Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz #74459392 #37095 üzenetére
Nem kell 5 percet sem várni. Attól hogy pörög nem lesz baja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz #74459392 #37090 üzenetére
Nem kell aggódni, nem is fogja a win7 lekapcsolni úgy a vinyót, pen-t, mint az xp. Attól hogy leválasztottad, még megy, simán kihúzhatod. Nekem is pörög mind az usb-s vinyó, mind a pendrive. Nem kell aggódni, nem lesz baja neki. Ha meg nem akarod úgy kihúzni, akkor nem választod le, hanem szépen kikapcsolod a gépet, megvárod míg megáll, majd vissza kapcsolod. De itt volt már ilyen parás személy (bocs ha sértő volt), aki nem akarta addig leváalsztani, míg pörög a vinyó. Ez ilyen, kész ennyi.
Én simán leválasztom lehúzom. Csak annyi ha kihúzod, ne kezzd el dobálni, meg forgatni a vinyót, mert akkor elég szép karcokat rajzolhatsz a tányérokba. Akkor várd meg míg leáll, utána nem lesz baja."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
JoolsNOS
veterán
Még mindig, mikor bekapcsolom a gépet vár az üzi, hogy nincs bekapcsolva a win security. Ha be akarom kapcsolni ezt kapom: the windows security service can't be started.
Ezt meg tudom oldani valahogy updattel? Vagy a telepítő cdről valahogy meg tudom javítani. Nincs kedvem rendszert telepíteni.
köszi ha valaki tud adni tippet.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Samsung S2 Portable 320GB-os winyóm.
Az a probléma, hogy win7 alatt, mikor rámegyek a hardver biztonságos eltávolítására, akkor ugyan kiírja, hogy már biztonságosan eltávolítható, de a winyó nem kapcsol ki, hanem pörög tovább. Ez egy kicsit zavar, nem akarom úgy lerántani, hogy közben még forog. Több win7-es gépen is kipróbáltam, és mindegyiknél ez a gond.
Viszont XP és Linux alatt mikor leválasztom akkor szépen kikapcsol, a készenléti led is.
Szóval valószínű win7el van valami.
Valaki tudja mi erre a megoldás? -
MarioAna
senior tag
Üdv a hozzáértőknek!
Lenne egy problémám, Windows 7-XP boot gond konkrétan.
Most lett egy új HDD beszerelve a gépbe, ami új, tehát semmi sem volt rajta. Az előző 320-as hitán adott egy Win7.
Az új 500-as samsungra felraktam egy XP-t, majd csak az volt hajlandó elindulni.
Kis keresgélés után megoldottam, hogy mostmár a Win7 indul el egyből, viszont nincs ott az XP mint választható opció.
Kérdésem tehát, hogy miként tudom ezt (választható win7-xp) megoldani újratelepítés nélkül?
Gondolom valami boot manager kéne nekem, de elvileg a Vezérlőpult-Rendszer-Rendszer tulajdonságai-Speciális-Indítás és helyreállítás/Alapértelmezett op.rendszernél kellene hogy legyen egy Régebbi oprendszer opciónak e szerint.
Előre köszönöm a választ!
Üdv: MarioAnaszerk: és tudom hogy a W7-et kellett volna utólag rakni, de az adott volt, már régóta fentvan, nem áll módomban újrarakni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Morden24 #37086 üzenetére
W7 x64 alatt, AHCI módban, 2 Hitachi HDD, ami byte-ra egyforma kapacitásúak(320G), azonos cache méret(16MB), fordulatszám (7200 RPM)...
Everest Read Test - a felső NCQ kompatibilis, az alsó nem[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #37084 üzenetére
És az NCQ okán gyorsabb? Érdekes.
Akkor esetleg ezzel el lett oszlatva egy újabb urban legendSectumsempra - For Enemies
-
nagyúr
válasz Snooker #37083 üzenetére
Nem biztos hogy a te konfigoddal a legújabb ccc-vel nem csinál ilyet... Nekem pl a régebbi ccc-vel nem volt baj, aztán egy újabbal meg igen...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz Morden24 #37079 üzenetére
Főleg, ha a HDD nem is támogatja, mert ez az NCQ úgy került be a köztudatba, hogy "AHCI be és akkor van NCQ"... Hát nem. Majd ha a HDD tetején megtalálja valaki az NCQ logót, akkor igen.
(Nálam 2 szinte teljesen azonos Hitachi HDD esetén, az, amelyik támogatja az NCQ-t 25%-kal gyorsabb(olvasás/írás), mint a másik, amelyik nem NCQ-s)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Snooker #37081 üzenetére
Szerintem sleep-be megy a gép, majd onnan nem tud vissza jönni. Nekem ilyet az egyik ati driver csinált. Amint alvóba került a gép, nem jött vissza. Másik driverrel hibátlan volt. Az energiagazdálkodást kellene megnézned, meg egy másik vga drivert.
-
Snooker
senior tag
Miért van az, hogy ha bekapcsolva hagyom a gépet, és elmegyek itthonról, és mire hazajövök akkor nem kapcsolodik be a monitor ?? hiába mozgatom meg az egeret stb, nem add be képet... :S már 2x csinálta ezt a win7 ... ha meg újra indítom akkor beadja azt a fekete képernyőt hogy csökkentet módba indítás meg legutóbbi helyes beállításokkal futtatás stb..
-
Morden24
nagyúr
válasz RootRulez #37077 üzenetére
Nem. Az NCQ hatásait nem valószínű, hogy otthoni környezetben bármilyen téren érzékelheted. Ettől függetlenül én amondó vagyok, ha már a lehetőség adott, és bajt nem okoz, akkor nyugodtan át lehet állítani AHCI-re. Csak ha már telepített Winről van szó, akkor be alert, mert megszívhatod.
Sectumsempra - For Enemies
-
nagyúr
válasz RootRulez #37077 üzenetére
Nem lesz gyorsabb. Csak 1-2 plusz új funkció lesz elérhető.
-
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szepsy #37071 üzenetére
Kiegyensúlyozotton ha kell a teljesítmény pl játékoknál akkor maxra tekeri a géped, mikor csak böngészel, vagy más kevésbé terhelő dolgot csinálsz a gépen, akkor leveszi a proci sebességét, így kevesebbet eszik. Felesleges másra állítani.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
brd
nagyúr
válasz bobsys #36820 üzenetére
Tehát sehogyan. Azért kösz'.
Akkor másik kérdés: van ez az USB-s háttértároló csatlakoztatásakor feljövő scan and fix ablak, ezt le lehet tiltani valahogyan? A google első 3 oldalán használhatatlan/nem működő tippek vannak, SHD letiltása, és hasonlók, ezek nem működnek. A filerendszer természetesen nem sérült egyik eszközön sem, és különben sem kell a figyelmemet felhívni rá, majd én javítgatok, ha akarok.
The only real valuable thing is intuition.
-
nagyúr
Aham, tényleg jól el húzzák. De inkább készítsék el teljesen, mint hogy az első patch kedden jöjjön hozzá egy update.
(#37071) szepsy: Hát hogy mibe van, az döntsd el te, hogy neked úgy jó. Én pl leszoktam venni a teljesítményt ha netezek, feleslegesen ne hajtson semmit. Ha játszok, akkor max telejsítmény, minden pörögjön. Hát én így szoktam használni. Meg szoktam balancra is rakni, ha ezt is azt is csinálom.
-
szepsy
senior tag
Hali.
Az energiagazdálkodási lehetőségeknél, jelent valmit melyik van?
Kiegyensúlyozott, energiatakarékos vagy teljesítménycentrikus?
Játékokba bele szól ez?
Érdemes telsesítményre álítani, vagy ha csak winbe vagyok energiatakarékosra? -
-
nagyúr
Ja, mikor jön az ie9
-
vante
aktív tag
Tudni már valamit arról, hogy az sp1 konkrétan mikor jön is ki?
-
nagyúr
válasz RootRulez #37054 üzenetére
[link]
Így kell sata ahci-re váltani. Ha ezek után sem jó, a vinyó, vagy kábel vagy maga a lapi vezérlő döglődik."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz enamessias #37059 üzenetére
érdemes egy külső vinyóra menteni akkor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
enamessias
aktív tag
válasz WonderCSabo #37058 üzenetére
Pl, ha kicserélem, akkor egy uj "szüz" vinyora kéne a wint visszarakni.
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
WonderCSabo
félisten
válasz enamessias #37057 üzenetére
Hogy érted, h. üres vinyón?
-
enamessias
aktív tag
válasz WonderCSabo #37056 üzenetére
Gondoltam rá, de egy uj/üres vinyon nincs ilyen...
Ha elötte telepitek egy uj wint, abbol inditom a backupot, akkor az aktivvá válik?[ Szerkesztve ]
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
WonderCSabo
félisten
válasz enamessias #37055 üzenetére
Start menü -> Biztonsági mentés?
-
enamessias
aktív tag
Hi!
Mivel csináljak a frissen telepitett, driverelt, bállitott és belakott win7-röl biztonsági mentést, hogy ha gond lenne, ne kelljen ujat telepiteni? Akár rendszer hibánál, vagy hdd cserénél. A lényeg, hogy ne kelljen ujra aktiválni!!!
Hollnadiában vásárolt gép legális kulcsal, ezért csak telefonon lehet aktiválni vele a magyar wint. Hosszabb ideig Hollandiában maradok és onnan nem szeretném a itthoni Microsoftot hivni. (Hollandul nem tudok....)
Bootolhato külsö hdd van amire menthetek, csak az a kérdés melyik programmal és miként tudom ezt megcsinálni!?A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Steelmanus
addikt
válasz Воланд #37044 üzenetére
En is adtam meg egy eselyt igy maradt a frissites, viszont elfelejtettem kikapcsolni ill. letiltani a Defender-t, na adtam neki mert mert csak a cmd modja kell az MSN-hez. Lehet hogy ez kavart be, mert inditas utan ahogy megjelent az Asztal mar nyomtam es a 3d sakkot hogy beallitsam szoval nem sok ido volt amig betoltodtek a dolgok Mar 2 oraja nyomok minden fele tesztet meg CoD2, filmek stb most jo.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #37051 üzenetére
Na most játszadoztam kicsit a BIOS-ban a Native IDE-t átállította AHCI-ra, nem bootolt (nem látta a vinyót)
Most meg átállítottam Legacy IDE-re, meglátom mi lesz, de lehet egyszerűen szar a SATA kábel? Vagy a vinyó tápellátása? Nem tom, ötletek?
Jól elbeszélgetek magamba
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #37050 üzenetére
Megnéztem a hibanaplót és ezt írja:
Rendszer Hiba 2011-01-12 22:32:40 atapi 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Ez mit jelentene? A HDD-vel nincs rendben valami vagy neki való driverrel?
mod:
vele egy időben más hibabejegyzés is van:Rendszer Hiba 2011-01-12 22:28:41 Disk 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\DR0.
majdnem ugyanaz, de mégse...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #37048 üzenetére
Korai volt az öröm... Most épp azt játszotta le, hogy egér mozog, de se kattintásra, se CtrlAltDel-re nem reagált... 2 perc kitartó kattogás és nyomkodás után rest volt,. Eztán nem jött be a windows, a fekete betöltő képernyőnél megakadt, ekkor még egy reset, majd harmadjára bejött.
Mi lehet akkor a gubanc, esetleg van még olyan frissítés, ami ezt okozhatja? HDD HD sentinel szerint 100/100-as...
-
TRob1
veterán
Tegnap este felment nekem is simán, elsőre (win7 x64), IE9beta is van, és azóta is jó minden, nincs galiba. kopp-kopp
Laposon is oké minden(win7 x86), szintén IE9beta, szintén tegnap frissült hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
RootRulez
félisten
Máris kezdeném egy helyzetjelentéssel, korábban annyira elharapódzott a helyzet, hogy 10 perc alatt 3x kellett újraindítanom a gépet. Nos mióta nincs frissítés, azóta nem fordult elő... (kopp-kopp-kopp)
Viszont lehet a régi wiondows7-emet is csak ez gabalyította meg. Tehát fölöslegesen telepítettem újra és kínlódtam... Főleg, hogy ezt leszámítva semmi gáz nem volt vele...
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Felraktam én is azt a frissítést még tegnap északa, eddig semmi galibát nem okozott, igaz nincs fent se ie9 se SP1 rc.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
én szerencsére semmi ilyet nem tapasztaltam...egyelőre...Recommended volt a frissítés.....IE9 fent van, SP1 RC nincs
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
RootRulez
félisten
válasz Steelmanus #37038 üzenetére
nálam is hasonló tünetek vannak, azt mondod ez a KB2454826 frissítés tehet róla?
...
Bár most a vinyóra is gyanakodtam, szóval kikapcsoltam a virtuális memóriát, de mivel ugyis újra kell indítanom, ezért visszakapcsolom és próbálkozok anélkül virtuális memóriával.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Kezd nekem gyanus lenni ez a KB2454826 frissites, mert 2100 Dec. 8-tol hasznalom a konfigomon a CCC 10.12-t + OpenCL v2. A frissites utan még nem, de azutan hogy 20.00-kor kikpcsoltam a gepet, majd nagyjabol 21.50-kor bekap. utanna egy szep fagyas ugy 20 mp-re semmi nem reagalt majd magahoztert. Hiba: ATI EEU the creation of a class has failed. Meg este 7-kor kiprobaltam a CoD2-ot siman ment hiszen ment eddig is.
Nalam valaszthato volt a frissites, rosszul valasztottam.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #37035 üzenetére
Nos újabb a korábbitól különböző lefolyással találtam magam szemben:
Tehát Nem tudok érdemben kattintani (idáig stimmel), de kitartó kattogtatás után a képernyő elsötétedett, majd további kattogtatások hatására megállt az egér is, ezt követte a reset (Ctrl+Al+Del-re se reagált egyik periódusban sem)
Persze van hogy lehal (nem tok kattintani, de egér mozog) és pár másodperc elteltével megint megy most is ez esett meg, mikor gépeltem az a postot...
sfdrakex Eddig is így voltak már lassan fél éve és nem volt gáz.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, mi miatt lehet az, hogy alkalmanként a gép befagy? Első jele, hogy mozog az egér, de pl nem tudok kattintani ablakok között, majd pár kattintást követően már az egér se mozog, majd vagy beindul kis idő elteltével vagy reset lesz belőle...
AIDA64 rendszerstabilitás tesztet eresztettem rá, ment is bő 7 percig, semmi gáz... Akkor mi lehet a gond, véletlenszerűen fordul elő. Előjött egy 1,5 éve telepített Windows7 HP-al is és a frissen telepítettel is.
Konfigom:
MTB: Biostar TA790GX A3+ 5.x
CPU: Phenom II 955 + HYPER212 PWM
RAM: 2GB G.SKILL + 1GB Kingmax DDR3
VGA: MSI HD5770 1GB vagy XFX HD4850 (mindkét VGA-val megesett)
HDD: WD750GB
ODD: NEC AD-7260S
PSU: CORSAIR HX520Szóval véletlenszerűen előfordul akár táblázatkezeléskor, böngészés alatt vagy kis 2D-s játék játszása közben (pl.: Bejeweled 3) 3DMark06 is lefutott gond nélkül, szóval végképp nincs ötletem, BIOS frissítés és reset is megvolt...
-
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
miért nem találom az xfiregames.ini fájlt ???? nincs az xfire mappába !!
a rejtett fájlok megjelenítését bekapcsoltam a vezérlőpultba, de úgy se jó :S
-
puhos363
tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz puhos363 #37022 üzenetére
Nem kell külső progi, a win7 magától elintézi a dolgot ha a biosban be van kapcsolva a cool n quiet.
Nálam megy is szépen, egy x2 4450e proci van a gépemben, nem raktam fel semmit, nem nyúltam bele semmibe, mikor nem kell neki a nagy teljesítmény vissza veszi a proci teljesítményét.
Mivel nézted azt hogy mennyin megy a proci éppen?
CPU-Z szépen mutatja az aktuális processzor sebességet.
(#37024) nfsu17
Ha nem nyúlt bele alapból is azon van.
[ Szerkesztve ]
-
puhos363
tag
Sziasztok!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy Windows 7 Home Premium 64bit-es rendszernek. A gondom a következő:
A win7 előtt XP Sp3 volt a gépen, és a processzor "csak" 750Mhz-en működött, ha nem volt elindítva egyéb szoftver, mert ugye fent volt a cool'n'quiet nevű progi. Most viszont a win7-hez nem találok ilyet és a proci állandóan 2994Mhz-en megy. A gép adatai:
ASRock M3A785GM-LE/128, AMD Athlon II 250 (3,0Ghz). Nem találok olyan progit ami jó lenne. Vagy esetleg a win7-ben van olyan beállítás ami lehetővé teszi, hogy a proci csak akkor pörögjön ha "kell". Ha van akkor valaki segítene nekem beállítani!
Köszönöm a segítséget!Gigabyte B450, Ryzen 5 2400G, 2*8GB 3000Mhz, MSI RX570 8GB, Seagate Barracuda 2TB Hdd, Kingston 240GB ssd, Fsp Hexa+ 450W, Zalman Z3, Arctic Freezer 12, W10 Home, Philips V243
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #37007 üzenetére
Köszkösz.
-
WonderCSabo
félisten
Igazatok volt: a KB2454826 benne van az SP1 candidateben, mert már november 2-án lefordították őket, és 2 hónapig tesztelték. Így aki SP1-et használ, annak nem fog megjelenni a Windows Updateen.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz AirBooms #37011 üzenetére
Start menü, msconfig, rendszerindítás fül, speciális beállítások.
Egyébként nem kell állítgatni semmit, magától felismeri, ha a speciális beállításoknál a processzorok száma nincs bepipálva.
Amiért neked nem látja 12 magnak, az azért van, mert a HyperThreading ki van kapcsolva BIOS-ban, ezt kapcsold be és jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Sajátgépben a meghajtók telítettségét jelző sáv hány %-nál vált kékből pirosba (ha jól sejtem akkor, ha 10%-nál kevesebb a szabad hely)?
-
AirBooms
addikt
Ööö, valahol tuti lehet állítani a win7-en belül, mert egyszer sikerült lekorlátoznom 4-re, holott az i7 920-ban van négy virtuális is, vagyis összesen nyolc. Ekkor átállítottam 8-ra, de most egy hatmagosom van, amiben összesen 12 magnak kellene látszódni...
És nem a bios-ra gondolok.
-
pzstm
titán
válasz AirBooms #37011 üzenetére
annyit használ, amennyid van....ha valamelyik alkalmazás nem használja mindet az bizony applikáció szintű hiba, nem Win7
-
AirBooms
addikt
Biztos ezerszer kérdezték már, de én nem találom:
Hol találom, hogy be tudjam állítani, hány procimagot használjon a win7?
-
azbest
félisten
most úgy néz ki hogy meggondolta magát, elindult és felment a frissítés... gáz hogy nincs semmi értelmes módja a hibák okának kiderítésére...
-
félisten
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #37001 üzenetére
Mivel fogod integrálni? WAIK-al?
-
félisten
válasz HZoli87 #37004 üzenetére
XP-nél is (régebben, de tényleg régebben) volt egy olyan időszak, amikor az SP3 telepítéshez szükség volt az SP2 meglétére(mint ahogy az SP2-nek is az SP1-re). Azóta azonban már ezt összevonták, és a most/jelenleg letölthető XP SP3, már az összes korábbi frissítést tartalmazza, nincs szükség SP1/SP2 meglétére.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #37003 üzenetére
Kösz, Vistát teljes egészében kihagytam.
Szerk.: vágom, hogy Vistáról volt szó, de úgy gondoltam, hogy az Office is Microsoft termék, még sem kell eljátszani, hogy egymás után telepítem fel a szerviz csomagokat. Vistát meg kihagytam teljesen, mert az előző laptopomhoz XP Home volt, így egyből W7-re ugrottam az új géppel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz HZoli87 #37002 üzenetére
Vistánál nem, és jelenleg is előfeltétele az SP2 telepítésének az SP1 megléte: [link] "Az SP2 szervizcsomag telepítése csak a Windows Vista Service Pack 1 telepítését követően lehetséges."
Nem Office-ról beszéltem , mert pl Office 2003 esetén simán telepíthető az SP3, nem kell hogy az SP1 vagy SP2 már telepítve legyen. Egy "sima", szervízcsomag nélküli Office 2003-ra is gond nélkül telepíthető az SP3.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #37001 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de az SP2 nem tartalmazza az SP1-ig kiadott összes frissítést? Mert én Office 2003-t úgy szoktam frissíteni, hogy feltelepítem az érintetlen, gyári programot, majd manuálisan feltelepítem az SP3-t hozzá, és utána jöhet a WU ami letölti a Service Pack óta megjelent frissítéseket.
-
félisten
"(SP1-hez ez is kell majd...illetve SP1 tartalmazni fogja ezt a frissítést is....sokak legnagyobb bánatára)"
Már akinél, nálam biztos nem, mert az első dolgom lesz az ilyen kacat frissítésektől megszabadulni... Plusz nem fogom még1x azt eljátszani, mint Vista-nal, hogy 45 perc az SP1 telepítése, még 30 perc az SP2, aztán még az ezt követően megjelent frissítések letöltése(ami nálam elég hosszú si volt, mert lassú a netem) és telepítése...Amint megjelenik az SP1, már integrálom is (a selejtes frissítések nélkül)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest