Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
Telepített már valaki nem legális de aktivált win7-re win10-et?Vízjel vagy valami gond van?
-
zkas90
senior tag
-
RaVal
tag
Nekem is most sikerült az aktiválás kb 2-3 óra után. Rányomtam mégegyszer, hátha, és beadta. Szóval türelem, és néha érdemes rányomni.
-
tgbrfv
tag
Hogyan lehet a teljes képernyős start menüt kikapcsolni? Bárhogy állítom a gépház/személyre szabás menüpontban, marad a start menü teljes képernyős.
A hagyományos asztalra nem lehet programokat vagy dokumentumokat kirakni? Mert csak a tálcán van egy asztal ikon, amelyből menüként jön elő az asztal tartalma, de magán az asztalon nem jelenik meg semmi.
Kösz
-
asturel
őstag
Upgradenel Documents, Program files mappakkal mi tortenik? Meg nem jutottam el upgradeig, de lattam, hogy van 'Choose what to keep' (?)Kozben megtalaltam, viszont a 'Nothing' az formaz, vagy csak a windows cuccait tunteti el?
Illetve mennyi hely kell az upgrade-hez?[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
10.0.240 van fent egy hete.
Most, hogy a Wi-Fi Sense-ről ír minden tech oldal, gondoltam rálesek.
Gépház > Hálózat és internet > de itt nekem nincsenek külön Wi-Fi beállítások. Csak notebook-on és tabon jön elő?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Rushyk
tag
válasz GeneraL_XTX #12187 üzenetére
Én 2x-3x rányomtam egymás után mikor kiírta, hogy nincs net...3. próbára bevette (nekem se sikerült du-án óta, csak most igy)
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Beállítottam, hogyha rákattintok a start menüre, akkor teljes képernyőben jelenjen meg úgy, mint ahogy a win8.1-ben. A kérdésem, hogy azt be lehetne valahogyan még állítani, hogy az all apps-ra, akkor ne baloldalon jelenjenek meg az appok egymás alatt, hanem úgy, mint win8.1-nél külön a teljes képernyőn?
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Gorneck
legenda
Húúúú de lassan vánszorog lefele...
Gorneck#1239
-
westcoastog
veterán
Logon képernyőt hogy tudom kikapcsolni hogy rögtön a desktopra vigyen boot után?
-
-
Aslan
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #12156 üzenetére
Nekem dettó ugyan ez volt. Vártam. Aztán bejelentkeztem helyi fiókból a Microsoft fiókomba, és (valószínűleg véletlen egybeesés) hogy mire MS fiókkal beléptem, már aktiválta a cuccost magától.
Szóval:
1. Várj.
2. Esetleg jelentkezz be MS fiókkal, de igazából nem hiszem, hogy ez oldotta meg az aktivációt... szóval inkább az 1. pontra szavazok. Idővel aktiválva lesz!SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
-
tomp
félisten
Lehúztam a gépről a upc netet. Megosztottam a kék T mobilnetet. Azonnal aktiválódott a rendszer!
UPC-n órák óta nem lehet aktiválni. -
Воланд
titán
válasz GeneraL_XTX #12171 üzenetére
nezd, az utolso 250 hsz fele arrol szol, hogy nem megy az aktivacio. nem a kliens oldalon van gond, hanem server oldalon es ezt semmi fele kulcsbeirogatas, vagy parancssoros varazslat nem fogja megoldani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri lecserélni a win 7-et win 10-re?
Samsung S9
-
Воланд
titán
válasz GeneraL_XTX #12156 üzenetére
telepites utan mindenki ugyan azt a kulcsot kapja, azzal nem lehet aktivalni. eloszor frissiteni kell, majd ha minden aron tiszta telepitest akarsz, akkor telepites utan meg kell varni, amig aktivalja magat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
wjbhbdux
veterán
-
Dr. Akula
félisten
válasz Szellem. #12160 üzenetére
Így van. Az első win10 frissítésnél az MS megjegyzi magának hogy a te alaplapodhoz "jár" a win10, ezért a későbbiekben tudni fogja hogy nyugodtan aktiválhatja.
(#12161) wwhy:
Nyugi, csak le vannak terhelve a szerverek. Nekem 13%-nál akadt ki, lekapcsoltam a tápot, aztán visszaállt win7-re, most megint rányomtam frissítésre, már 19%-ig eljutott, és mozog.[ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
válasz B4ndiBuild3r #12157 üzenetére
jobb egérrel adj neki egy meghajtó betűt.
de jobb lett volna ha le húztad volna telepítés előtt a HDD-t, hogy csak az SSD legyen benne ekkor a rendszerparticipó is az SSD--re került volna.
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Dr. Akula
félisten
válasz B4ndiBuild3r #12157 üzenetére
Adjál neki betűjelet.
-
Gólya.
tag
2x. kattintásra aktiválta! Win7PRO==>WIN10
Mivel nem akartam elbaszni SSD-n lévő rendszerem ezért beletettem egy winyót addig...
Most kicserélem SSD-re és clean install. Meglátjuk hogy aktiválja-e![ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Nekem ennyi a W10:
Mindent ellenőriz, minden OK, 41% telepítésnél elszáll És cseppet sem bőbeszédű ...
MediaCreationTool-al letöltve a telepítő.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
B4ndiBuild3r
tag
Szia!
Előzmény:
1 hónappal ezelőtt összeállítottam az új konfigurációmat, amibe egy WD Caviar Black 1TB HDD került.
Telepítés előtt megformáztam, létrehozott egy 3-400MB-os állományt a Windowsnak, meg egy ~950GB ténylegeset a telepítendő állománynak. Felkerült rá a Windows. Rá egy-két nappal szerencsésen hozzájutottam egy Corsair SSD-hez, így a gyorsaság végett újratelepítettem ismét, viszont mivel az SSD újként került bele, nem azt jelölte a 0. partíciónak hanem még mindig a merevlemezt, így mikor megformáztam mind a kettőt még mindig a HDD-ből vette el azt a 300MB-ot. A 8.1 az SSD-re került.Ma kijött a Windows 10. Mivel volt időm és ez véglegesre szántam leformáztam az SSD-t, az adatokat előtte a HDD-re mentettem és töröltem a 8.1 telepítése előtt a HDD-ből létrehozott 300MB-os rendszer számára fenntartott helyet is és feltelepítettem. Minden tökéletesen működik, viszont a HDD-t nem látja, a BIOS-ban látom, Windows telepítő látja, hogy nem üres, és itt a Windows-ban is látom:
Hogyan tudnám láthatóvá tenni a partíciót, vagy valahogy lementeni a fontosabb dolgokat? Nem voltak rajta halálosan fontos dolgok, de nem szeretném letölteni újra az x száz kedvelt dalokat, programjaimat újra.
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
-
tomp
félisten
A 3,5éves Asus K53SC laposon minden tökéletes. Semmi driver gond nincs. A Win7-es webkamera driver sem okoz gondot. A bluetooth és az asmedia usb 3.0-nak új drivert rakott fel.
Programok sem rosszalkodnak.
Eset Smart Security 8.0.312.3 tökéletesen megy. Írta valaki, hogy a HDSentinel neki lassú. Nálam a 4.60-as tökéletesen megy.
Ahogy látom kevesebb ramot eszik a rendszer. FF 14lappal +5program fut és csak 3,8GB-ot eszik a 6-ból. Nincs lapozófájl. -
rzerge
aktív tag
Üdv!
Akkor mi van, ha még a program nem jelezte, hogy készen áll a frissítés, de itt a leírtak alapján elindítottam parancssorból a frissítést.
Akkor is azt a kulcsot fogja használni, amit a tájékoztató program lekért?
REmélem érthető vagyok"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
Dr. Akula
félisten
válasz Feketelaszlo #12127 üzenetére
-
semetka
őstag
Az miért van hogy telepíti a gép a noti drivereket és azt írja hogy hiba, de fent van mind?
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül, h mikor jelenik meg a Windows 10?[ Szerkesztve ]
facebook.com/SzeretekMozizni
-
MrPetya19
addikt
Hello
Felraktam a win 10-et a Surface pro 3-amra és le akartam menteni egy képet edge-ből a képek mappába, és azt írja, hogy rendszergazdai jogosultság kell hozzá.
Találkozott már valaki ilyennel?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
törölt tag
válasz szabonagyur #12116 üzenetére
-
Dr. Akula
félisten
válasz GeneraL_XTX #12125 üzenetére
Úgy oké, de én arra mondtam hogy nincs serial, hogy a frissítés megkezdése előtt nincs serialunk, amivel 0-ról kezdhetnénk az egészet. Azt majd csak menet közben fogjuk megkapni.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz zsoca9208 #12132 üzenetére
Rakd fel a Chrome-t,én is azt tettem!
Egy kis finomgörgetés bővítmény,máris minden tökéletess.
-
ssgt1981
senior tag
Szeretném törölni a $Windows.~BT mappát, de azt a hiba üzenetet kapom, hogy forduljak a rendszergazdához. Rendszergazdai fiókkal vagyok bejelentkezve. Tud erre valaki valami megoldást?
-
Szellem.
nagyúr
Frissítettem a rendszert az updaten keresztül. Ha vissza akarok állni 8.1-re, mert van egy ilyen opció, akkor újra vissza tudom frissíteni a redszert a 10-re?
-
zsoca9208
tag
Feltettem a win10-et patikán updatelt nem tapasztalok hibát vele. Kérdésem a következő, már az ie-vel is volt ilyen gondom, végül érdemi megoldást nem találtam rá sehol, hátha valaki most kivisz a fényre. Szóval mind az ie 11-ben mind az új edge böngészőben egyszerűen homályosak a betűk, könnyezik tőle a szemem. Chromeban sokkal szebb, azzal nincs gond, meg sehol máshol windowson belül. Tud erre valaki megoldást?
-
iceQ!
addikt
Megnéztem: Minden kompatibilis! Alaplapi is illetve a wireless is.
EZEN a linken bárki megnézheti, ha nem biztos benne mi az ami nem kompatibilis.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Livius
őstag
válasz Воланд #12007 üzenetére
Akkor hogyan kellene intézni úgy a váltást, jogtiszta win 8.1-ről, ha én egyből tiszta telepítéssel (lemez formázással) szeretném felrakni az új windows 10-et?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Dr. Akula #12112 üzenetére
Igen, köszi, azzal kezdtem, de ott csak a "hagyományos" szoftvereket találtam, ezeket a modern appokat nem. XBox ha jól néztem szolgálatásként van rajta, az nem is indul el csak kérésre, csempét megpróbáltam letiltani, de azthiszem nem lehet, csak eltüntetni. Ennek ellenére zavar, hogy itt van a gépen a sok előtelepített cucc, amiket én nem kértem és nem tudom levakarni róla sehogy (jobb klikk "eltávolítással" némelyik eltünik, de nem mindenütt kínálja fel). Már telepítésnél is vagy egy tucat jelölőnégyzetből ki kellett venni a pipát, hogy nem akarok adatokat küldeni az MS-nek - amennyire tetszik az új W10, annyira "kémprogram" szaga van. Na mindegy, ez végülis a kissebbik probléma, azért is csak úgy +1 kérdésként tettem fel, a Térkép még egész jól is sikerült, megnéztem az Áruházat, de nem találtam értelmes programot, ezért szabadulnék tőle.
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
tökéletes működik (8.1 pro-ról updatelve) és elnyerte a tetszésemet ggwp microsoft
már csak három gépre kell felrakni -
ssgt1981
senior tag
válasz GeneraL_XTX #12117 üzenetére
Újraindítást követően automatikusan aktiválta magát a rendszer.
-
Dr. Akula
félisten
válasz GeneraL_XTX #12095 üzenetére
Akkor lehet hogy más frissítést telepítünk, nekem nem írta ki hogy serial: ez és ez.
-
Lefty
addikt
válasz GeneraL_XTX #12117 üzenetére
már legyalultam a gépet és iso-ból felraktam a rendszert, frissíteni akartam a tool-al win 7-ről de az egy szar, 4-szer próbáltam kb. és valami hibával beszart mindig, vagy csak szimplán megfagyott. úgyhogy clean install lett. várjak akkor egyszer hátha elfogadja a win 7 kulcsomat?
[ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
Clean install fan-októl kérdem főleg 8/8.1-et használóktól:
- az nem működik, hogy W10 frissítés előtt W8/8.1 totál alapra állítás, majd W10 frissítés?
ebben az esetben semmit nem visz át 8-ról, elvileg egy tiszta telepítésnek felel meg, hiszen a teljes 8 vissza állítás mindent töröl, alap W8/8.1-at kapunk ergo alap W10-et.
és még az aktiválással sem lesz gond."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz Feketelaszlo #12080 üzenetére
Vezérlőpult/programok és szoláltatások alatt törölhetsz telepített progikat.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Evil Snowman #12076 üzenetére
1. Nekem Ivy Bridge van, ha arra felment, Haswellre is.
2. Nincs. Csak frissítés után tudod 0-ról újrahúzni. Különben honnan tudná hogy van eredeti oprendszered, ami alapján egyáltalán jogosult vagy a frissítésre.
3. Sok értelme nem lenne, először úgyis a meglévőt kell frissíteni. Utána már nincs mit félteni.
4. először leghostolod a win8-at, felülírod a win10 frissítéssel, majd másik vinyóra kiírod a leghostolt régi imaget. Aztán cserélgeted a vinyókat.
5. Mind az AMD, mind az Nvidia adott ki win10 drivert.
6. Egyiket se használom, tehát nincs. -
addikt
Behalt a Facebook, meg a Messenger, meg kitudja még mi !?
-
Assdak
őstag
Hülye kérdés, de hogy lehet háromnál több oszlopba rendezni a start menüs csempéket, ahogy az a promor képeken van?
-
Dr. Akula
félisten
válasz GeneraL_XTX #12070 üzenetére
Igen, mivel ez win10 serial, a 8-as csak ahhoz kellett hogy adjanak neked egy újat "puszira".
-
XZoli
aktív tag
legalább a BF4 szépen fut rajta, ha már nem lehet aktiválni
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
törölt tag
Kérhetnék ERRE egy nagyon nagy segítséget?? Vagy annyira láthatatlan a kérdésem,hogy senki sem lássa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest