csak win10 esetén... de tudom, most jönnek azok akik használják rendszeresen és semmi probléma...)
Nekem még a megnyitott lapokat sem zárta be soha egy update, nemhogy bármit is eltűntetne.
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
válasz moleculez #82562 üzenetére
Live linuxot csinálsz egy másik pendrive-ra majd ha elindítod onnan biztos tudod formázni a pendrive-ot.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
King Unique
titán
válasz moleculez #82559 üzenetére
Itt egyrészt az a kérdés, hogy mivel és hogyan particionáltad 2 részre a pendrive-ot. A Windows, illetve a Windows 10 csak a 1703-as és annál újabb verzióknál támogatja ezt, ellenben a korábbi rendszerek nem, azoknál ilyen-olyan trükközéssel (példa) lehetett csak megoldani. Másrészt pont az a lényeg, hogy ha egy újabb Windows 10-verzióval lett megoldva, ami támogatja ezt, akkor simán újra kellene tudni particionálni a pendrive-ot a lemezkezelővel / parancssorban (DiskPart), egyesíteni a 2 kötetet stb. Normál esetben nem kell ehhez semmilyen spéci program, pláne nem egy linuxos GParted. Továbbá az megint érdekes, hogy állításod szerint a DiskPart nem listázza ki, ellenben az EaseUS particionáló programja igen. Holott pont az lényeg, hogy nyilván a lemezkezelőnek és a parancssori eszköznek is meg kellene jelenítenie, máskülönben a külső particionáló program sem listázná ki. Aztán ez a hiányzik 4 GB meg lehet inkább az lehet, hogy kevered a decimális alapon számolt gyártói, azaz 1000-es alapon értendő SI mértékegységrendszer szerinti bruttó kapacitást (32 GB) a bináris, azaz 1024-es alapon és IEC mértékegységrendszer szerint nettó értékkel.
[ Szerkesztve ]
-
bazsi83vp
senior tag
válasz moleculez #83923 üzenetére
Nekem az van (volt rendszerlemezként is használva is SSD bővítés előtt) és a bejáratás után pl win indításnál, vagy a gyakran indított programoknál (inventor stb) volt egy jelentős gyorsulás.
Persze ez nem SSD, de olcsóbb és nagyobb tárterületet kap az ember. SSD rugalmasságot mondjuk nem is vártam tőle,ezt tegyük hozzá.
De itt egy teszt, hogy némi "bejáratás" után mire lehet számítani. -
Cs1csó
félisten
válasz moleculez #89347 üzenetére
OEM vagy RETAIL licenc?
Ha RETAIL akkor semm gond telepíted az új gépre a Windows 10-et aktiválod és használod (egy a lényeg hogy egy kóddal egyszerre csak egy gép legyen aktív de mivel a másik amin volt megsemmisült ezért nincs gond.)
Ha OEM ami az adott gép főbb hardver elemeihez kötődik, elsősorban alaplap akkor csak egy halovány esélyed van:
HA online MS fiókkal használtad a gépet ami megsemmisült akkor az új gépre telepíted a Windows-t majd az MS fiókoddal lépsz be és elindítod az Aktiválási hibaelhárítót végigviszed a lépéseket és hátha aktiválódik ha nem akkor ennyi volt.Ha nem MS fiókkal használtad a gépet vagy legalább egyszer nem volt hozzárendelve MS fiókhoz a licenc akkor buktad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest