-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Astery #10301 üzenetére
Tudod azt vettem észre, hogy aki idejön kérdezni,azt általànosítva a topkkot húzó tagok úgy kezelik mint aki vagy digitálisan analfabéta, vagy full hűlye a windowshoz... Amíg ez így megy, addig hasonló stílust nekem is ugyan úgy jogomban áll használni. De én itt be is fejeztem, mert itt eddig senki sem tudott érdemben segíteni, csak kioktatni...
Az nem érdemi segítség, ha valaki a google találati eredmènyek linkeli be, amit esetleg màr a kérdező vègigzongorázott...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Moonscars GOG
- BioShock 2 Remastered GOG
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!