Aktív témák
-
Zsohi
őstag
gb4400 - Nagyon ugy nez ki hogy a router volt a hunyo. Most vissza lett allitva gyari bellitasokra es igy tokeletesen munkodik nincsen reklam se elerhetetlen oldalak. A masik gep pedig nem lehett hibas mert meg win install elott kilottem a halozatrol majd a routert is eltavolitottam igy a gepememre kozvetlenul kottotem a netet es igy telepitetem fel a windows-t . A net igy tokeletesen ment majd vissza kotottem a routert figyelve hogy csak az en gepebem legyen a halozatban a hiba ugyan ugy elojott ezutan ujralehuztam a routert hatha csak veletlen volt de nem a hiba azzonal el is tunt majd ismetleten vissza kotottema router ami abba a pillanatban megint produkalta ezeket a jelensegekett bongeszes kozben. A router-t gyari bellitasokra valo visszalitasa pedig meg is szuntette a gondokat
Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest