Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
Gépeket anno gyárilag előtelepített w10-el kaptuk, igy a HP szoftvereivel is (meg pl. Mcafee próbaverziós antivírus gyányság és a többiek. Amit lehetett nyilván már kinyírtunk rajta és most megtettem az Edge háttérben futó meg a win background running alkalmazásaival is. Hát kíváncsi leszek mi változik...
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #146696 üzenetére
Huhh, nem tudom hogy fogok mindenre válaszolni, de akkor kezdjük talán a legdermesztőbbel:
Minap bekapcsolom a gépet (haza hordhatjuk, irodai céges gép, mint írtam és magunk vagyunk érte az IT felelősek), szóval bekapcsolom és percekig fekete képernyő, majd bejön a bejelentkezős mindig változó háttérkép és semmire nem reagál 20 percen belül sem. Se egér kattintás, se touchpad, se billentyűzet semmi, ctrl+alt+del-re sem! Aztán vhogy bejön hogy kéri a user névhez a jelszót. Gyakorlatilag böngésző (Opera kizárólag) és szöv.szerkesztő van rajta használatban, Nem játszunk a gépen, nem torrentezünk, munkahelyi feladatra használjuk és van hogy nem bír magához térni. Kizártnak tartom hogy ez normális win10 működés.
De ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk annál a problémánál, hogy alap esetben mikor jól indulna, akkor is jönnek azok a boot utáni üres negyed órák, mikor fésüli a haját vagy mit tudom én mit csinál magával a win.
És pl. az is miért van, hogy időnként be kell egy bekapcsolás után állítani a num lockot? Ez vmit elállít 1000% magának és sztem kazalban rohad az összes folyamat, amit esetleg elcseszik és nem bírja magát túlverekedni rajta, nem tudom, csak tipp. Na meg ez is most random mód pl. mi a szösz? Tökéletes naprakész rendszerél? Időnként ezt is beadja.
A percenkénti gigás frissítések nyilván csak szimbólikus érzékeltetés volt.
Alapértelmezett böngészőnek nem az Edge van beállítve, sőt az sose volt elindítva. Ahogy pl. a Firefoxra sincs szükségem, úgy miért nem lehet az Edget is eltávolítani a rendszerből (frissítésekkel gondolom úgy is visszajönne, ahogy a letiltott auto-frissítés keresés is többször visszaállt már magától manuális üzem után - lásd. a num lockot is kényére kedvére kikapcsolgatja...). Nekem nem kell az Edge, ne legyen ott. Ha kell akkor majd letöltöm, de nincs szükség rá, hogy fogja a rendszert induláskor, mert neki prioritása van.
Tudom, hogy nem értek mélyrehatóan a windowshoz, de talán általános felhasználóként ehhez nem is kéne az általános szint felett. (Kérdés kinek mi egy általános szint...)Köszi az építő jellegű válaszokat és kritikát előre is!
-
King Unique
titán
válasz Aureal #146690 üzenetére
Havonta 1x van automatikusan települő "B" kumulatív frissítés + MSRT + esetleg .NET kumulatív frissítés telepítése, lásd az előbb már linkelt update history leírást. Az aktív időszak meg alapesetben a kumulatív frissítések utáni újraindítás ütemezéséhez való, mint ahogyan a manuális ütemezés is, nem a frissítés szüneteltetéséhez, az utóbbi eleve külön beállítási opció.
Milyen "gigás frissítőcsomagok percenként", amikor havonta 1x vannak automatikus települő kumulatív frissítések, meg amikor a Microsoft Edge böngésző esetében eleve kis méretű frissítések vannak és nyilván nem percenként, hanem most egész novemberben eddig összesen 5x?
Eleve nem kötelező a Microsoft Edge böngésző használata, szabadon lehet helyette másikat telepíteni és alapértelmezettként beállítani. Vagy ha annyira az kell, akkor eleve tiltható a folyamatának a háttérben futása és az indítási rásegítés, ami nem olyan régen lett itt kitárgyalva.Dehogynem lehet használni, 1,3+ milliárd eszközön fut már, meg pl. nálam is több PC-n gond nélkül működik a Windows 10/11, indítás után nyilván nem teker 10-20 perceket, meg pláne nem SSD-n max. egy tetű lassú HDD-n esetleg, sőt a frissítések és egyéb dolgok sincsenek felhasználói indíttatásból kényszeresen letiltva. Szóval a másik fórumtag által leírtakhoz csatlakozva, engem is érdekelne, hogy mégis mit csinálnak egyesek, akiknél nem így, nem a normál módon működik.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz tordaitibi #146694 üzenetére
Erősen kétlem, hogy egy screenshot sokat segít a nyomozásban.
Nem tudom én mit csinálok rosszul, de akárhányszor felhúzok egy rendszert, sose csinál ilyesmit (és még tiltva sincs a frissítés). -
tordaitibi
veterán
gpeditbe frissítések tiltva és manuálisra állítva. Semmi többet nem buheráltam.
Ne is értesítsen, én futtatom le 3-4 hetente a frissítést. Azzal semmi baj nincs, azt meg is csinálja tökéletesen.
csak ha le kell állítani, vagy reboot, akkor a winupdate tekeri a procit 15 percig, 4 mag 80-90%
Anno kb. 2 éve ide is feltettem kérdésként, akkor nem jött válasz.
Atomstabilan jelentkezik úgyhogy ha ott leszek a 2 gép valamelyikénél, csinálok screenshotot ha kell.
Kb. 3 éves telepítések és naprakészek.
De mint írtam és erre is már rágugliztam de nem találtam megoldást, az antimalware service vagy mi a rosseb a neve, az is csinálja ezt sokszor.
Nem állítom hogy atomerőművek a gépek de mindegyik ssd-s és 8GB ramos, ha ezek a hoppárék rájönnek a Winre akkor 15-20 percig használhatatlan a gép. -
King Unique
titán
válasz Aureal #146688 üzenetére
What is CDPSvc, Why Consuming High CPU & How to Disable it?
Tehát a CDPSvc szolgáltatást általában arra használják, hogy problémamentes vezeték nélküli kapcsolatot tartsanak fenn okostelefonokkal, szkennerekkel, nyomtatókkal és Bluetooth-eszközökkel. Ez az oka annak, hogy a CDPSvc gyakran fut a háttérben. Normál esetben viszont nyilván nem feltétlen kellene állandóan magas rendszerterhelést okoznia, ott lehet nálad nem stimmel valami.
Egyébként milyen Windows 10 verzióról van szó és mi a buildszáma, naprakészre van frissítve a rendszer?
Aztán ez saját PC és otthoni használat, vagy munkahelyi gép, ha az utóbbi, akkor már megtörtént a helyi IT illetékes értesítése?[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz tordaitibi #146689 üzenetére
Jó lenne tudni mit bütyköltök rajta, mert itt egyik rendszeren sem csinál ilyeneket (és még tiltva sincs semmi).
-
Aureal
senior tag
válasz tordaitibi #146689 üzenetére
Én vmit nem értek! Ha újraindítom a gépet is eljátsza. Magyarul mi a búbánatot winupdatel ez??? Meg van adva, hogy esti holt időszakba 22:00 után okoskodjon a frissítésekkel és akkor ez?
Na meg ha neki fél percenként kellenek a gigás frissítőcsomagok és Edge frissítés is, ami megint egy ilyen kakis folyamat és tényleg nem lehet dolgozni addig a gépen, akkor a w10 egy bughalmaz lett mára ennyi folyamatos javítással?
Nagyon érdekelne, hogy az Edget is amit sosem használunk, hogy lehetne végérvényesen letirhítani, mert már nagyon az van hogy inkább linuxhoz kéne nyúlni. Az a minimális irodai feladat azon is elvégezhető ami itt kell és a w10 marhaságaira meg egyszerűen nincs idő. Nem lehet használni gyakorlatilag a gépet. 2022-re pár éves "modern" (de nem csúcs) géppel szarabbul állunk, mint kevés RAM-al Pentium 2 terén anno w98-on...[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz Aureal #146688 üzenetére
Tudom nem vigasztal de nálam több gépen ezt a 100% procit prezentálja a Windows Update boot után 15-20 percig úgy hogy csoportházirendbe le van tiltva az update mert én csinálom havonta manuálisan.
Ez ilyen.
Ugyanerre képes a Defender antimalware marhasága is, e még ilyenkor megfejeli 100% lenezhasználattal, na az a fincsi[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Hahó!
Van egy ilyen titokzatos folyamat, a részletek megtekintése szerint svchost futtatja, viszont az a gond, hogy bootolást követően irdatlanul kergeti a laptop (HP 250 G6) prociját 100%-on. A cucc RAM használata pedig 3-400 MB-ról egykettőre feltornázódik 1,2 gigára és folyamatosan ír a vinyóra is. (Hát igen, még szar vinyós, céges gép.)
Az a baj, hogy 1/4 óráig így használhatatlan is a gép, van mikor még a kurzor is akad. Mi lehet ez igazából? Nem gyanakszom vírusra, ez vmi frissítés óta van, mióta az androidos telefonokkal való "könnyebb" kapcsolatot implementálták. Hát szép munka volt![ Szerkesztve ]
-
escsé
tag
Sziasztok!
Win 10 fájlkezelő beállítása szinkronizálható több géppel? Főkép a "gyors elérés" rész érdekelne, mert oda jellemzően az aktuális munkák mappái kerülnek. Ezek elég gyorsan változnak, így szeretném elkerülni a 3 sz.gép külön-külön beállításait. -
Bilux
veterán
Van képe a “csávónak” 2 napos reggel arcoskodik egy olyan emberrel aki birka türelemmel segíteni próbál….
Admin ilyenkor hol van? Dupla regisztráció?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pityu. #146674 üzenetére
Értem. Te régebbi verziót használhatsz, mert a nálam fent lévő 4.60 esetén ebben a menüpontban valóban csak a Zoom állítások vannak, a színkezelés pedig az alatta lévőben.
Szóval a Zoom-os menüben valószínű azért tűnik el a megadott színprofilod, mert átrakták annak kezelését az új főmenü pontba csak a GUI-nál még nem tüntették el a régi maradványokat, viszont onnan nem is menti ki .ini fájlba...legalábbis ez tűnik logikusnak
Ha jól emlékszem, akkor direkt módon szedtem le az ISO-t, mert MCT-vel korábban bénáztam és a készült telepítő auto létrehozta azon Win aktuális felhasználóját aminél készült a telepítő Pen. Mivel nem saját gép telepítéséhez készült (ráadásul nem is azonos nyelvű telepítőt akartam) még az új felhasználói fiók létrehozásával + a létrehozott törlésével is szórakoznom kellett volna....majd egyszer megnézem mit, hol bénáztam el MCT-vel
read-only mode on the forum
-
csixy
addikt
válasz donmackó #146682 üzenetére
Most minek vadítod a kollégát?
(alapesetben) Kettő mondat az egész.
- (én) Gparteddel csinálok msdos partíciós táblájú fat32-es első primary partíciót egy pendrájvra, amire ráaggatom a boot jelzőt.
- fogd és vidd módszerel belepottyintom a felmountolt windows telepítő iso tartalmát.
Ennyi. Slussz. Kész. Gata.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Pityu.
nagyúr
válasz AtHoS #146663 üzenetére
Ezt a menüpontot észre sem vettem,én régen az egyel felettiben állítottam be ami most nem mentette.De köszi most ebben a menüben beállítottam és jó lett
Ez nem portable hanem eredeti oldalról letöltött eredeti telepítős,már hosszú évek óta használom az irfanviewet .
Én amúgy erről a menüpontról beszéltem de látom neked angolul csak zoom van odírva
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
King Unique
titán
válasz AtHoS #146666 üzenetére
A Windows 11-nél is a direkt módon letöltött 64 bites standard ISO az 5.X GB és annál nagyobb az
install.wim
fájl 4 GB-nál, ellenben az MCT-vel letöltött ESD ISO csak 4.X GB és abban azinstall.esd
fájl kisebb 4 GB-nál. -
titán
válasz Lauda #146659 üzenetére
Megtaláltam a megoldást erre a pattogásra, gondoltam megosztom, hátha más is belefut. A realteknek lehet ez valami energiatakarékossági megoldása, bár nem tudom mi értelme. Gondoltam, hogy szoftveres a hiba, mert win11 alatt például nem csinálta egyszer sem. Itt találtam meg: [link]
A lényeg, hogy a regeditben ezt kell módosítani:
"HKEY_CURRENT_USER\Software\Realtek\Audio\RtkNGUI64\PowerMgnt" kulcsnál az "Enabled" beállítást "0"-ra kell állítani.
Átállítottam, újraindítottam a gépet, azóta nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz King Unique #146664 üzenetére
Hja augusztus végi akkori legfrissebb angol nyelvű W11 ISO-t tallóztam be (ezt töltöttem le utoljára), igen 5.1GB méretű
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz AtHoS #146658 üzenetére
"pici ON: rufus GPT és MBR esetén sem kínál FAT fájlrendszert"
Mármint esetedben nem kínál, ha 4+ GB-os
install.wim
fájlt tartalmazó 64 bites standard ISO-fájlt töltöttél le direkt módon vagy a Rufus által.
Ellenben alapesetben nyilván FAT32-re formázza a Rufus GPT-UEFI séma esetén a pendrive-ot és MBR-BIOS sémánál is beállítható FAT32 az alapértelmezett NTFS helyett, ha 4 GB-nál kisebb méretű MCT-s ESD ISO (install.esd
) a forrás.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pityu. #146657 üzenetére
Nem használom ezt a funkciót, de most megnéztem neked és sokadik kilépés után is megmarad nálam a beállítás...már, ha erre gondolsz:
Iview "portable" módban van a gépen OS-től különálló partíción (bár itt elegendő lehet nem win default mappába kibontani álá prgfiles és társai), tehát nem telepítve pl. [techspot download] - 4.60 64bit + azonos verziós pluginEmiatt a beállításait tartalmazó .ini fájl a saját mappájában található, amibe ez a két bejegyzés került szerintem a kérdéses funkcióhoz:
ICMOption=1
ICMFile=D:\Utils\WinUtil\MonitorProfil\xf270hu_from_ph!.icmSzóval a PortableAPPSs féle megoldásokat előszeretettel kerülöm, mert azoknál jellemző az amit írtál
ui.
Ha az alsó részen (Apply also for images....) is kiválasztom a kérdéses .icm profilt, az is megmarad többszöri indítás/kilépést követően is[ Szerkesztve ]
-
titán
Szeretném itt is megkérdezni, a dell topik eléggé kihalt:
Sikerült szert tennem egy 7060 sff gépezetre (i7 8700 cpu, 16gb ram).
A 7020 sff-en volt a winben egy dell audio program, jobb alul a felnyitható fülön volt elérhető a vezérlőpult mellett. Itt egyszerűen nem találom sehol, sem win10, sem win11 alatt.
Illetve hallani néha egy olyan pattanás szerűséget, mikor egy ideje nem szólt semmi és indítok egy filmet például. A driver az elérhető legfrissebb.
Nem tudjátok esetleg mik lehetnek ezek a jelenségek?
Azóta megfigyeltem, hogy ha indítok egy zenét/filmet/yt videót, aminek van hangja, akkor picit pattanik, majd a hangforrás megszűnése után kb 30 msodperccel ismét hallani egy pattanást. Ha ezután indítok hangforrást, ismét pattanik és így tovább. Ha a hangforrás megszűnése után ezen a 30 másodpercen belül indítok egy másik valamit, aminek van hangja, nincs pattanás. Én még ilyet nem pipáltam. Az alaplapi hagszórónál nem venni észre, csak a hátlapi kimentre rácsatlakoztatott hangcuccnál. Ugyanezen hangcucc a 7020sff-nél nem pattog, szóval tuti a gépben keletkezik ez a pattogás.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz AtHoS #146655 üzenetére
Tényleg már ha irfanview te használsz a monitorodhoz ICC profilt?Nem tudod véletlenül,hogy maradhatna meg a kalibrált ICC profil beállítás a beállításokban meg?Mindig kilövi az irfanview a beállított profilt a beállításaiban mikor kilépek a programból.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pityu. #146651 üzenetére
Ahogy nézem ezt nem a Windows dobja föl, csak Windows alatt jelenik meg. Feladatkezelőben nézd meg mi kérdezősködik.
"Mapőpa kiválasztása" -> IrfanView Fájlok -> Firefox cuccokat mutogat
Érdekes magyarsággal még érdekesebb rendszer szerinti tallózás/tartalom mutatása
szerk.
Meg amúgy is alul miért német a szöveg?[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
válasz Grave_444 #146643 üzenetére
Én nem foglalkoznék vele a helyedben.
Nekem 2020. februári telepítésű a Win, és kb. ugyanúgy megy ma is mint akkor.
Igaz én telepítgetek/próbálgatok programokat, nem használok semmilyen tweaker-t.Kétszer frissítettem Win 11-re, de pár nap után vissza is állítottam 10-re, mert nekem túl sok megszokást/megalkuvást igényelne az új felület. De így sem érezni se lassulást, se szemét nincs a rendszerben.
Üdv, P
-
-
Grave_444
nagyúr
Szerintetek ha nincs semmi probléma a jelenlegi rendszerrel, időnként érdemes újratelepíteni vagy ha ügyel rá a felhasználó és nincs tele szeméttel, illetve évek után sincs lassulás, akkor nem indokolt az ilyesmi?
-
Csupingo
veterán
válasz tordaitibi #146639 üzenetére
Igaz. Egy 7 vagy 8 talán települne és azokat 10-re frissíteni?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
King Unique
titán
válasz King Unique #146633 üzenetére
6. Egy próbát megérhet a telepítési adathordozó újbóli létrehozása, akár másik pendrive-ra, volt akinél ez megoldott hasonló problémát egy szintén Lenovo laptopnál, igaz az AMD-s volt.
Ezt lenne érdemes első körben megpróbálni, ha eddig még nem történt meg.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Win10 alatt a mappák neveinek betűstílusait lehet-e állítani, pl. félkövérre? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
King Unique
titán
-
Mika1227
őstag
Ha Windows 11-et veszek akkor arról át lehet állni win 10-re? Inkább érdeme 10-et venni?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Doky586
nagyúr
válasz Marmonkanna #146586 üzenetére
Ha tudod hogy kell telepíteni akkor nem kell lehúzni.
Azon emberek akik azt hiszik hogy tudnak wint telepíteni azok 80%-a hibásan tud telepíteni. Így az a biztos ha lehúzod. -
Marmonkanna
tag
válasz Marmonkanna #146586 üzenetére
erre még valaki?
-
Yeffy
veterán
udv ismet, remelem, jo helyen teszem fel a kerdesemet.
Robocopyval kapcsolatban erdeklodnek. epp irok egy batch fajlt, amiben 2 kulonbozo feladat lenne. Command prompt-ban egyelore mukodik mindketto - mar ameddig eljutottam veluk.
az elso nagyjabol megvan, a masodik feladat viszont kisse komplikaltabb. pontosabban 3 reszbol kell allnia:
1.) atmasolni fajlokat a helyi HDD-rol halozati meghajtora (ez megvan).
2.) monitorozni a forrasmappat, ha uj fajl "erkezik", akkor masolja at a celmappaba, de ne torolje a celmappabol, ha a forrasbol az a fajl eltunik/torlodik.
3.) a forrasmappaba gyakran irodnak egy bizonyos tipusu fajlok, nevezzuk oket testname_xxxxxxxx néven. ha ilyenek is vannak a forrasmappaban, akkor ezeket az ugyanazon halozati meghajton levo, de egy masik celmappaba kellene masolnia.elso kerdesem az lenne, h hogyan tudom megoldani a 2.) pontot? olvasgatok kulonbozo user guide-okat neten, van ugye pl. ez a /MON kapcsolo, ami elvileg ebben lenne hivatott segiteni, de valahogy nem akar osszejonni, amit szeretnék. azt, h uj fajl erkezesere automatikusan fusson a batch file, a Feladatutemezoben tudom beallitani, vagy ezzel a /MON kapcsoloval?
ja, lehet lama kerdes, de gondolom a scriptnek 24/7 futnia kell a hatterben, h mukodjon a monitorozas, nem?
a masodik kerdesem pedig az volna, h a 3.) pont megoldhato egy parancson belul, vagy egy ujabbat kell krealnom hozza? tippre az utobbi.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
fabicska
tag
válasz Morgenstern #146606 üzenetére
nem tudom, nem hiszem. Helyére dugtam minden kábelt, bedugtam a gépbe, megkérdezte milyen hálózatot használnék, kattintottam az otthoni hálózatra, és ennyi.
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz Morgenstern #146604 üzenetére
nem lett jó (rendszergazdaként futtattam igen )
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Sziasztok,
Egy elég érdekes problémám lenne a Windows-al kapcsolatban.
Alap felállás: Volt egy régi Asus routerem, rá volt dugva egy külső vinyó, SMB-n megosztva, minden szépen ment, de most nem jó.
Vettem egy új routert (ugyanúgy Asus, tehát nem lehet, hogy nem értenék hozzá), összedugok mindent, megosztom. A telefonom, a windowsos tabletem, a xiaomi media box is látja, tudja kezelni a megosztást, de a windows hibaüzenetet dob: [kép]Kérdés: Mi lehet a probléma? Esetleg én abban is benne lennék, hogy valaki TV (TeamViewer)-vel ránézzen, megpróbálja kisilapizálni a hibát. Nem gondolom magam hülyének hozzá, minden alapbeállítást be tudok állítani, és mondom, a régi routerrel prímán ment. A legfontosabb az lenne, hogy most a windows-os nagy gépemről működjön, erről szoktam feltölteni a tartalmakat, a többin "fogyasztom".
Segítségeteket előre is köszönöm.
Tisztelettel: ÁdámEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Vladislav
tag
válasz tordaitibi #146600 üzenetére
A tagtárs által belinkelt HVG-s cikkre hivatkoztam. A cikk arra utal vagy azt sugallja, (pontosan nem mondja ki) hogy a feltűnően olcsó termékkulcsot vásárló felhasználók azon buktak meg Németországban, hogy az operációs rendszert torrenten szedték le.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Vlad
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Lejárt az Office licencem, és pár hete mikor bekapcsoltam a gépet bejött a Win10 gyorsbeállító felülete. OneDrive, Edge beállítását kérte a laptop és felajánlotta, hogy most fél áron megvásárolhatom egy évre az Office (Microsoft 365) csomagot. Ezt elő lehet hívni újratelepítés nélkül, vagy majd valamikor előjön és ha szerencsém lesz megint felajánlja a féláras kedvezményt?
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest