Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Windows 7 DVD-ről bootolj, majd az első megjelenő ablakban megadod a nyelvet, stb... tovább mész a következő ablakra, és a Számítógép javítása (Repair Your Computer) parancsra kattints, itt válaszd ki a Parancssor (Command Prompt) parancsot. Ezután a parancssorba írd be, hogy
bootsect /nt60 C:\
vagy: bootrec /fixmbr
ha a C: meghajtóra van telepítve a Windows 7!
(esetleg a bootsect /nt60 SYS parancsot, ha a rendszermeghajtót akarod javítani)vagy (ha nem akarsz bajlódni a parancsokkal):
a fentiek alapján juss el a rendszer-visszaállító menüig és ne a command prompt-ot válaszd hanem a startup repair-t!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz betyarr #46768 üzenetére
flash playerből ne bétát használj! Tedd fel a legújabb nem béta változatot! IE-ből pedig ne a 64bitest, hanem a 32-est indítsd...
Adobe Flash Player[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Lacces #46593 üzenetére
MSE nem blokkolja nálam is az van!
Ugyanazt a felhasználónevet létrehozni mindkét gépen, ez nekem új!
Így értettem:
Pc1 felhasználója user1
Pc2 felhasználója user2
Tehát Pc1 -re is létre kellene hozni user2 -őt! Pc2 -re pedig user1 -et...Habár a share premission-nél csak az Everyone felhasznál választható ki, saját magamat nem tudom, ez nem furcsa?
Ha így csináltad akkor furcsa!
Megosztási engedélyeknél:
Hozzáadás > Speciális > keresés most
Így kilistázza a gépen található összes felhasználót, és csoportot! Majd innen ki tudod választani az adott felhasználói fiókot!Gondolom igen, de azért rákérdezek...
Hálózat típusa otthoni esetleg munkahelyi?
Hálózat felderítés, és fájl nyomtatómegosztás engedélyezve?[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Lacces #46591 üzenetére
Nem használsz esetleg valami internet security-t, vagy esetleg valami egyéb védelmi szoftvert ami blokkolhat?
Nálam itthon jelszóval vannak levédve a gépek, és kiválóan működik a hálózat két win7-es és egy linuxos gépen... Szóval ezzel is lehet próbálkozni!
Vagy létrehozod ugyan azt a felhasználót is ami a másik gépen van, és a megosztási engedélyeknél hozzáadod!
-
Tosee
őstag
válasz Lacces #46585 üzenetére
Üdv!
Nem kötelező otthoni csoportot használni a megosztáshoz!
Elég a megosztandó mappára / partícióra jobb egérgombbal kattintani, majd tulajdonságok...
Megosztás fül -> speciális megosztás
Mappa megosztása elé pipa...
- az engedélyeknél pedig beállíthatók a kívánt jogosultságok!De ha ragaszkodsz az otthoni csoporthoz: Otthoni csoport az első lépéstől az utolsóig
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
-
-
Tosee
őstag
1. Jobb klikk a letöltött .rar fájlon, majd kibontás ide
2. vezérlőpult -> eszközök és nyomtatók
3. nyomtató hozzáadása -> helyi nyomtató hozzáadása
4. meglévő port használata: ha usb-n csatlakozik a nyomtató, akkor USB001 (Virtuaális usb rendszerű nyomtatóport) -ot válaszd
5. saját lemez
6. keresd meg az előbb letöltött fájlból kitömörített mappát, és azt tallózd be!
7. ha kész akkor restart, és tesztoldal nyomtatásaA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
-
Tosee
őstag
Szia!
Arra nem emlékszem, hogy a telepítés során maxon pörgött-e a vga cooler (valószínűleg igen), de mikor bekapcsolom a gépet akkor max fordulaton megy... majd mikor bootol, akkor visszaveszi! Baja nem lesz tőle az biztos!
VGA: Geforce GTS250
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz bAtt001 #36467 üzenetére
Üdv!
start -> kereső sávba: programok és szolgáltatások
bal oldalon windows szolgáltatások be és kikapcsolása
médiakezelési szolgáltatások -> windows media player elől vedd ki a pipát, és okézd!
Ekkor elvileg eltávolítja, majd ha végzett, akkor ugyanitt tedd vissza a pipát és újratelepíti!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35352 üzenetére
-
Tosee
őstag
válasz rita7107 #35309 üzenetére
nincs mit!
Próbáld először az adatkábelt cserélni (és ha már szétszedted a gépet, akkor a táp és a hdd-t összekötő kábelt is cseréld meg egy olyanra, ami nincs használatban)! Ha szerencséd van, akkor ezek valamelyike a ludas, ha nem akkor a továbbiakban a hdd-t tesztelném (smart értékek stb...)!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz dorka16 #35304 üzenetére
azért nem bootol be mert a régi hdd-n volt az MBR ami a windowst indítaná! Tehát arról indult a boot menü, és hogy kikötötted nincs mi induljon!
Megoldás:
Windows 7 DVD-ről bootolsz be, majd az első megjelenő ablakban megadod a nyelvet, stb... tovább mész a következő ablakra, ahol a Számítógép javítása (Repair Your Computer) parancsra kattintasz, és itt kiválasztod a Parancssor (Command Prompt) parancsot. Ezután a parancssorba írd be, hogybootsect /nt60 C:\
vagy: bootrec /fixmbr
ha a C: meghajtóra van telepítve a Windows 7!
(esetleg a bootsect /nt60 SYS parancsot, ha a rendszermeghajtót akarod javítani)vagy (ha nem akarsz bajlódni a parancsokkal):
a fentiek alapján juss el a rendszer-visszaállító menüig és ne a command prompt-ot válaszd hanem a startup repair-t!Végén pedig restart...
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz rita7107 #35298 üzenetére
Igazából ezt több minden kiválthatja:
- rossz kábel
- esetlegesen a táp rossz hdd csatlakozója
- hdd haldoklása
- stb...Szóval akkor most ott tartasz, hogy ha bekötöd a 2. hdd-t akkor nem indul a rendszer? Vagy ha talán még is elindulna mikor be van kötve, akkor a hdd sentinel segítségével smart értékeket megnézni!
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35285 üzenetére
Az azt hol tudom engedélyezni?
mit is?Ha a nod32 network protection-ra gondolsz, akkor az amon -> setup (vagy settings) nem tudom pontosan nem használom...
De egyébként ezt kikapcsolni kellene nem engedélyezni!
Viszont ha nem csak kikapcsolod a nod-ot, hanem teljesen bezárod, akkor kiderítheted, hogy az kavar-e be! Már csak azért is, mert ennyi beállítás után működnie kéne!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35280 üzenetére
NOD32 AMON (Realtime Filesystem Protection) modul beállításai közt kapcsold ki a hálózati meghajtók ellenőrzését...
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35278 üzenetére
Tűzfalat / vírusirtót kikapcsoltad vagy ki is léptél belőle?
Milyen védelem van feltelepítve?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35276 üzenetére
IP ütközés nincs...
Van megosztott tartalom a gépeken?
Hogyan csináltad a megosztást?
Jobb klikk a mappán -> tulajdonságok -> megosztás fül -> speciális megosztás
Mappa megosztása elé pipa, engedélyeknél mindenki számára beállítod szükség szerint, majd OK.ez csak mellékesen: Norton Internet Security nincs telepítve valamelyik gépre?
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35274 üzenetére
Létezhet! De akkor megbénulna a hálózat, és hibaüzenetet is kapnál, hogy IP-cím ütközés van a hálózaton...
kiderítheted: start -> kereső sávba futtatás -> cmd -> ipconfig /all
ipv4 cím...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35272 üzenetére
Próbáld meg intézőbe beírni a másik gép ip címét...
\\192.168.1.100 (vagy éppen ami) így?Tűzfalakat kikapcsoltad ideiglenesen?
Hálózati és megosztási központban a hálózat típusa otthoni-ra van állítva?
Hálózatfelderítés be van kapcsolva?[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35269 üzenetére
Miután beállítottad újraindítottad a gépeket?
routeren keresztül kapcsolódnak a gépek vagy csak simán utp-vel kötötted össze?
pingelni tudod az egyik gépről a másikat?
Gépnév nem tartalmaz ékezetes karaktert?
Fix ip-k vagy dhcp osztja?Intézőbe beírva?:
\\gép ip-címe[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz matthew95(2) #35266 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg ezt (mindkét gépen):
Hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása -> helyi kapcsolat tulajdonságok:
TCP/IP (4-es verzió) -> tulajdonságok -> speciális -> wins fül -> NetBIOS beállítások
NetBios engedélyezése a TCP/IP felett!Vírusirtót (főleg internet security) és egyéb védelmi szoftvereket kapcsold ki ez-időre!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Krisinto #34934 üzenetére
Üdv!
Igen meg tudod osztani!
1. Hálózati és megosztási központban a fájl és nyomtató megosztást engedélyezni kell!2. Vezérlőpult -> eszközök és nyomtatók
Dupla katt az adott nyomtatóra, majd nyomtató testreszabása...
Megosztás fül -> nyomtató megosztás elé pipa
Adj neki egy megosztási nevet, majd OKXP-s gépen...
Start -> nyomtatók és faxok
Nyomtató hozzáadása -> hálózati nyomtató
Nyomtató tallózása, kiválasztod és így tovább...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz AlyArkhon #33493 üzenetére
Kategória nézetben:
vezérlőpult -> megjelenés és személyes beállítások -> mappa beállításai -> általános fül -> kattintásKis - nagy ikon nézetben:
vezérlőpult -> mappa beállításai -> általános fül -> kattintás(#33492) qwertly Ha jól tévedek az alapértelmezések visszaállítására írtad, hogy inaktív, de akkor ezek szerint a mappa belefoglalása is! Ebben az esetben viszont passzolom a kérdést!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz oilver1 #32903 üzenetére
Szia!
Próbálkozz a windows update-el hátha talál hozzá megfelelő driver! Nálunk is az egyik gépben van egy ilyen kártya (silicon image) és talált hozzá megfelelőt!
Esetleg a gyártó weboldalán is nézz körül talán adott ki 7-esre is![ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz zoo8800 #32898 üzenetére
Üdv!
Ha erre gondoltál:
Hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása -> helyi kapcsolat tulajdonságok:
TCP/IP (4-es verzió) -> tulajdonságok -> speciális -> wins fül -> NetBIOS beállítások[ Szerkesztve ]
-
-
Tosee
őstag
válasz pepe0044 #31624 üzenetére
Az előző válaszomat tekintsd tárgytalannak...
Van egy program amivel át tudod helyezni a komplett user's mappát, de nem próbáltam szóval csak saját felelősségre!
Profile RelocatorSzemélyes mappák áthelyezése Ez pedig az amit már előttem linkeltek csak magyarul, és nem olyan részletesen!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz pepe0044 #31624 üzenetére
1. Átmásolod d-re
2. start -> dokumentumok jobb klikk -> tulajdonságok
3. Mappa belefoglalása -> megkeresed, kiválasztod...
4. Kattints az előbb felvett könyvtárra, ott lesz a listában, majd utána a "Mentési hely beállítására"
5. Könyvtár optimizálása a következőhöz "Dokumentumok" (elvileg alapból ezen van)
6. Attribútumok -> megjelenítve a navigációs ablakban elé pipa
7. Alkalmaz, okA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Ami furcsa, hogy amikor mentettem az adatokat akkor még nem voltak/nem vettem észre a zöld mappát. Simán a cről átmásoltam az adatokat a dre..lehet ez?
Gondolom (javítson ki valaki ha tévedek...) azért nem mert, akkor még megvolt a titkosítási algoritmus, tehát hozzá tudott férni! Mivel formáztad a partíciót, és újratelepítetted a win-t, így elveszett, és nem lehet hozzáférni!Szerinted van értelme get data backkal azt megpróbálni megkeresni?
Nem ismerem annyira a programot! De szerintem a titkosítással nem fog bírni, nem erre találták ki! Ráadásul elég időigényes lenne!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Üdv!
Ha titkosítva voltak (mint írtad is) akkor azoknak valószínűleg lőttek!
Megpróbálhatod saját tulajdonba venni (rendszergazda jogosultság kell hozzá), veszíteni nem vesztesz semmit!Legközelebb mielőtt titkosított adatot mentesz, kapcsold ki a titkosítást, és a rendszer újrarakása után állítsd vissza a mappákat majd a szükséges titkosítást!
-
Tosee
őstag
válasz sanzi89 #28509 üzenetére
Hali!
Szerintem itt hardverhiba lesz! De próbálkozz...
1. Frissítsd a számítógéphez csatlakoztatott eszközök drivereit
2. memóriateszt futtatása, lehetőleg ne win-alól (pl: memtest86, legalább 3-6 órát menjen, de az sem baj ha többet)
3. cpu tesztelése (pl: prime95, ennek is kell pár óra, teszt alatt figyelj a cpu hőmérsékletére)
3. cpu, ram, vga stb... hőmérsékletének ellenőrzése, hátha valami túlmelegszikA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Pubszon #28482 üzenetére
Üdv!
Jobb klikk a meghajtón -> tulajdonságok -> megosztás fül -> speciális megosztás
- mappa megosztása elé pipa
- engedélyek -> mindenki -> teljes hozzáférés, vagy olvasás, ez rajtad áll!
AlkalmazElvileg innentől már működnie kell!
Tűzfal vagy egyéb biztonsági szoftver nem korlátoz?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #28085 üzenetére
Akkor nagyon mellé nyúltam! Nem tudtam...
-
Tosee
őstag
válasz No-kia #28078 üzenetére
64 bites win esetén semmi féle remap nem kell! Annak fel kell ismernie és ezzel együtt kezelni is kell! 32 bites os esetén van ilyen probléma, de ott meg felesleges állítgatni akár mit is, mivel akkor sem oszt ki egy alkalmazásnak 2Gb-nál többet! 4Gb-ram vagy több esetén már 64 bites os-t illik használni!
-
-
Tosee
őstag
közben rájöttem, hogy a .vmx (vmware) fájlok miatt kezeli a meghajtót rendszernek! Átmásoltam egy másik partícióra, és leformáztam... ekkor még jól működött a mentés és visszaállítás, majd mikor visszaraktam a fájlokat, akkor mentésnél megint hozzárakta a win7-es partícióhoz, és csak egyben lehet menteni! Nem értem de itt feladom...
Viszont érdekes módon, mikor átraktam másik partícióra, akkor azt nem kezelte rendszernek!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Pityke78 #27023 üzenetére
mikor kiválasztod a tálca eszköztárak menüjében, az új eszköztárat, akkor:
kattints bele a pirossal bekírikázott részbe, és másold be az alábbi sort...
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Ha ez megvan, akkor ott lesz az eszköztár a tálcán és bele kell húzogatni a kívánt ikonokat!Egyébként azért nem találod mert nincs bekapcsolva a rejtett fájlok és mappák megjelenítése!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Speeedfire #27013 üzenetére
Hardverhiba esetleg?
Memóriateszt, Processzorteszt
Túlmelegedés
Táphiba(#27020) cigam: elég érdekesen működik ez a mentés és visszaállítás, ami egyébként ha jól testre szabható lenne, akkor nem is lenne rossz! Viszont azt megfigyeltem, hogy elég lassan dolgozik! Tehát még másik szoftverrel max 8 perc alatt lementem a rendszert, ez elég szépen elhúzza a dolgot, ráadásul nem is tudom kikapcsolni a másik partíció mentését!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Speeedfire #27009 üzenetére
-
Tosee
őstag
válasz creed30 #27003 üzenetére
Nincs mit!
Vissza lehet állítani, ha be van állítva a rendszer képének a mentése! Ezt én is beállítottam csak nálam valami oknál fogva hozzávesz egy másik partíciót is, és ezért én maradok Acronis True Image-nál!
Viszont annyi biztos, hogy a mentés (ezzel és acronis-al sem) nem fér rá egyetlen dvd-re! 2-3 dvd (mérettől függően esetleg több) biztosan kell, hogy ráférjen a rendszer mentése, esetemben ez nem gond, mivel egy másik hdd-n tárolom a rendszerről mentett képfájlokat!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Tudtommal nincs... a lapozófájl a c:\ meghajtón található! A másikon csak a vmware, és a hozzá tartozó .vmdk fájlok vannak!
Megnéztem lemezkezelőt, és a c:\ elsődleges aktív partíció, a másik (h:\) pedig logikai (külön hdd-n)!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Elkészült a backup a gyári programmal (dúrván 63GB adatról van szó, két partíciót foglal magába, és 60GB-ra húzta össze)!
Szóval c:\ (win7) csináltam egy rendszerképet, és sajnos belevette a h:\ meghajtót is, ami a virtuális gépek (vmware) számára fenntartott partíció... nem tudtam kikapcsolni, mivel nem lehet eltávolítani előle a pipát!
Emiatt nem valószínű, hogy ezt fogom használni a lemezképek elkészítéséhez, de egy próbát megért!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz creed30 #26961 üzenetére
elindítottam egy mentést kíváncsiságból... 25GB-os C partíciót backupolom a gyári programmal kíváncsi leszek a méretére! De arra nincs lehetőség (legalábbis én nem találtam), hogy a tömörítés szintjét állítani lehessen!
-
Tosee
őstag
válasz No-kia #26950 üzenetére
Hali!
Itt sincs bent a kapcsolat?
hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása
Annak idején xp is itt tárolta az adsl kapcsolatot, csak az rakott parancsikont az asztalra is!
Egyébként most, hogyan kapcsolódsz, ha nincs ikon?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz zazahoho #26927 üzenetére
azért nem tudod jelszóval beállítani, mert ha otthoni csoporton kívül osztod meg, akkor a felhasználói fiók nevét, és jelszavát kéri, nem pedig az otthoni csoportét! Tehát ha nincs beállítva jelszó a bejelentkezéshez, akkor azért nem megy ebben a formában!
Akkor jelentene fokozottabb biztonsági kockázatot, ha nyílt wifi hálózatot használnál!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz spirik #26925 üzenetére
Szia!
Win 7-en:
Start -> eszközök és nyomtatók
Nyomtató hozzáadása -> Hálózati, vezeték nélküli vagy bluetooth rendszerű nyomtató hozzáadása
Ha ezt kiválasztottad elkezdi keresni a hálózaton található nyomtatókat, majd kiválasztod, és valószínűleg a driver-t is telepíteni fogja!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz creed30 #26506 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg egy live os (pl ubuntu linux) segítségével törölni a fájlokat!
Vagy adj magadnak ideiglenesen hozzáférést (jogosultságoknál vedd fel a rendszergazdák csoportot, és a te fiókodat is, majd állítsd be az engedélyeket) ahhoz a mappához, ahol ezek a fájlok találhatóak!
-
Tosee
őstag
válasz <NewL> #26260 üzenetére
Az kimaradt, hogy a lan kártya IP címét mindkét esetben manuálisan kell megadnod... *
XP: vezérlőpult -> hálózati kapcsolatok -> helyi kapcsolat jobb klikk -> tulajdonságok
TCP/IP -> tulajdonságok
A következő ip cím használata
IP: 192.168.2.1
Alhálózati maszk: 255.255.255.0Win7: hálózati és megosztási központ -> baloldalon adapterbeállítások módosítása -> helyi kapcsolat jobb klikk -> tulajdonságok
TCP/IP -> tulajdonságok
IP: 192.168.2.2
Alhálózati maszk: 255.255.255.0* Ezek a beállítások csak akkor kellenek, ha nincs routered! Ha az is akad, akkor LAN portjaira kösd rá a gépeket, és kapnak attól IP-t, amennyiben a DHCP server aktív!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz <NewL> #26258 üzenetére
Szia!
Wifi-n elég lassú lenne a sebesség!
Amennyiben lehetőséged van rá, gyorsabb lenne egy UTP kábel segítségével!
Összekötöd a gépeket LAN-on, majd ez alapján állítsd be a hálózatot! Végül ha működik a hálózat, akkor másold át a cuccaidat!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz ghostmat #25999 üzenetére
Szóval ha jól sejtem így osztottad meg a mappát windows 7-en...
Jobb klikk a mappán, és megosztás ezzel...Próbáld másképp:
Jobb klikk a mappán -> tulajdonságok -> megosztás fül -> speciális megosztás...
mappa megosztása elé pipa
megosztási név adott
egyidejű felhasználók maximális száma minimum 2
Engedélyek: olvasás, módosítás, esetlegesen teljes hozzáférésHa ez megvan, akkor próbálj újra egy másik gépről hozzáférni a mappához!
-
Tosee
őstag
válasz blaz33 #25893 üzenetére
Szia!
Mint írtad is ramot bővítesz, tehát ajánlott! Ha nem szeretnéd, hogy x-GB maradjon kihasználatlanul! Viszont azt ellenőrizd, hogy az alaplapodhoz, egyebekhez készített-e a gyártó 64bites win7 (talán vistas is jó lehet) drivert!
-
Tosee
őstag
válasz hibavissza #24129 üzenetére
Hali!
Nézd meg a gyártó weboldalát, hátha van frissebb driver!
-
Tosee
őstag
válasz csabyka666 #21117 üzenetére
Szia!
Véletlenül nem utorrentet használsz? Mert azt olvastam valahol, hogy valamelyik verziónál előfordulhat, hogy felzabálja a memóriát! Szóval ha azt használsz, akkor próbálkozz másik verzióval, vagy másik kliensel!
-
Tosee
őstag
-
Tosee
őstag
válasz hakos1987 #20201 üzenetére
Hali!
Tegyél fel x64-es win-t, és akkor ki tudja használni az összes memóriát! Ráadásul egy alkalmazás kaphat 2gb-nál többet is! Vagy kapcsold vissza a lapozófájlt... Nem tudom mi az a pár dolog ami még játék alatt el van indítva, de lapozófájl nélkül csak egy memóriaigényes programot futtass egyszerre, különben ez lesz a vége!
-
Tosee
őstag
válasz anonymus89 #20117 üzenetére
virtual pc nem emulálja a 3d-s környezetet! Melyik VmWare-el próbálkoztál? 7.x verziókban van 3D-s támogatás!
-
Tosee
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #20115 üzenetére
Igazad van, akkor ennek is mennie kéne!
Akkor még arra tudok gondolni a memórián kívül, hogy régebbi vmware-t használ, és abban még nincs 3D...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz anonymus89 #20112 üzenetére
Hali!
VmWare-t nem játékra találták ki! Van benne minimális 3D támogatás, ami arra elég, hogy vista, win7 aero felületét megjelenítse stb..., de lehet, hogy a játékhoz kevés! Tudom nem mostani játékról van szó, ezért még az is előfordulhat, hogy kevés memóriát adtál neki!
-
Tosee
őstag
válasz Ronyman #20012 üzenetére
Szia!
Erre a konfigra elég a 32bites! Verziók közül pedig egy Home Basic / Premium!
Verziók összehasonlítása
Amennyiben tervezed a memória bővítését +2gb -al, akkor érdemes lehet 64bittel próbálkozni![ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz Vistaboy #19803 üzenetére
Szia!
Célszerű lenne ghostolni! Tehát vagy lementeni a jelenlegi rendszert egy képfájlba, majd visszaállítani az új hdd-re, vagy pedig clone-ozni az újra! Bár az ingyenes programok nagy része csak menteni (backup) és visszaállítani (recovery) tud, de vannak kivételek pl: EASUS Disk Copy
Ghotolás topicban sok hasznos infót találsz a programokról, és a használatukról...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok