Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz King Unique #137488 üzenetére
Nem tudom, nekem eddig ez vált be az animékhez. A formázott feliratokat, amikkel általában nézzük az animéket, nálam ez adja le legjobban. Rengetegen szidják amúgy, nem te vagy az első, de nekem még nem volt vele gondom, pedig már évek óta használom. Például amikor bejött a 10-bites H.264, majd utána a H.265 (HEVC) kódolás, és sok anime így jelent meg, többen panaszkodtak képhibákra. Én is kipróbáltam akkor több lejátszót, de végül maradt a K-Lite, mert annál tapasztaltam a legkevesebb gondot.
Úgyhogy ennyi. Nekem eddig még nem volt vele gond, és ha ez a ***censored*** frissítés nem cseszte volna el, most sem lenne semmi. De mint írtam is, amint tudom, kipróbálom, amit javasoltál, mert én is kíváncsi vagyok, viszont csak hétvégén, most nincs időm szórakozni vele.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest