Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Érdeklődnék hogy az Ultimate és a Home verzió között sebesség különbség érezhető-e?
Csak azért kérdem mert úgy hallottam hogy a Home kevesebb memóriát eszik..Ulti és Pro között mekkora a különbség?
Üdv: Csabee.
-
Tommy7
tag
válasz Psychonaut #38197 üzenetére
azt is megtaláltam, rámentem, de nem változott vissza
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
sfdrakex
nagyúr
válasz rigo88 #38195 üzenetére
Egy meg nem jelent csomaghoz hogy a fenébe lenne language pack? Még az SP1 se jött ki hivatalosan az átlagfelhasználóknak. WU-n nincs ezért nincs hozzá nyelvi csomag sem.
(#38194) Tommy7
Vezérlőpultban nincs betűtípus beállításait nézd meg (angolban FONTS)
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
rigo88
aktív tag
üdv
már egy másik helyen bekérdeztem de talán ez a megfelelő fórum.
7, sp1.
nincs hozzá language pack az updatek közt.
egy sem.
rejtettek közt sem.
olvasgattam, de nem találtam megoldást.
van?
köszi
rDirr
-
Tommy7
tag
Üdv, nálam az történt, hogy az egész windowsban átállítódott a betűtípus, és emiatt néhény programot el se tudok indítani, mert azokba nincs ilyen betűtípus.Szerintem egy program feltelepítése után változott meg. Meg tudná valaki mondani, hogy hogy tudom visszaállítani a betűtípust? Előre is köszi.
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
félisten
válasz Sweet Lou 6 #38192 üzenetére
Szia!
Amint látod a középs és felsőfokú oktatásban dolgozók igényelhetnek ilyet.
Ha postán igényleg, tehát kéred a lemezeket is akkor kb 4500 ft lesz szállítási költséggel együtt, vagyis nekem egy fél éve annyi volt. Ha pedig csak a kulcsot kéred azt kiküldik emailben is. Annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy 1 hónap kb mire megkapod a kulcsokat vagy a telepítőlemezeket! -
Sweet Lou 6
addikt
(Kerestem tisztaszoftverről topikot, de nem találtam. Ha mégis van, elnézést, hogy ide írok.)
Szóval felmentem a tisztaszoftver.hu-ra és elégedetten olvastam, hogy pedagógusok igényelhetnek otthoni használatra office-t és windowst. Mivel anyukám pedagógus, ezért gondolom, joga van neki is az igényléshez (javítsatok ki, ha tévedek). Az oldalon a legegyszerűbb metódus a postai igénylésnek tűnik, melynek dokumentumát .pdf-ben tudom letölteni. Ezekkel kapcsolatban lenne kérdésem:1. Bármilyen pedagógus jogosult az igénylésre Magyarországon?
2. Ha a postai úton való igénylést választom, akkor mennyibe kerül? Mert annyit hallottam, hogy nem teljesen ingyenes.sweetlou6.wordpress.com
-
dolbyman
tag
sajnos nekem ennél a tételnél, nincs energia gazdálkodási fül. Ahol van ott meg nem tudom betenni a pipát.......
amikor feltettem tavaly nyár végén akkor csinálta, hogy újraindult amikor leállítottam. fórumok alapján megnéztem mindent amit írtak, mondtak, javasoltak sajnos semmi eredménye nem volt. Majd egyszer csak megjavult így ment ez hónapokig, és most kb egy hónapja megint az van, hogy ha kikapcsolom újraindul (vagy mondjuk 10 ből egyszer simán leáll, vagy második leállításra leáll)
ha esetleg valaki tudja a tutit, szóljon bátran, mert én még mindig nem jöttem rá mi a hiba
Bandi
-
Barcageri
tag
Hi.Pls help.Újra szeretném tenni a windows-t kíirtam dvd-re az isofájlt bebootolom betölti windows loading files és utána a kék háttér a madarakkal és nem jön be az ablak amivel tudnék továbbmenni.próbáltam már két verziót is.
-
nagyúr
válasz hfrankee #38181 üzenetére
Bios frissítés és háló kárty driver cserét csinálj. És lehetőleg win7-hez keres drivert hozzá.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
whited
addikt
válasz szabonagyur #38178 üzenetére
na igen de ez még friss 2hónapos dolog a suliba
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
hfrankee
senior tag
Hali!
P3-as korszak óta nem volt a gépeimen kékhalál.
Most rövid időn belül kettő is.
Gugliztam,de érdemi infót nem találtam ami megoldotta volna a problémám.
netio.sys hiba üzenetet tudtam kivenni a bluscreenről.
Tudna vki érdemben segíteni.Net és film közben ugrott be a kékhalál. -
félisten
válasz Psychonaut #38179 üzenetére
hmm akkor meg próbálom... úgyis itt az office 2010 x 64 is hála a tisztaszoftvernek
-
Psychonaut
veterán
válasz szabonagyur #38178 üzenetére
64bites rendszerrel nem veszítesz semmit, ha lenne lehetőségem rá, én a helyedben azt raknám fel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz whited #38176 üzenetére
Szia
A suli win7 pro esetében évente kulcsot kel kérni, én is így jártam vele, hogy a régit blokkolták mivel valaki okos módon kidobta torrentre az ms meg gondolom besokalt
Lenne nekem is egy kérdésem h 3 giga ram meg 256os videókari mellé melyik win7et rakjam?
Játszani nem játszok, filmeket nem vágok vele, csak sima netezés, word meg film nézés a célom. Driverek is vannak 64 bithez, minden van csak nem tudom, hogy mit kéne, mert sokat olvasni hogy a 32 bites csak max 2 gigát tud adni egy alkalmazásnak[ Szerkesztve ]
-
Akkor ezt a kis scriptet berakod autostartba.
5mp-enként csekkolja, hogy létezik-e az adott meghajtó. Ha megvan, akkor elindítja a mentést, és kilép.
set fso=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
set WshShell=CreateObject("WScript.Shell")
usbdrive="U"
batchfile="mentes.bat"
do
if drivechk(usbdrive)<>"" then exit do
wscript.sleep 5000
loop
WshShell.run "cmd /c " & batchfile
function drivechk(d)
on error resume next
set chk=fso.getDrive(d)
if err.number then err.clear:exit function
drivechk=chk.path
end function[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
whited
addikt
sziasztok
sulis win 7 pro van fent
Aktiváltam a suli által megadott kulccsal, és ma random feldobál 1 ablakot hogy a gépen nem eredeti win fut pedig tuti eredeti mert egyénre szabott kulcsot kap mindenki.
Mit tegyek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Valaki találkozott-e a problémával, és van-e megoldás. Röviden:
- Win7 Premium Edition HU, 64 bit
- 8800GT vga, DVI-HDMI átalakítóval, HDMI 1.3 kábel a plazma tv-be
- Kmplayer, CCCP codec pak.Bármilyen 720p, 1080p videó lejátszásakor ha áthúzom a képet, lefagy a KMplayer, és fél-1 percig nem reagál. A fő monitoron ok. Ezen kívül szagat is a videó néha... de az nem mindig.
Azt nem mondtam hogy a kép néha a 2 között van, tehát a TFT-n megy a videó a másik széle meg már a TV-n meg. Na ilyenkor nem lehet mozgatni a KMplyer ablakát, se lekicsiníteni, semmi, csak 30mp múlva reagál bármire is.MINDEN ugyan ez WinXP 32bit: OK! Nem szaggat, kiterjesztett desktop ok, tudom ide-oda tologatni.
Proci terhelés 14-20% a videó lejátszásakor, tehát ez se lehet gond.
Hang nem megy át a HDMI kábelen.Ötlet? Szar a Kmplayer 64 biten vagy mi? Win7 lagol így?
[ Szerkesztve ]
-
Elméletileg itt:
Event Viewer/Applications and Services Logs/Microsoft/Windows/DriverFrameworks-UserMode/Operational
keletkezik bejegyzés USB drive csatlakoztatásakor. Jobklikk az eseményen, és "Attach task to this event..."csak olvastam, és nem tudom kipróbálni, nincs előttem W7.
-
sss
őstag
Üdv,
Win 7 tűzfala mennyire megbízható? Elég lesz az is, vagy tegyek helyette comodot pl.?
Köszi. -
-
Syl
nagyúr
A Win7 nem indít el semmit az autorun.inf alapján, próbáltam.
A feladat az lenne, hogy ha rádugom az USB vinyót a gépre, akkor a SyncToy automatikusan fusson le a beállított paraméterek szerint. És ezt (tudtommal) csak a Task Scheduler-rel lehet megoldani.
A zentimo kiesik, merthogy nem igyé van.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
A pendrive-ot akarod szinkronizálni 1(vagy több) mappával?
Mert akkor táskaLehet az is megoldás hogy készítesz egy autorun.inf-et a pendrive-ra, és az elindítja a synctoy-t.
Minden másra ott a zentimo
Assign programs to be launched:
* After device connection
* Before device disconnection
* After device stopping
* After device removal[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Köszönöm a gyors, és kielégítő választ.
Lehet olyat, hogy egy HDD-n belül két partíció más fájlrendszerrel van ellátva? (FAT-NTFS)
A DVD lejátszónak kellene a FAT, a TV-nek meg az NTFS a nagy fájlokhoz.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
Adott egy WIN 7-es rendszer.
A külső USB-s vinyómat FAT32-re kellene formázni, hogy tudnám ezt megtenni, mert a Lemezkezelőbe csak exFAT-ra tudom!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Morden24
nagyúr
Szerintem a service-kikapcsolós duma után mindenki evidensnek vette, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a startup programok letiltogatása már egyáltalán nem is téma.
Egyébként csak FYI kategóriában jegyzem meg, hogy a bootidő nagyban függ a betöltendő driverek mennyiségétől és milyenségétől is, amivel amúgy nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni.
A servicek letiltogatása egyébként is max. nevetséges mennyiségű memória megspórolásával fog járni, nem fogsz tőle 10mp alatt bootolni. Más kérdés, hogy utóbbi dolgot nem is értem... sleepeld a gépet, na azzal aztán egy jövőből érkezett ssd sem veszi fel a versenyt.Sectumsempra - For Enemies
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet ELTÁVOLÍTANI az AVG2011-et??
Megpróbáltam leszedni az AVG 2011-et. Nem sikrült.
Már a System Configuration \Services és \Startup fülön is kilőttem ami be volt jegyezve.
Még mindig semmi. Nem engedi törölni a Program Files\AVG mappát mert szerinte (Win7) valami futó alkalmazás használja.Ötletek? Tanácsok?
köszi
-
icons
addikt
Köszönöm a tippeket!
Mind a "zabszem van a seggemben" jellegűeket, mind a hasznosakat .
polonic: a legtöbbet békén is hagytam, de volt néhány, ami nagyon nem kellett . A lekapcsolós infót köszönöm, de nekem amúgy sem kell
Végülis azt hiszem felrakok egy DOS-t.
Nade igazából akkor nincsen más hasznos dolog, amit lehet tenni? (pl a java update-et nyugodtan ki lehet lőni, tehát nem téma, hogy van-e értelme kilőni a nem szükséges programoakt )
-
-
Syl
nagyúr
[link] <- Senkinek semmi ötlete?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
polonic
félisten
Nem kell bántani a folyamatokat, meg mindenféle tweakeket használni.
A microsoftnál tudják, mit miért csináltak, nem véletlenül vannak ott azok. Mert ha majd valami hiba előjön, akkor meg majd nézel és szidod a windowst, közbe meg nem is úgy lesz az, ahogy te gondolni fogod.
Az áttűnéseket és a többi dolgot is fölösleges volt kikapcsolni, mert ha egy teljesítményigényes alkalmazást, pl játék, indítasz, akkor automatikusan lekapcsol az aero.(#38138) sfdrakex
Igen, 10.12 van itt is. Egy inf fájlban elmaradt ennek az átírása. Elvileg megodlható házilag is, ha nagyon zavar, csak azt nem tudom hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Illetve a felállási idő javításáért? (most 1,5perc körül van, mire tudok vele valamit kezdeni)
Veszel egy ssd-t, akkor akár szignifikánsan is javulhat. Egybként szétkúrhatod a rendszert, és ha szuper bootidőd van azzal a pár másodperc plusszal, feltöltöd YouTube-ra, mert másra nem lesz jó.
Egyébként meg mi az, hogy "normális szám" a folyamatok esetén? Nálam a notebookon ~80 folyamat fut. Nem zavar, mert 60-al sem lenne jobb, vagy rosszabb a gép... így is tökéletesen fut minden annak ellenére, hogy a te géped teljesítménye valószínűleg meghaladja.
Ha meg már mindent kilőttél, amire nincsen szükséged, de még mindig nem vagy elégedett a dologgal, akkor kezdd el kilőni azokat, amikre szükséged van.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
Másnál is 10.12 esnek írja a Catalistben a verziót a 11.1 es? Tegnap raktam fel, ma újra raktam úgy hogy töröltem az előző drivert és a verzió szám 10.12, a kinézete viszont más, még a 10.12 esben lévő previewsnál is másabb talán.
(#38137) icons
Nálam most 68 a folyamatok száma. Az összes felhasználó folyamatok megjelenítésnél van pipa.
(#38133) faranus
Milyen kompatibilitásban próbáltad indítani a setup-ot? Vista és XP sp3 ban is próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Mennyi a normális folyamat futó Win7nél?
Bent van egy AVG, meg MSN a háttérben, semmi más (csak driverek, ha nagyon szükséges), és így van 45. Nekem nagyon soknak tűnik. services-ben mindent kilőttem, amire nincs szükségem. És a teljesítménynél is mindent leállítottam (áttűnések, eltűnések, feltűnések, árnyékok, ilyesmiket).
Másik kérdés: az előzőeken kívül mit lehet még tenni a teljesítmény javítása érdekében? Illetve a felállási idő javításáért? (most 1,5perc körül van, mire tudok vele valamit kezdeni)Köszi!
-
Morden24
nagyúr
-
válasz faranus #38133 üzenetére
Pedig az én olvasatomban, pont hogy a patch segít felrakni, mivel telepítési problémákat is orvosol.
Lego Star Wars II
Version: 1.02
Platform: PC
Posted: 11/21/06
This update for the game has been modified to:* Addresses an error that is seen on some systems during installation.
* Addresses controller customization issues with certain gamepads
* Addresses the missing "jump" ability for Danish version.
* Updates the User InterfaceInstructions for Installing this Update:
When you run the appropriate file for your country, which is noted below, this update may prompt you to insert the original game disc in your drive if it is not already in the drive. After you insert the disc, just follow the prompts to install LEGO® STAR WARS II: THE ORIGINAL TRILOGY.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Morden24
nagyúr
válasz faranus #38131 üzenetére
Játékok esetén 3 megoldásod van, sorban így megy:
1. Legújabb patch beszerzése
2. Kompatibilitási mód (parancsikonon vagy exe-n jobbklikk, és megleled) állítása valami támogatott OS-re
3. Olyan fórumok böngészése, amelyek konkrétan a játékkal, illetve az adott OS-en történő problémás/nem futásával foglalkoznak.A fennmaradó opció a jobb kézzel bal váll fölött történő elhajítása az adott játéknak, és ilyenkor lehet köpködni a készítő stúdiót, amiért teszem azt az övékénél jópár évvel korábbi játékok tökéletesen működnek, mindenféle buhera és planetáris együttállás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
faranus
aktív tag
sziasztok
fent van már jó pár hónapja a win 7 ultimate 64bit és nagyon sok kompatibilitási problémám van vele pl a Diablo II ami egy nagyon régi játék simán felment rá és megy is viszont a Lego Star Wars 2 ami nem annyira régi játék nem megy még fel se tudom rakni ugyanez van a stronghold 2 vel is pedig mind a kettő dobozán az van hogy vista kompatibilis és az ilyenek eddig mentek! van valami megoldás ezekre vagy felejtsem el??
tisztelettel faranus :R
-
- = Zk = -
félisten
már megyek is, köszönöm!
Morden24
igy van. pontosan. utánnajárok, köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AthlonXP
őstag
válasz apollo12 #38124 üzenetére
Hát azzal a géppel inkább maradj az XP-nél. Az nem igazán alkalmas arra, hogy te a Win 7 mellett még játsszál is. Eleve kéne legalább 2 giga ram + egy combosabb cpu ( legalább 3Ghz ha már egy magos ), de a legjobb, ha mindent fejlesztesz ( ergo vagy veszel egy új gépet vagy játssz XP alatt ) . A Win 7-et meg ne használd játékra azon a gépen ( bár normál használathoz is jó lenne min. 1 giga ram...
Mod.: Na ennyit erről, ahogy látom mind egyetértünk...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
dunc
nagyúr
válasz - = Zk = - #38123 üzenetére
-
apollo12
veterán
heló a windows 7 szeretném felgyorsítani hogy a játékok jobban fussanak
gép
ati radeon 9550/x1050 128mb ram
768mbram
intel caleron 2.4 ghza másik kérdésem valamikor a winamp nál csak úgy leáll a hang és nem lehet újra működésre bírni csak akkor ha újra indítom a gépet
-
- = Zk = -
félisten
hello Profik!
hogyan tudok W7-en belül kóddal levédeni mappát? csak mappát és annak tartalmát.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
survino1
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy tegnap feltette a Win7-et.
Minden szuperül fut de az internet kapcsolatom (T-home, D-link-360r) mindig megszakad !
Ha töltök akkor is ha nem töltök akkor is.
Mitévő legyek??Üdv: P
-
nagyúr
1. Nem. (maga a rendszer annyi, vagy már progikat is raktál fel?)
2. Azon vannak a boot fájlok szerintem. Eszközkezelőben nézzd meg mit ír arra a partícióra.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
VGYke
addikt
Elnézést a kérdések ismétléséért
Már itt is kérdeztem.
Szóval pl.:
1.) Normális az ha a win7 első telepítése után, az SSD-n 33GB a foglalt terület?
2.) Win7 a másik HDD-n létrehoz magának automatikusan egy "rendszer számára fenntartott" partíciót?
Ha a fentiek nem normális dolgok, mit ronthattam el a telepítés kezdeténél?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
cornelius
tag
OK, azt hiszem elkapkodtam a dolgokat. A Securityben nem adtam hozza az Everyone-t mint user és emiatt nem ment ez a meghajtó.
Köszi a segítséget. -
cornelius
tag
Sziasztok!
Egy furcsa problémám van hálózati megosztással kapcsolatban.
Adott egy Win7 Ultimate, amin megosztottam az összes vinyót úgy, hogy a Windows XP- gépek is lássák. Tudtam is másolni mindegyik meghajtóról. Aztán az egyik meghajtót kicseréltem egy nagyobbra és azzal a vinyóval vannak problémáim. Hiába állítottam be a Win7-ben erre az új vinyóra mindent ugyanúgy, mint a régi vinyót volt, a Windows XP-s gépek csak látják a meghajtó betűjelét, de nem tudják megnyitni. Azt mondja, hogy "You might not have permission to use this network resource."Ha visszateszem a régi meghajtót, akkor azzal megint minden megy. Már adtam neki másik betűjelet is, az sem segített. Mi lehet a gond?
-
DreiNN
tag
válasz Steelmanus #38113 üzenetére
Nem utólag.
Köszönöm, sikerült,átneveztem őket.A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
Steelmanus
addikt
válasz DreiNN #38111 üzenetére
Valoszinuleg vagy nem jott letre vagy kitorlodot a desktop.ini a kovetkezo utvonalon talalhato mappabol / ban, ahol a fekete resz a Felhasznalo neved.
Vagy elnavigalsz a mappaba es kezzel atnevezed a mappakat
vagy csinalsz egy desktop.ini-t
tartalma:
[LocalizedFileNames]
Documents.library-ms=@@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-34575
Pictures.library-ms=@@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-34595
Videos.library-ms=@@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-34620
Music.library-ms=@@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-34584[ Szerkesztve ]
-
DreiNN
tag
Más:
Mitől lehet az, hogy a Start menüben a magyar szöveg helyett Documents, Pictures, Music- ot ír? Az összes többi magyarul van.A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
-
AthlonXP
őstag
válasz DerStauner #38106 üzenetére
A videó ablakon kattintasz jobb gombbal, majd a felnyíló menüben a settings-re mész. Ott lesz rögtön az első lehetőség, a hardveres gyorsítás bekapcsolása, vedd ki előle a piát és kész, elvileg. De szerintem sincs értelme tiltani, hagyd úgy nyugodtan.
Ha megnézed pl, az IE9-et, akkor láthatod, hogy ott már szinte a görgetésnél is dolgozik a 3D ( pl. a Fraps is jelzi az fpseket ), ez van, minden amit lehet azt számolja a videókari, hisz gyorsabb, a cpunál és annak legalább így lesz ideje mással foglalkozni közbe... -
sfdrakex
nagyúr
válasz DerStauner #38106 üzenetére
Miért gond hogy használja a gpu-t? Kevésbé terheli a CPU-t a pár fokos pluszhőtől baja nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DerStauner
senior tag
úgy vettem észre, hogy windows 7 alatt, ha videót nézek a youtube-on v. pl a videa.hu-n, akkor dolgozik a videókártya is (gpu órajelek felkapcsolnak 3d üzemmódba). A terhelés minimális (0-3%), de a hőfok azért pár fokkal megemelkedik. Nem lehet azt valahol kikapcsolni, hogy a win7 ne használja a gpu-t videózáshoz? nem böngészőfüggő, azt már leteszteltem.
-
nagyúr
-
DreiNN
tag
Hali!
Hol találom a Chkdsk .log file-t?
Köszöntem!
[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- League of Legends
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest