Hirdetés
-
GAMEPOD
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
rendben köszönöm mindenkinek, valahonnan rémlett hogy húzzák egyesek a szájúkat a win11re ha játék jön szóba, valószinü egyéni preferencia akkor, na meg amennyit mostanában játszok (semennyit szinte) nem gond,csak most a laptopon lehet elkezdenék az kényelems hiába na, 40 körül már nincs kedvem odaülni a géphez de ágyból azért rászánom magam hogy játszak
-
ktomcat
senior tag
"Ha tudta a jelszavad, de MFA-n elbukott" Az ilyen kísérletekre írja azt hogy unusual activity detected az unsuccesful sign in helyett?
Akkor gondolom többet nem tudok tenni az ügy érdekében, reméljük abbahagyják. Csak tudnám hogy kerültem be a célkeresztbe, ezt az emailt szinte sehol nem használom felhasználói regisztrációk során.. -
cog777
senior tag
Nem, uresen kaptam meg a gepet a szervizbol (cegemtol vettem meg), Win 10 Pro licenszel, amit feltettem, majd frissitettem Win 11 Pro-ra. Semmi bloat cucc nem jott vele + semmi extrat nem telepitettem.
Hm, aztan hogy valamilyen driverrel nem jott valami extra. Most hogy mondod...
Geforce Experience-t telepitettem + Nvidia Control panelt (fogalmam sincs hogy szukseges-e vagy sem.) Lehet hogy valami bekavart. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest