Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz 7Sony7 #16510 üzenetére
Nem fog tetszeni a válasz de ..
A "tankos mód" a bétája óta a tankok repcsikkel együtt mennek egy meccsben. A repcsikkel kezdett ez a játék, sajnálom. Tank only mód egy egész egyszerű camp fest lenne .. mindenki a map szélén meg a sarkokat fogó 1-bites játékosokkal.
Megoldás hogy viszel be SPAA-t meg esetleg fightert, ha úgy érzed ki vagy szolgáltatva. Nyilván a Lancestert nem mindig fogja kivenni időben, de ne tegyünk úgy mintha minden meccsben az menne a fejedre
A többi gép ellen viszont bőven több mint elég ha megtanul az ember spaa-val lőni.
Amit utánnad írnak a GBU-k, AGM-ek azokra már lehet panaszkodni, mert ha nem tudod hogy jön, akkor nem nagyon oldod meg .. főleg az iog-s kh38-at .S10 + Galaxy Watch 3
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16514 üzenetére
II. VH-s korban még elmegy. Rengeteg gépet lőttem le.
De modernebb érában jobban át kell gondolni a tier sorrendet. Mert, hogy 7-8 km magasról rádobja az irányított bombát és semmit nem tehetsz ellene, mert a rakéta hatótáv max 5km.
Egy Ostwind II simán elvisel egy uptiert, addig a Gepardok már nem.
-
csongi
veterán
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16361 üzenetére
Igen van zavaró, van besugárzás jelző is. Viszont...
A célkereszted maga a fő fegyvered, a Mardernél a 20-as ágyú, a rakétád viszont nem ott van. Ez főleg BMP-1 kezdő rakétájával nagyon feltűnő, mert még nem is vízszintesen van fenn a rakéta. És mikor indítod a lövést rögtön célkeresztre akar korrigálni a fúvóka és elkezd táncolni.
Amelyik jármű a csőből indítja a rakétát is (BMP3) sokkal simább lövést lehet leadni vele.
Érdemes a cél főlé lőni,. aztán majd menet közben becélzod.
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16361 üzenetére
Valamikor ősz elején vagy nyár végén volt ez a változás, hogy spirálban megy, azóta nem ugyanúgy kell indítani bizonyos szögekből a rakétákat.
T-80-asnál már azthiszem van IRCM, T-90-esnél biztosan, németeknél meg az első ilyen jármű tudomásom szerint a PUMA (11.7-ig vannak német tankjaim, de itt csak a PUMÁ-nál van IRCM elhárító rendszerem, a 11.7-es Leo-knál vagy kifejlesztendő, vagy nincs is)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16356 üzenetére
A "megy a tank fele és egyszer elkanyarodik" az az eset lehet, amikor az ellenséges tanknak van IRCM-je (rakétaelhárító rendszer)
A beleáll a földbe verziót még nem tapasztaltam, mondjuk kb fél éve nem volt előszedve a Marder, lehet összefügg azzal, hogy a rakéták pályáját módosították, és mostmár spirál vonalon kanyarogva megy a cél felé, ezt a BMP-2-esen és a Beigletpanzer 57-esnél veszem észre, azokkal játszok mostanság[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #16300 üzenetére
engedd el mindig minden játékban van minden meccsen van oldalanként 1-1darab szar (és ez 1.000.000% hogy így van)
Teljesen felesleges erre koncentrálni főleg egy ilyen jó játékban ahol tényleg ritka és jók az arányok.
Nézd meg pl: fortnite, call of duty stb... fps szarokat tele vannak szó szerint hemzsegnek a csalóktól na ott nem fogsz érvényesülni.Amúgy egyetlen játék van ahol kitudták szűrni a wallhack-et az a world of tanks ott legalább az nincs és az aimbot meg buta használhatatlan egy pro gémer előbb becéloz.
Szóval ilyen téren egész jó volna az a játék csak maga az rng szívatás meg a milyen csapatba kerülsz mm miatt lesz megint a hiba mert az mindig van sose semmi se jó nincs tökéletes.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #16282 üzenetére
hát fontos a jó időzítés vagy hamar beérsz a jó helyre vagy később és elkerülöd őket de az garantált hogy ha szakaszba botlasz 3-an esnek rád
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16282 üzenetére
Lehet ezért van az agresszív lemming taktika, hogy menni előre. Vagy kilőnek azonnal vagy tényleg letarolod a pályát. És tényleg van ilyen, aki a minden közepén átrobog és nem kap lövést.
Lehet mégiscsak ők csinálják jól, mert nem ragadnak benne vesztes, szar meccsekbe, hanem csak termelik az Xp-t és a SL-t.
Velem is volt, hogy egyszer elkapott a gépszíj, hogy revansot vegyek és csak törtem előre körülnézés nélkül az utcákon, hatalmas robajjal (ez a tipikus érzés, hogy szétversz bárkit aki csak eléd mer lépni). És 5 killt és egy foglalást össze is szedtem, teljesen agyatlanul.
Csak nyugodt állapotban ez nekem nem megy én a megfontolt, taktikus játékot erőltetem.
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #16272 üzenetére
ABben egyszerű a helyzet, mert nyomsz egy R betűt azaz újratöltést, megvárod az újratöltési időt, és a fegyver rendben lesz.
RB-n vissza kell menj a leszállópályára, megvárni a javítást és visszamenni a csatatérre. Közben elmegy a fél meccs nyilván, ha egyáltalán túléled ezt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz 7Sony7 #16226 üzenetére
Őkelmét direkt elkerültem, pont a számomra túl hosszú töltésideje miatt - ellenfélként közelről kerülni igyekszem és inkább a "távkapcsolatban" lelem örömem véle - , de a SU-152-vel vannak (AB) élményeim.
Az elején szerettem és a sorban ennek lett meg elsőnként az összes modulja egy SU-85 és a T-34-57 mellett - akkor ez még 5.3 volt - , de a végére "megromlott" a kapcsolatunk, mert nagyon hiányzott az a légvédelmi géppuska a tetejéről - vagy én lettem túl "magabiztos" vele és azt már sokallta a ren'ccer... (meg a map-ok sem úgy lejtettek már)
Ez a dzsámbó sörmi ezek ellentéte (lenne, ha a páncélja megbízhatóbb volna).Azóta nem próbáltam ilyen, 20+ másodperces alap-töltésidejű szörnyet, de az ánglius "kukáskocsival" lehet, hogy kivételt kell tennem, ha sort akarok, arról a "környékről".
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16230 üzenetére
A francia szebb, és a nyelvtana is egyszerűbb
De középiskolában németre kényszerültem, így nem volt más opcióm, de nem bánom így később, hogy a francia után a németet is megtanultam"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16228 üzenetére
Németül játszottam egy időben, hogy jobban megtanuljak németül. Segített is
Amúgy a francia sem idegen, beszédszinten megy, abból lett a becenevem középiskolában[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16226 üzenetére
Ahhoz képest én tudtam vele hozni 6 kill környékét halál nélkül Reál meccseken, nem okozott gondot
A T-44-122-estől is óvva intettek klántársaim, mégis 7-10 kill összejött vele meccsenként (és még mindig Reálban). Van ezeknek a tankoknak egy külön kezelési módjuk, ha arra ráérzel, nagyon is jók tudnak lenni
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16221 üzenetére
De én az okát nem értem a sebzés elvételnek. Mert még csak nem is annyira pontos az elhárító tűz, gyors manőverező gépek ellen. Én is sokszor átsodródtam csapásmérés közben és nem talált el. Mert most megtapasztaltam milyen ha eltalál, mert robbanó repesszel lő, csattog durran a gépet körül minden (A MI-24 is úszott a robbanás és hangzavar ködében. Amíg ott kempelt vagy 2 ezer találatot kapott).
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16218 üzenetére
Hát akkor már belekostolsz a helikopteres részbe. Svédek, olaszok 7.7-tól hozzák a helit, a többiek 8.0-8.3.
Most vadászgéppel direkt berepültem az ellenfél helikopter bázisára. Tényleg nem sebez, mert el is talált. Eddig meg vadul cikáztam, hogy jujj el ne találjon...
Magyarán a helikopterek ingyen fragek felszállásnál és az sem ment meg ha elmenekülsz odáig.
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16177 üzenetére
Tök mindegy, melyik oldalon vagy, ha szopatni akar a rendszer, szopatni fog. Én mostanság ruszkival megyek, de ugyanúgy itt is agyhalott csapatom van, mint németnél és amcsinál....
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16177 üzenetére
Válassz belépőpontot minden belépésnél (kattints rá) és ne automatikusan legyen. Csak akkor figyelj mindig, hogy melyiket akarod használni.
Én nem veszem észre annyira az orosz dominanciát, most 8 vereség és 2 győzelem volt 8.7-9.3 br-be velük (nyilván ha némettel tolnám most érezném ) Meg most már annyira össze vannak keverve, hogy nincs is ilyen, hogy nemzet.
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16126 üzenetére
Nekem vagy 3 éve LIDL-es SilverCrest vezetéknélküli van, és tökéletes, Fortnite-ozok is a WT mellett, semmi panaszom nincs az egérre
A márkás Gigabyte meg Asus egér 1 év alatt megdöglött, ez a LIDL-es meg bírja harmadik éve[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #16105 üzenetére
Ez a játékmenet eventnél hatványozottan jelenik meg. Ez van, ha eventezni kell és az ember gyúr rá, akkor ezt valahogy túl kell élni. Ilyenkor a játékosok többsége egyszerűen nem racionálisan mozog a pályán vagy nem tudom.
Simán vannak olyan játékosok akik egy lövés kedvéért (és még csak nem is biztos, hogy kill lesz belőle) belétek rongyol, ahogy vonultok fel, hogy aztán fél másodperc múlva már lángoljon. Persze ilyenkor te kapod a lövést és javíthatsz.
És ezzel nem tudsz számolni, mert te racionális viselkedéssel számolsz.
-
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #16101 üzenetére
Szar a motor. . Olyan baromsagokkal terhelik amiknek semmi ertelme. Szelet feleslegesen szimulaljak. Azok a depresszios tekno tancos droid fak. Minek? Repuloket nem befolyasolja.
Amikor beragad, es szopatosba sorsol, vagy 5-8 koron keresztul nappal szembe spawn.
Mikozben a lathatosagi, belovesi szogek folyamatosan csusznak.
A repulogepek szarnyainal a parakicsapodas . Agyfasz.Murepulo fust szarsagA helikopterek mozgasa. Ha igy mozogna valoban, minden nemzet helit akarna, nem dront.
Terep targyakon atrepulo lovedek. A fedezek moge beloves.
Agyucsovel nem tudnak mit kezdeni. Hol fizikai tenyezo, hol meg nem. . Benne van a falba es siman meglo.
Fedezek mogul kiallo eszkoz oldal iranyba tuzel. Csak 2 db gorgo latszik, a torony nem. Nem baaj. Az onnan tuzelo ugyis mast lat.
Ugyan arrol a pontrol, ugyan az a tipusu tank mas szogeket tud megloni. Eedekes.
A magasabban levo eszkozoket elonybe hozza az alatta levokkel. Hiaba jobb a ralatas. A cso sulyedes kevesebb, mint az emelkedes. Nem baaaj.
Nagy tavolsagokban van elonye. Kozvetlen kontakt eseten szarabb. A gát tetejen all, a gat toveben vagy. Es kiszed a tetejerol. . Erdekes fizika.
Az agyu cso vegpontjat veszi alapul. Pedig a csőfar es az agyu cso vege kozotti szakasz, ami maga a cso, egy hajlekony tartomany. Es itt van a hiba amit lehet lovagoni.A tavoli eszkozok el lebegnek a talaj felett.
A repulorolt megczott foldi egyseg haladasi sebessege egy rakas szar.Mire stabil lesz, a muveleti idon belul leszel, es kiestel az elokeszuleti szakazon.Regen legalabb volt bann lista. Mar nincs. .
Szamtalan megtalaltam a listaban a reportol csalok kozul.
Most ha reportolok 3-4 jatekost, nehezebb lesz, masik szerverrol eszre vesznek. 75km/h ferde oldal iranyu mozgas kozben szednek ki. -
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #16096 üzenetére
Biztos szamit az is.
Egyszer majd csak ossze erenek.
Memoria kezelesi hibara utal. Majd ossze frissul.
Ennek a jateknak mindegy. Amugy sem tud mit kezdeni a texturakkal. Es nem ugyan azt latja ket jatekos. .
Ennlegalabb ilyen csodalatos lyukakat latok. Sokkal jobb lenne ha bele esne. , vagy at lehetne repulni rajta.
Regen volt olyan, hogy be estem a palya ala .
Good realisitc game. Amit folyamatosan finomitanak. Hogy megmaradjon a trotty szinten. -
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16021 üzenetére
USA 7.0-át szeretem, de a legtöbbet némettel mentem, a mai napig némettel tolom, jelenleg 10.0-ban (mióta a gazdasági rendszert helyretették), van pár 11.7-es Leo-m is, de azok mellé még fejlesztek hasonló kategóriájú járműveket
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16015 üzenetére
Abban a BR-ben még megy, ott nincs sok gyors jármű, én 10.0-ban vagyok most sokat némettel, ott elég sok az a jármű, ami a 70-es tempót simán tudja pl, mellé bőven jó tűzerővel
M18-assal és Ru 251-essel sokat foglaltam én is anno"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15980 üzenetére
Nekem nem is annyira a csapat eltaposás a bajom (persze az is) sokkal inkább az, hogy minden repülőt kilőnek, leütköznek előlem, amikor face to face egymással szembe megyünk és lövök akkor ő azonnal pilótát lő vagy szétlövi a gépem miközben én meg se sebzem, vagy max egy sima hit van ...
Amikor elejétől a végéig egy hosszú sorozattal elnyírok egy ellenséges gépet és assist... ki és mire fel kapja ilyenkor a kill-t érte?
vagy amikor X bázist kellene kibombázzak és a full bomberes presetemre megkapom zsinórban a hatodik reptérbirtoklást is.De hogy mást ne mondjak, volt már zsinórban 10+ loss-om, de winem még soha. Olyan volt, hogy 47 meccsből volt 10 win, de olyan, hogy 47 meccsből csak 10 loss, olyan sose volt, 47 meccsből még 20 lossnak is örülnék...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15978 üzenetére
Srácok!
Ezek mind ugyanazok, hogy eldönti a játék, hogy most te leszel a sztár. Nagyon ritkán de nekem is vannak ilyenek.
A héten pl csütörtökig átlagos játékos voltam, pénteken és szombaton meg az a noob aki a héten kezdte a játékot, és ha fejreálltam sem jött össze semmi, mert nem összejövésnél is ugyanilyen hihetetlen elemek tudnak működni. Ma ismét kb normál szinten játszottam. T2-T3 feladatot lehoztam három meccsből. (3 assist valamint nyerjek úgy, hogy én voltam az első csapás)
Néha van ilyen is, hogy jóból ilyen hihetetlen, de a legtöbb alkalommal a rossz van. Mondjuk jó 1%-ban rossz meg akár 30-40%ban is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #15836 üzenetére
Ugyan minek
Nem kell hozza semmi csak walletwarrior pack azt helivel kezdeni napot meg nuke-al [link]12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #15816 üzenetére
Sehogy.
Van vagy volt egy regio valaszto, de szart se er.
Ahol jatekmodot valasztasz ablak, also szele legordulo menu asszem.
Csak aj atekos latja, hogy valtott. Csak prioritast valt, es talan 60 mp kereses utan mar barhova bedob.TiberiusX:
Torold a temp mappa tartalmat, uritsd a video tarat a jatek konyvtarba. Hatha megoldja.
De ha torolted akkor mar nem tudod visszanezni a csatakat. -
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #15809 üzenetére
Nem lenne rossz a tankos-repülős csak még összetettebb csapatjátékra épül. Illetve random faktor, hogy mikor bukkan fel az ellenségnél repülő. Ezért nehéz számolni a légvédelem behozásával. (nyilván klán csatákban minden meg van koreografálva, de azt hagyjuk, nem az én fun game szintem ).
Nagyon sok múlik (most tegyük fel mindenki végigharcolja a játékot tisztességgel), hogy a játékosok milyen összetételben hozzák befelé a járműveket. Jó lenne, ha meccs közben látnám összesítve a csapatnál hány könnyű- nehéz tank, légvédelem, repülő van a játékban. Csak egy számmal. A tabellát nézni erre nem jó.
Olyanoktól borulhat a meccs, hogy bejön az ellenfélnél 1-2 gép, kibombáz 3-4 játékost erre revansból bejön 3-4 légvédelem (vagy csak vadász, ami a földön nem sok kárt okoz). De mondjuk a gépek már eltűntek, leestek. Aztán ott rohangál a fél csapat légvédelemmel, ami már nem annyira kell, a lelőtt ellenfelek meg visszaülnek a tankokba és legázolják a pályát. De ez kiszámíthatatlan. Az ellenfél sem tudatosan csinálja, így jött ki a lépés.
Szóval magában a játék körülményeiben és a játékosokban van a legnagyobb random faktor.
Lehetne valami spawn védelem a tankoknál is AI által, úgy, mint a repülőteret is védi az AI légvédelem.
[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
válasz 7Sony7 #15807 üzenetére
Igen, de ezzel az a baj, ha eleve 60%-os csapat vág neki az elején még golyófogók sincsenek bent. Már azt veszed észre, hogy 4-en lőnek miden irányból.
"Meg nem tudom mi van, de 10 meccsből 7 szer úgy taposnak el minket, mintha ott se lennénk."
Ez pontosan azért van mert 1-2 perc és nincs meg a fél csapat. Ha megnézed a tabellát 3-an nem csatlakoztak be, 3an meg első halál után kiléptek. Innentől vége. Hiszen az ellenfél csapata valamiért visszajön játszani, hiába lőttetek ki akár 5-8 játékost onnan. Sőt ilyenkor a kevéske járműtök olyan bombázást kap a nyakába, hogy ihaj. Hiszen a pontfoglaló 1-2 killt összegyűjtő ellenfél már alig várja, hogy a levegőből essen nektek.
Mondjuk abban nincs mindig köszönet, amikor (nagy ritkán) én játszom a "blitzkrieg"-es csapattal. Én azt ugyanúgy nem szeretem. Volt, hogy harcolok nagyban egy pontért, kilőnek, jövök vissza második járművel (egy gyors járművel repesztek fel), el sem engedem a W-t és mire felérek vége a játéknak.
Lehet itt elemezgetni, hogy ilyen-olyan tier, meg, hogy nincsenek járművek kibalanszolva, de, amin múlik (múlna) 80% az a csapatjáték.
"Ott vannak a többiek, de nagyon ritka, hogy segítenek."
Most volt egy csúcs jelenet ebből, már röhögtem rajta. Egy pontot védtünk egy játékossal, nézi a sarkot nagyban (de nem lő senkit vagy nincs harcban ami elvonná a figyelmét). Erre bejön az ellenfél, húzza le a pontot én meg ott nyomom vele a tűzharcot nagyban. OTT áll mellettem az a süket, a másik irányt nézi és NEM vág le semmit az egészből.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #15802 üzenetére
Tegnap 200 ezerfelett volt a terheltseg.
34% pl 140 ping. . A tank toronyig a hoba a lanc meg a vilagurbe tavozott. . Barhol ert lovedek azonnal felrobbant a tankom.
Az uj csoda csomag,a szokasos. Keszitenek egy updatet, de nem tesztelnek semmit. Ra engedik a jatekra, es majd a sirasok alapjan javitjak ugyan azokat a halomra elkovetett bugokat. Es minden egyes alkalommal ez megy. Ezekbol van a beveteluk jelentos resze. Ezeken az alkamlakon megjelennek a fizetos jatekosok, a szerver terheles megugrik, es egyre szarabb monesegu a szolgaltatas. Majd a frissitest koveto idoszakban kb3-4 het elkezd csokkeni, es vissza all a kezelhetobb mennyisegre. Majd jon a kovetkezo es igy megy ujra es ujra.
Ezekben az idoszakokban, ha lehet olyan napszakba kell jatszani mikor alacsony a jetekos szam. Akkor talan kevesebb a szerver bug. -
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #15802 üzenetére
biztos mert szokott lenni bár nekem tegnap este a cs2 volt olyan xD wt-vel nem játszottam
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #15727 üzenetére
Szerverhiba valószínűleg, szokott ilyen lenni... Ping felszalad 4-800-ra, PL hirtelen 70-99%, majd kidob
Általában ráadásként téged szokott jutalmazni legénységzárolással, hiába nem a Te hibád[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #15642 üzenetére
Automatikusan bedobja a presetbe az atomos bombázót/vadászbombázót magas BR-ben játszva, ha kifejlesztetted, ha nem. Drónt sem fejlesztettél, mégis ott van a presetben magas tierben...
2500 belépési pont csak az atomos repülőhöz kell, ha van más repülőd, az jóval kisebb belépési ponttal jár, általában 470-520 között"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #15640 üzenetére
hát még nem kaptál semmit amíg 2500belépő pont nincs meg addig csak nézed ezt a bélyegképet mint bármelyik olyan tanknál vagy repcsinél ami nincs meg xD.
Nekem régen összejött jó párszor szerencsére a jó 7.3-as német opé összeállítás miatt de nem figyeltem sokszor mert párszor kipróbáltam de nem nagy szám hamar vége a meccsnek több pénzt hozhat ha bent maradsz persze van amikor segít megnyerni a meccset akkor használtam.
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15630 üzenetére
Csak az számít amit berakál a presetedbe. (a preset a járműkészlet amit kihozhatsz a csatára).
AB tankot pláne nem ismerem. Repcsiknál tuti jobb az AB, egyszerre több gépet is fejlesztesz, és sokkal pörgősebb is a meccsInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BerserkGuts
őstag
-
aradebil2
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15624 üzenetére
Fogalmam sincs hogy lehet B29-esed, amennyire tudom az nem prém gép, csak regular, és akkor bizony 7.3-ig el kell fejleszteni az amerikai fát.
Ez az atomdobálós azonnal győzős dolog meg pár patchel ezelőtt jött be.Szerintem próbáld ki arcade-ba, még élvezetesebb is a játék
-
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #15611 üzenetére
Kilovom a motort es siman forog a torony. .
Iranyzom parancsnokom kampec. Csak csetteg az elsotoszerkezet. Ellen lo es kampec vagyok.Piros agyuval szetkap.
A 20mm APi lovedekem atut 40mm.
Nem tudom a motort kiszedni az agyuba kart tenni.
Bezzek a nyomorult 50 es az szetver mindent es a lancot is sebzi.
Az agyu cso sulyedes egyasik fortelem. Kepes maga ala loni egy orosz fos, ugy, hogy annyira alatta vagyok kozvetlen, hogy az alvazat latom a tornyot nem. Siman lefele tud loni. Eeees jon a magyarazat.
Szerver vissza jatszast kell nezni, mert jatekban nem ugyan azt latni. .
Ergo fos, lehet ferditeni. -
Pakmara
őstag
válasz 7Sony7 #15607 üzenetére
Oké teszek egy próbát így
Ok hogy panther rossz hátramenetben (így gyorsan rákeresve valóban), de mégis inkább balance paraméternek (direkt szivatásnak) tűnik mint olyannak aminek mindeképp be kell kerülnie a játékba hitelesség végett. Bezzeg mondjuk az optikák közti különbség nincs benne...
-
András12345
aktív tag
válasz 7Sony7 #15607 üzenetére
Ez kb. úgy hangzik, hogy te senkit sem 1shotolsz sosem, téged viszont mindig. Hagyjuk már...
Kritikus? Szerintem ha kilövik a fél legénységed, de a torony meg az ágyú működik még, az elég "kritikus" lehet...
Tipikus a Pantherek pl, ha nem top tier. Vagy a tornyán sérül és akkor el tud menekülni talán, vagy lejjebb sérül, és akkor a sofőr off, de vissza tud lőni. 1 lövésből szinte sosem szeded ki...De ugyanez az összes Abrams is. Relatív nehéz egy lövésből kiszedni, mert sok benne a hely...
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15596 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e.
Nem mellesleg azt sem tudom, hogy az irányított rakétát hogy kell kilőni.
ALT+X-el befogom a célpontot vörös lesz a kör, nyomom a 4-est és azt írja, hogy nincs rakéta, mikor látom, hogy fizikailag ott van a gépen!Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15588 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Tök szar amikor stock gépekkel bemegyek valahová és 1.0-val fentebbi playerek fullos gépekkel jönnek szembe. Full kacsalövészet nekik, nekem meg egy csomó javítási költség
Az egyetlen megoldás arra, hogy ne dobjon fel repülővel, ha 12.3-ban játszok, de az meg azért ütközik nehézségekbe mert 10.0-ás a legmagasabb gépem is.
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #15588 üzenetére
Ne aggódj, vagy 4 éve állandó +1.0-ában tankozok
Nem fizetek, ennek okán saját BR-t sem láthatok évek óta
5.3-as M18-assal Tiger II (P)-k ellen megyek, 6.7-es presettel full 7.7 ellen, és így tovább....
Én már nem reménykedek abban, hogy saját BR-em ellen megyek egyszer, az már annyira rég volt....[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz 7Sony7 #15518 üzenetére
Vannak azok a meccsek, amikor en is azt csinalom. Pl m18-cal full uptier, azaz mehetek Tiger 2 H-k ellen meg T44 ellen. Koszi, de nem. Vagy, amikor olyan SIM van. Most perpill helivadaszat van, mert elindul a SIM csata es 4 - 6 Kancer-50/52 nagyokat habzsol, rend szerint 7-9 killel felyezik a csatat. Mi meg -20k ezustel. A szovjet pancel kimondottan bugos lett, t-34 frontjarol lepattognak a 88-asok, a T44 tornya frontban megette a jenki 90mm-es lovedeket. Valami szovjet csoda PC (BMP vagy ilyesmi volt) nem volt hajlando megdogleni 2 HEAT-tol, valamiert nem lepett eletbe az overpressure... Erdekes dolgok ezek na.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
KROK640
nagyúr
válasz 7Sony7 #15477 üzenetére
Ez azért van mert minden új technika amíg ki nem fullozod a játékban, egy nagy rakás szar.
Emlékszem, hogy ez még az elején feltűnt, hogy az akkor 2.3-as BF110-esemmel sokkal hatékonyabb vagyok, mint a presetben lévő 4.0-ás BF109-esekkel, holott papíron azok lettek volna a jobb gépek. És ahogy raktam vissza a régebbi gépeket, úgy lettem egyre eredményesebb összességében, holott jóval feljebb dobott mint amilyen BReket a gépeim képviseltek. Aztán rájöttem, amíg ki nem fullozol egy gépet modifikációk terén, de legalábbis a fontosabb dolgokat, addig nagyon szívás lesz vele játszani.
Sajnos ilyenkor a gépekre vetített eredményt veszi alapul. nem a meccs összesítést, így nem működött az sem, hogy a BF110-el csinálok 4-5 killt, a többiekkel semmit és majd csak fejlődnek azok is. (pedig ez tök jó lenne most is, simán feljárnék 5.7-es 6.0-ás top BF109-ekkel húzni a 8.3-as 8.7-es német gépeimet... apropó, ennek a presetnek (8.0-8.7 német repcsik) 3+ év alatt nem sikerült teljesen kifejlődnie, és ebből 2 évig prémmel nyomtam ráadásul)Ha rajtam múlna egy adott gép modifikációi vagy kevésbé számítanának, vagy sokkal gyorsabban jönnének ki (milyen üdítő alacsony BRben, hogy 3-5 meccs alatt használható lesz a géped), és inkább magukat a repülőket lehetne még lassabban kihúzni. Azzal is rá lenne kényszerítve az ember a korábbi tipusok repülésére.
-
BerserkGuts
őstag
válasz 7Sony7 #15477 üzenetére
hát a maxos szinten 11.3 de még régi 7.3-ban is a repülő dominál
a 11.3-ban a tank vs helikopter szokott lehozni a tankozásról mert az orosz helikopter egy aimbot csak rád nyomja és távolról 5km lövöldözi rád a rakétákat miközben táncol az égen vagy vissza húz a fedezékbe szóval semmit nem lehet ellene tenni.persze van légvédelem de csak 11.3 ami gyorsabb az ő rakétájánál különben bármilyen légvédelmet elpusztít
szóval röviden tömören nem élvezetes tankkal a játék pedig érdekelne milyenek a fullos modern tankok de túl realisztikus a játék amúgy mert a tank tényleg ennyit ér és még a gyalogság hol van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Disney+
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest