Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Dehogynem, én pl a map szélén szeretek földet érni aztán miután mindenki lehentelte a másikat haladni befelé.
Olyat is csináltam párszor hogy végig reptettem magam a helivel, megvártam, hogy kiugorjon magától, majd földetérés pillanatában lemészároltam az AFK ellenfeleket.⭐ Stella
-
H14
csendes tag
jujj... ne vedd támadásnak, de fogalmad sincs az egészről! közelharcban sem (!!!) nyerő a kontrolleres, ha két egyforma játékos küzd! papa, kontrolleren nem ugrabugrálsz csak úgy... nem fordulsz meg ugrás közben 180 fokot és már célzol/lösz, egy pillanat alatt... ha tudsz ugrabugrálni, mert úgy állítod be a gombokat, h könnyen elérhető legyen az ugrás, akkor valami fontos egyéb nem elérhető könnyen ( alapkontroller, nem pedig az ezergombos...)! és ez csak egy teljesen triviális dolog, amivel nem vagy tisztában! semmi baj, csak vagy Pc egérrel, vagy kontroller-rel nem játszottál eleget! gyanítom, egyikkel sem, azért nem vagy képbe....
az aim assist említésre sem méltó! kikapcsolva is pont olyan játszani vele, mint anélkül! ez is egy olyan dolog, amit csak akkor tudhatsz, ha eleget nyomtad kontrolleren.... közelre, távolra, az egér kezelhetőbb, ez TÉNY! a crossplay nem azért baromság, mert a kontrollereseknek hűdeszuper, hanem pont azért, mert írtózatos hendikepp irányításban IS, egy Pc-s ellen! ezek triviális dolgok, dühítő valahol ilyen bugyutaságot olvasni! heti két három órát hobbijátszó Pc-st 10 ből kilencszer legyalázom, de csak mert sokat játszom! onnantól kezdve, h az ellen már mondjuk napi egy-két órát játszik, onnantól kb esélytelen a kontrolleres ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek)!
ektonak, nem csak neked: nincs olyan játékhelyzet, ahol könnyebb vagy jobb kontrollerrel! nincs! max egál, ha a ládanyitást nézed.... ami fontos, abban (alap)kontrollerrel esélytelenebb!!!
fura amúgy, mert Cod kapcsán sem olvastam ilyen véleményt, semmilyen fórumon... valamit nagyon nem értetek ( ami nem baj!!!! csak ne osszátok az észt :) ) -
lolller
tag
Az első nem is warzone hanem mw, ez olyan mintha a vanguarddal példálóznál. Teljesen más a movement. A második videó bullshit, ugye nem gondolod h az aimassist így shakel? Próbáld ki, nem fog ilyet. Kontrollerrel kezdtem, de már 1.5 éve egérrel nyomom. Sokkal jobb, aimassist ide vagy oda quickscope killek is könnyebbek, hitscan, stb... Biztos van aki nagyon ügyes kontrollerrel, de nem hiszem hogy a felső 5%-ba tartozik a nagy részük.
Egy kis önpromo:
varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2
-
lolller
tag
Miért is? Hogy a skill önmagában kevés gondolkodás nélkül a winhez? Ezek alapján a te véleményed se nagyon releváns nem hogy assist, cod témában se...
varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2
-
lolller
tag
Fuss neki még egyszer barátom. Én el is ismertem, hogy ügyes. Egyelőre sok szakmait te sem írtál szóval nem érted a felháborodásod.
-
lolller
tag
Sajnálom, ha megbántott a szövegezés. Engem nem ilyen nebántsvirágnak neveltek, remélem sose szól hozzád csúnyán a főnököd és én vagyok életedben a legbántóbb személy egy random fórumon. Ez van, ilyen a stílusom bízom benne, hogy kihevered. Ettől függetlenül, ha valaki ügyes vagy valamihez jobban ért azt elismerem ahogy most is tettem. Téged mire dicsérgesselek? Hogy letudtad írni aimassist=csít? Rendben, nem vagy a barátom akkor! Válthatunk magázódásra? Elvégre a tegezést se engedted meg...
-
lolller
tag
Szerintem meg feleslegesen elemezgetsz, pláne, hogy előtte oltottál le, hogy szánalmas ez a viselkedés. Na ez pont ugyan annyira az. Viszont ha vennéd a fáradtságot akkor látnád, hogy nem is vitattam az igazad. És az agy nélküli bot jelző sem a konkrét kollégára irányult, hanem egy elképzelt szituációra aminek a lényege az volt, hogy csak skillből AGYNÉLKÜL nem lesz 1000 win. Cáfolta emberünk? Cáfolta! Hajtottom tovább a vélt igazam? Nem! Eleve olyan inget veszel magadra amit nem adtak rád.
-
lolller
tag
Fov az engem is elkeserit es ebben nem is hiszem hogy lesz valtozas. Viszont a 120hz-et tudnia kell a boxodnak, pontosabban a jatekba nyaron inplementalasra kerult a ps5-el egy idoben. 2.1 hdmin mennie kell, erdemes ranezni a konzol beallitasaira. Viszont a pacific mappal egyutt jott egy bug a boxra, beragad 60-ra... Vlszeg a textura glitch miatt. Lehet nalad is ez lesz akkor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest