Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Sziasztok újabb kérdés!
A Start menüben lévő ajánlásokat ki lehet kapcsolni?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A mai nap folyamán rávettem magam és frissítettem a meglévő Windows 10 gépet 11-re.
Egyelőre két dologra nem jöttem rá, hogy hogyan lehet változtatni rajta, vagy hogyan nem.
1. Eddig Win10 alatt a bejelentkezésnél a Windows Hello segítségével jelentkeztem be (ujjlenyomat). 11 esetében valamiért alapértelmezetten a PIN kód bekérése jelenik meg. A válaszható lehetőségek között ott az ujjlenyomat továbbra is és működik. Nem lehetne, hogy az ujjlenyomat legyen az alap?
2. Van egy külső program, ami eddig a tálcán futott: [link] A programot hiába indítom el, a tálcán nem látok semmit!- Ha erre valakinek van valamilyen alternatívája azt is örömmel fogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest