Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Szia!
"Mac-et használtam pár napig, és megtetszett, mondjuk egy Mac-nél nem érzem azt hogy az enyém mint egy PC-nél. Bemegyek az Apple-be megveszem a gépet haza viszem és már megy. Jó Win-ben is van ilyen, hogy előre van telepítve, de akkor is. Egy Mac-nél nem érzem azt hogy úgy alakítom ahogy én akarom, nem tudom úgy el rontani ahogy csak lehet. Az csak megy-megy és nem ír ki semmi ERROR-t meg semmi hibát... Ellenben egy PC-nél fogom felteszem megy tök jó, majd csinálok valamit elromlik a rendszer, próbálgatom a lehetőségeket amikkel meg tudom csinálni, majd megcsináltam és siker élmény és használom vígan tovább."
Ó, pedig ott is vannak érdekes dolgok.
moonman-t idézve: "egyébként ha ezekkel a pajzán gondolatokkal állnál neki Mac-re váltani, még most tegyél le róla, mert óriásit fogsz csalódni."
Üdv. core2
Aktív témák
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Foxpost
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs