- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
dorka16
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, hogy hol is kéne megkérdeznem úgy, hogy itt lesz az egyik próbálkozásom.
Adva van a gépem amin 1 héttel ezelőttig Win XP volt egy ősrégi IDE csatolós Maxtor winyón.
Nemrég vettem két új winchestert 500 és 2000GB méretben és kitaláltam, hogy átállok win 7-re. Be is szereztem egy ultimate verziót. Az ötletem az volt, hogy minden HDD-t benne hagyok a gépben és a régin meghagyom az XP-t így ha valami nem jól sül el akkor lesz mihez nyúlni. A telepítés tökéletesen sikerült az újabb SATA-s winyóra.
Indítom a gépet, a BIOS után felajánl 3 lehetőséget. 1.XP professional telepítése. 2. win 7 indítása. 3. régebbi verziójú win. indítása.
Hogy a telepítést miért ajánlja fel lemez nélkül azt nem tudom de bármelyikre kattintok az történik ami kell. Minden szép és jó fut mind a két windos. (Persze nem egyszerre XD).A gond a következő: Ha lehúzom a régi hdd-t amin az XP van nem bootol be a win 7-t. Az alaplapon minden arra van állítva hogy a hdd-ről bootoljon de nem teszi hanem kéri a boot cd-t. Mi lehet a gond? Úgy érzem az, hogy felajánlja az XP telepítését és hogy nem tölt be a win 7 összefügg. (Lehúztam már a dvd írót is, hogy ne zavarja be.)
Ha visszadugom egyből megy minden.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2025. 04. 27.)
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- PC Szoftver kiárusítás
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest