Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tsebacsi #1502 üzenetére
Nem hinném ,de ha tényleg lelövik a szervereket mikor elindul a wz 2 akkor az sok embert érzékenyen érinteni fog . Nekem is van ismerősöm aki egy kisebb vagyont költött a játékban és gyakorlatilag az minden elveszik. Biztos vagyok benne , hogy benne van az EULA-ban ez is , így nem lehet a kiadót e miatt támadni . Persze aki digitális szemétért ad ki vagyonokat , tudva , hogy nem örök életre szól azt nem tudom sajnálni .
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Csorognak infók a Warzone 2 érkezéséről és nincs itt egy bejegyzés sem ? Pedig a modern Warfare topik már pörög , mennek a neked is jaj nekem is és én is fergeteges posztok már talán egymás kezét is fogják
-
jozefgucci1
addikt
válasz
geckowize #1037 üzenetére
Én alapból R5 3600 mellé Corsair vengance-t vettem ami a listában van , szóval nem tudom
A játék állandóan változik , így nehéz bármire is ráfogni a többletteljesítményt.
Mostanában minden 2. körben van megint csaló . Ma 2x szedtek le a földről kis pisztollyal , hogy akkor estem be , tehát nem láthatott belőlem semmit . Sok kis aimbot-os csaló van .
Kivették a Vanguard royalt is teljesen , már hetekkel ezelőtt ,de miért ezt nem értem ? azóta megint a kar98-swiss + Brenn a meta .
-
jozefgucci1
addikt
Más is találkozott már azzal a problémával , hogy az első loaudout beesik a föld alá és így nem lehet kivenni ?
Valamint a loot mennyiségén is tuti változtattak mert nincs most annyi pénz pl és jobb fegyvereket sem nagyon dobál .
-
jozefgucci1
addikt
Jó lenne ha a készítők foglalkoznának azzal a buggal is , hogy a BP-ben elérhető utolsó skin mennyire bugos . Van úgy , hogy csak a karakter feje látszik a + a fegyver és más nem , már lassan egy hónapja és semmi változás . Mondanom sem kell mindenki ezzel a skinnel megy .
A másik már megint nem engedi el az embert a vásárló box valamint a loadout is néha magához ragasztja az embert . Aztán ott van a Fire Sales bug is , hogy már rég lejárt ,de még mindíg aktív
-
jozefgucci1
addikt
Srácok másnak pc- n nincs olyan gond , hogy néha ki zoomol a fegyver illetve lerakja tálcára néha néha ?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap összefutottunk az első csalóval ezen a mapon is a srác mindenkit követett a falon keresztül . Lőni azt nem tudott , gondolom csak a wh-t tolta . Rengeteg a hiba a mapon amúgy ezt így kiadni nagyon gáz , bár amilyen a Vanguard nem csoda . Más is tapasztalja , hogy teljesen random zoomol a fegyver a kezében , elég idegesítő .
A loot valami össze vissza van elhelyezve vagy nagyon sok minden van besűrítve egy adott helyre vagy alig-semmi . Sniper-el leég jól lehet érvényesülni a hatalmas nyitott terek miatt .Ahogy kinéz a map már nem is írom , mert siralmas és néhol a PubG-pályaelemeit vélem felfedezni ( Shanok map )
-
jozefgucci1
addikt
Ez az új map olyan mintha a PubG-ből ollózták volna össze , még a színvilág is olyan . Nagyon fényes és fakó minden nem is értem és a karakterek is olyan picik vagy kisebbek lettek .Összességében szerintem elnagyolták , itt ott már szinte ocsmány . Amire nem jöttünk rá a loaduot-ot miért nem lehet venni ? Milyen küldetést kell hozzá megcsinálni , mert pénz van rá ,de venni nem enged ?
-
jozefgucci1
addikt
Van valami hír a pacific mapról ami most jön a héten vagy megint eltolják a dolgot ? Esetleg mellé ténylegesen jön anticheat a játékba ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
kisselandras #484 üzenetére
Mi eljutottunk oda , hogy megvárjuk mi lesz nov5.-én és ténylegesen bekerül e anticheat a játékba , mert ez a jelenlegi formájában nem játszható . Minden körben van csaló csapat és sokszor akár több körben is összekerülünk ugyan azon emberekkel
Ez azért is furcsa mert elvileg "több millióan " játszanak vele ,de mégis egy este több emberrel összerak
-
jozefgucci1
addikt
Nézegetem ezt a vanguard játékot és az a kérdésem , mint sokaknak , hogy hogyan fogják átvinni a 2.vh-s játékokat a warzonba ?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap bebizonyosodott , hogy mocsok mód manipulálva van a rendszer itt is . Egy kezdő lányt hívtunk be játszani akinek 0,5 alatt van a K/D-ja ( nekünk 1+és 2 között ) Hárman körönként 30+ killt hoztunk a csaj max1-2-t ,de nyertünk is ez a lényeg . Mintha egy teljesen más ligában játszottunk volna ,akik ránk jöttek azok meghaltak és leabáltunk mindenkit .Aztán a csajszi mikor két óra múlva lelépett és csak hárman maradtunk , akkor jöttek a szokásos 2-3 kill és szopó körök
Gusztustalan ez a rendszer . Szerencsére MW multiban már nem érezhető annyira ez mint anno .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szinesz.bob #101 üzenetére
Emiatt az ingyenes hétvége miatt megint lefossák magukat a szerverek . Tegnap is többször behalt az egész és kidobált . Nem vettek elég darabszámot abból a fostalicska cw-böl , hogy ennyire nyomják az ingyenességet ?
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest