Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
válasz
jozefgucci1 #829 üzenetére
1 szer csinálja csak pc én többször nem
-
Dewo
Topikgazda
Aktuális módok
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
PS4-en játszom. Ma frissített a játék. Miután beléptem, lvl 1 vagyok holott 55 voltam. Fegyver szintek minden megmaradt amit eddig elértem, csak a rang esett vissza.
Szívesen fogadok minden ötletet.
Előre is köszönöm. -
jozefgucci1
addikt
Srácok másnak pc- n nincs olyan gond , hogy néha ki zoomol a fegyver illetve lerakja tálcára néha néha ?
-
BITBOYS
addikt
Most rendesen hiányzik a VG, nagyon bejött így ebben a formában.
A fegyverek nagyon gyorsan fejlődtek, sikerült legalább 4-5-öt kihúznom maxra.
Azon vigyorogtam, hogy a shipment végig lángokban és gázokban állt, mert mindenki dobálta default a molotov/gáz egyvelegetbrutális volt a káosz.
-
Dewo
Topikgazda
Igen nekem is ez a gondom a WZ-vel hogy NEM KÉPESEK behozni a FOV lehetőségét pedig rengetek embernek szüksége lenne rá.
Free Acess VG ideje alatt átmentem húzni a fegyvereket..120 FOV-on nyomtam 3 napig keresztül.Vissza mentem WZ és annyira lassúnak tűnt a játék hogy kellett pár óra mire újra megszoktam a 90-es FOV-ot. -
BITBOYS
addikt
Most hétvégén sikerült tesztelnem az XSX-et azzal a céllal, hogy a közeljövőben mennyire lesz alkalmas arra a célra amiért váltottam pc-ről konzolra.
Cod Vanguard: 120Hz/120Fps/120Fov/1440p(monitor) + bill/egér minden összeállt és számomra kiválóan szerepelt.
Semmi lag, gyors mozgás, jó színek/kontraszt stb..
Warzone is jó lenne, csak ott sajnos a 80-as fov engem elpusztít jelenleg
Szóval csak ajánlani tudom a jelenlegi konzolokat erre a célra, főleg az XSX-et. -
Dewo
Topikgazda
Én ezért fektetek inkább konzolba. Xbox- Xbox One X / Series X
Inkább ezt veszem és 5 évig nincs vele gondom,mindent elvisz,nem laggol,nem kell frissíteni stb. A szemét bányászok miatt a grafikus kártya árából tudnék venni 3 vagy 4 Series X-et kb...
Persze a PC is jó,de hatalmas összegekbe kerül. -
geckowize
őstag
válasz
envagyok #821 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is ehhez a procis témához tartozik a kérdésem:
Örököltem egy másodlagos gépet, ami i5-6500 + 16GB DDR4-2133 + GTX970, valamint egy 1TB WD Blue EZEX-ről megy a game (rendszer 120GB SSD-n) és Panjno Best FPS videójából átvett beállításokkal még potato grafon (very low texture res miatt) menne még normálisan is, de sajnos pár percenként van egy kb. 1 másodperces akadás.
Ez a 4/4-es gyenge proci miatt van, vagy pedig amiatt, mert HDD-ről fut a game?
MSI Afterburner OSD-ben úgy láttam, hogy procit eléggé igénybeveszi (kb. folyamatosan 90%+ kihasználtság), míg a GPU az idő nagy részében nincs 90% feletti kihasználtságon sem.
Ha azt mondjátok, hogy valószínűleg egy SSD megoldaná, lehet tudok szerválni olcsón valami nem túl fényes kondíciójú 180GB-os SSD-t, ami a célnak pont megfelelne.
-
Fred23
nagyúr
válasz
envagyok #821 üzenetére
Nálam nem volt elég anno, bár a VGA is gyösz volt. Most pedig 3400G-vel eszembe nem jutna kikapcsolni a HT-t ebben a játékban. (Már régen próbáltam vele, de ahogy felteszek egy Windows-t, tesztelhetek akár egyet 4/4 vs 4/8. Ami rémlik, hogy HT nélkül vannak mikroakadások, HT-val viszont sima.)
"We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother."
Szerintem ez itt a lényeg. A táblázatban is látszik, hogy mennyivel jobb a több szál a minimum fps-ek javításához. Ha választanom kell két proci között, és egyik hoz avg-ben 70-et, de 1% min-ben 30-at, a másik meg avg-ben 65-öt, de 1% min-ben 40-et, tuti ez utóbbit választom.
Érdemes nézni, hogy 4 GHz-es magokról van szó, és így annyi, amennyi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
envagyok #818 üzenetére
In Call of Duty: Warzone, it is clear that higher core counts are beneficial. Every increase in core count has yielded us additional performance. We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother.
If you want steady 60+ FPS gameplay, any processor with four strong cores or more should be sufficient, but users of 144Hz or aster displays should invest in a modern processor with six cores or more.
...
With Warzone, Call of Duty's performance focus shifts more onto heavily onto the CPU side of the performance equation. On page 3 of this analysis, you should see that every increase in core count resulted in higher framerates in our test system. Having six CPU cores delivered a clear performance benefit over using four cores, making high core count processors a must for high framerate action within Warzone.
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
COD Warzone-ra és Rainbow6-hez szeretnék összerakni egy gépet ismerősnek.
Az lenne kérdésem, hogy ezt a 2 játékot nézve i7-2600 vagy i5-4590 alapra építve érek el jobb eredményt?
i7-2600= sok szál, kisebb teljesítméyn/szál
i5-4590- 4 mag, de 1 magon erősebb -
lolller
tag
Csalokkal mi a helyzet? Teszi a dolgat az uj anticheat? Szivesen bekapcsolnam a crossplayt, de nem szivatnam magam, ha semmi valtozas.
-
lolller
tag
Fov az engem is elkeserit es ebben nem is hiszem hogy lesz valtozas. Viszont a 120hz-et tudnia kell a boxodnak, pontosabban a jatekba nyaron inplementalasra kerult a ps5-el egy idoben. 2.1 hdmin mennie kell, erdemes ranezni a konzol beallitasaira. Viszont a pacific mappal egyutt jott egy bug a boxra, beragad 60-ra... Vlszeg a textura glitch miatt. Lehet nalad is ez lesz akkor.
-
nsrking
senior tag
Mindennél jobban vártam ezt az "új" Warzone-t. Vanguard fegyverekből jelenleg 39 arany,rágörcsöltem, idegből kihúztam és aranyoztam mindent amit csak lehetett az első hónapban.
Xbox Series X-en játszom és baromira elszomorít, hogy azóta sincs FOV(pedig ezek a next gen gépek röhögve kihajtanák),illetve a 120hz sincs valamiért...Így egy kört sem mentem még az új mappon... -
lolller
tag
Amiatt sorry! Rad aztan tenyleg nem lehet ezt mondani, de nezd el nekem ahogyan te is irtad, mar osszekevertem a mindenert sirni kell allapottal.
nezd a jo oldalat, benne vagy a felso par szazalekban, ha fel is bosszant egy ilyen eset kovetkezo 5 korben hozzad kepest ugy is kapsz egy csomo botot akit aztan halomra lohetsz velem egyutt.
-
Acheron
őstag
+ #808lolller
Köszönet!
A puding próbája az evés, este futok egy pár kört, megnézem, bejön -e.
Verdanskból néha szó szerint kikergettek Plunderezés közben azzal, hogy nem gyűjtögetni, hanem vadászni jöttek páran (nem mintha tilos lenne) Főleg, amikor valahogy rámtapadt (?) egy - egy kis csapat. Én a vadászatot meghagyom a multira.
-
lolller
tag
Keveset plunderezünk, csak grind céllal, de arra tökéletesen alkalmatlan. Nagy a map ahhoz, hogy érdemben vadássz a hotspotokban meg sokan kempelnek. Ha plunderezni mennél akkor az biztos fun. Nekem nem volt túl effektív ilyen céllal... MW fegyverek a vanguardoshoz képest sztem gyengék. Nagy kedvenc krig ment a temetőbe, cw-ből a swiss maradt az ads miatt.
-
Dewo
Topikgazda
lolller Ennyi menni kell akkor menni kell!!
Acheron Én csak kis mapozok,pörgős és jönnek a killek. Ezt a kis mapot élvezem.
kill_switch Ez így van ahogy mondod,de nem kell napokon át marni egymást. -
Acheron
őstag
Vicc volt az utolsó mondat
Teljesen egyetértek.
Nem túl sűrűn látogatom a Warzone helyszíneket, olyankor leginkább Plunderezek (BR nem jön be). Viszont az új pálya megjelenése óta még nem voltam "odaát". Mi a tapasztalat, mennyire alkalmas plunderezéshez ez a pálya? Lehet gyűjtögetni, vagy a "vadászat" dominál? Plunderben használhatók az MW fegyverek? -
Dewo
Topikgazda
Ne vitázzatok kérlek,semmi értelme.
Számoljatok el magatokban ameddig csak kell és egy nagy mosoly!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest