- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17050 üzenetére
"Az oroszok csak addig erősek még nem velük tolod a játékot." - anygon sokszor konkrét repülővel járok így
Csak addig hihetetlenül erős, még én nem azzal kezdem tolni a játékot. pl a Twinmustang kiváló példa erre. Mindig mindenki lealáz vele, de ha én vagyok vele, akkor rájövök, hogy egy lassú nehezen forduló nehézkes szardarab, ami egyetlen lövéstől ezer darabra esik. De ugyanez az F84, és még folytathatnám ...
Egyébként AB-ben a Privateer és klónjai, szép lassan 6.0-ából lekerültek 4.7-be, ami trendet tekintve tök jó, de szólni kéne a Gajinnak, hogy még azért úgy 3.0-át vegyen el belőle, és akokr talán már majdnem a helyén lesz. Olyan lassú mint a kétfedelesek, nagyobba forduló köre mint a jeteknek, a bombaterhe nem egy nagy szám, cserébe egy bazi nagy repülő erőd ami marconán néz ki, de egyetlen lövéstől hullik szanaszéjjel. Hónapok óta húzom a kínai változatot, de igazából egy sehová sem haladó szélmalom harc. De magyarázat arra, hogy miért nem látom ezt a gépet soha, sehol, senkinél.
-
-
csongi
veterán
Olyan jól sikerült a legutolsó frissítés, hogy 4,7 be orosz ellen nyerni nem lehet.
Olaszokkal megyek, minden nemzet volt együtt az orosszal, az elmúlt 40 csatába, csak az olasz nem
Még a németek is együtt vannak a ruszkikkal.
Szenzációs TANK Rb-t játszani. -
KROK640
nagyúr
Ez is bitang egy (jó) kör volt
nem hiába szeretem a 2.3 alatti meccseket : 4 légi, 44 földi kill
-
KROK640
nagyúr
Na, ma megtudtam azt is, hogy mi történik, ha lejár a BPre való idő a meccs alatt. Volt még 14mp-m mikor gamet talált. A játékba beadva persze még mindig azt mutatta, hogy 32/30 földinél tatrtok bomberrel. Ezután kidobtam 14 földit, majd kiléptem a meccsebből. A kék gomb helyett amit lenyomva megkaptam volna a 3 előrehaladási pontot, viszont már egy új T2-es feladat volt ott, és teljesen elveszett az addigi haladásom. :angry:
Na, ez történik ha az ember sodródik az eseményekkel.
Még szerencse, hogy leszarom, mert semmi érdekes nincs ebben a BP-ben és így legalább ezt is megtudtam. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17041 üzenetére
Igen, kizárólag repülök. AB-RB vegyesen, de olyan 80-90% AB mostmár, egyre inkább visszacsábulok oda. Ha csak repülsz célszerűbb az AB.
Egyébként a légi AB 2.3 alatt elképesztően szórakoztató és jó, mai napig a kedvencem :?) De amúgy 6.0 is elég jó. A felett már nem
Nem véletlen, hogy az utóbbi években szinte megálltam a fejlődésben, van ahol 9.0 is van presetben de nem nagyon repülök vele, és nem is nagyon érdekel.
"Ilyenkor fejlődik az ember a legjobban." - ugyamár ... majd mikor 28 földi célpont kell csatarepülővel, de 25-mél kilépek mert nem figyelem, meg nem érdekel, akkor a pontot sem kapom meg. De majd elválik, a legutóbbi ilyennél sem jutottam messzire. Mondjuk kevesebb időt kellett a játékra szánni, mert ugyebár nagy szokása, hogyha detektálja, hogy csinálod a BP feladatot, akkor elkezdi húzni a répát az orrod előtt.
pl kell 30 kill. Akkor az első két meccsben 6-7 is lesz, hogy rállj. Aztán már csak 3-4, utána már csak kettő, aztán 1 kill perc meccs, vagy egy sem, közben persze jönnek az assistok tucatkával, aztán mikor 28-29 killed van, akkor jön megint egy 7-8 killes meccs. De földivel is meg mindennel ezt csinálja. Gyönyörű íve van a feladatnak, ahogy az elején könnyű, majd egyre nehezebb és nehezebb lesz, a végén egy utolsóért még egy meccset kell menj, és akkor hirtelen megint könnyű. Velem legalábbis évek óta ezt csinálja
meg ha valamire vadászol azért sem az van :
példa 1 : kell 18 assist. 7-8 killes meccseket fogsz menni, eleinte 2-3 assital utána 1-el, meg párat egyel sem.
példa 2 : bombázz ki 6db bázist. A következő 10 meccsből minimum 8 reptérbirtoklás lesz, ahol nincs is kibombázandó bázis. -
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17040 üzenetére
Te kizárólag repülsz? És csak AB-t?
Engem talán most jobban érdekel ez a Bp, mint az előző. De én tankozom elsősorban, a repülők is csak azért kellenek, hogy legyenek néha kéznél földi RB-be.
Bár az alacsony Tier-es légi AB-t még szerettem régebben.
"Egyik sem érdekel, szóval most kb addig fogok fejlődni míg a totál véletlen elsodor."
Ilyenkor fejlődik az ember a legjobban.Ilyenkor minden könnyebben megy.
-
KROK640
nagyúr
Az előző battle Pass-t végül 69/0-án zártam
Elindult az új, és találtak ismét egy BP-t amit tökéletesen értelmetlen lesz csinálnom, így july 23-ig "szabadság" van
Ugyanis bár egy "tandem mai" nevezetű orosz gép felkeltette a listában az érdeklődésemet, de bent a játékban már sehol sem szerepel (level 151-ig néztem a BP-t) az 51-es szinten egy hajó, a 75-ösön meg egy tank. Egyik sem érdekel, szóval most kb addig fogok fejlődni míg a totál véletlen elsodor. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17037 üzenetére
Jah, hát ez AB repcsiben is így van.
Meg persze akkor is, ha aza feladat, hogy bmberrel dobjak ki egy bázist, erre nincs is bázis a pályán és én épp ezért kilépek, mert játszhatnék egy meccset ahol esélyem sincs lehozni a kötvény feladatot (lévén eleve lehetetlen a pálya adottságokból kifolyóan), és persze próbálhatnék bomberrel vadászokra vadászni ... Na azért ennél értékesebb az időm! Ilyenkor kilépek, és jön a 8 perces crewlock.
A játék azért büntet meg, mert alkalmatlan pályát adott, és nem kívántam 32768-adjára is húzni az időmet egy ilyen meccsbe.Egyébént legszebb, hogyha spawncaperek lelőnek AB-ban akkor az adott gép szintén crewlockot kap, szóval nem csak a meccsed keseríti meg egy ilyen, de még te kapsz büntit.
-
wednesday
őstag
válasz
ledgeri #17036 üzenetére
Én tudom miért jár a bünti. Összetört gép, mintha szándékosan csináltam volna.
Ha összetöröd a géped (leginkább földhöz vágod), az egyenértékű azzal, mint ha kilépsz a csatából. Akkor jön az 5-8 perces downclock a legénységen, hogy addig nem indulhat következő körre.
Csak az volt az idegesítő benne, hogy belém rohan hátulról és még ezek után, én kapom a legénységi zárolást.
-
wednesday
őstag
Ez hülye ez a játék.
Nekem jön egy gép, leszakítja a szárnyam, lezuhanok és még én kapok idő büntetést, mert....mert összetört gép.
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #17030 üzenetére
Ugyanez nálam is alap (AB repcsi). De ehhez még olyan frekventált időpontokban mint délután 4 óra, simán jár 3-4 perces várakozási idő.
Sőt, nem egyszer van, hogy kis tricky trükköske, hogy simán 2.3-al is felvág, persze lehetőleg akkor ha stock járművem van. És ha ilyenkor kilövöm az ellent kb semmivel sem kapok több LB-t, ezt nem is értem, hogy MIÉRT?
Ami érdekes másik oldalról, hogy már a meccseknek eleve 50%+ "felfelé" játszom (tehát feldob) a maradékon meg kb 45-5 arányban osztozik a szintem, majd az, hogy "ledob". És érdekes, ha ledob is maximum 1.0 BR-el. Felfelé megy a 1.3+ is ... -
ledgeri
nagyúr
-
Brekkk
senior tag
Egyre tisztességessebb a játék. 9.0 mellé már 10.3-at sorsol. HAHAHHAHAHA
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday #17026 üzenetére
Persze, hogy nem tud. Azt tudom elképzelni, hogy beletolt egy vagon pénzt a játékba*, és olyan csapatokat kap, amik lehozzák neki a gamet, csak hát ahhoz meg túl sok a kill-je meccsenként.
Engem pl a rendszer 25%-ra tol folyamatosan, bár az utóbbi időben a sima AB légicsapásra lett egy taktikám, amivel ha ilyen pályát kapok (1-2 kivétellel pl oszlopok) akkor 60-70% eséllyel le tudom hozni a csapatnak a győzelmet. De ez még mindig a játékoknak csak egy kis része, mert a nyomorult légi hódítást nagyon imádja preferálni a gép, a reptér birtoklással megint semmit sem tudok kezdeni, a légi fölénnyel meg pláne nem.
Ezenefelül vannak "örökvesztes" pályák, ilyen a Ladoga tó és a Dánia reptérbirtoklás, ahol valamiért 10 meccsből 8-at tutira elveszítek.Emellé megy a "hullámzás", ha sok Wint takarítok be, akkor jön a "büntetés" és egy csomó vereség vár rám, ha fejreállok akkor is. Tegnap pl 7 meccsből kettőt nyertem meg mindössze.
* Ilyenkor van az, hogy ahogy fogalmazni szoktam, hogy "egy teljesen másik WT-vel játszik". Volt olyan klántársam aki saját bevallása szerint havi 25-30 ezer ft-ot tolt a játékba (nem most, 7-8 évvel ezelőtt), és furcsa módon folyamatosan olyan meccseket, csapattársakat, killeket kapott, hogy csak néztem. Mintha egy teljesen másik WT-vel játszott volna.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #17025 üzenetére
A világ legjobb játékosa sem lehet hatással a winrate-re ilyen szinten. Hiszen ott van mellette még 2 tucat játékos. 50-50 % körül kell lennie a winrate-nek hosszú távon.
És átlagban az összes gép minden meccen rárepül és lelövi őket? A Többiek mit csinálnak? Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki statot hamisít, de azt meg minek....
-
csongi
veterán
Irtak.
Valami Nvidia mod miatt kaptak idenyleges tiltast 7-bol 6.an.
Az nem szamit csalasnak, amit nem tilt a jatek.
Olyan ez mint a dopping hasznalat.Ha nem tiltott a szer nem csalt, de megis.
Es ezek a modok es egyebek sok penzbe vannak, sok penz a jatekba.
Ez a mikrotranzakcios jatekokba igy volt es lesz is mindorokke..
-
Argh!
aktív tag
[link]
Ilyen játékos tényleg létezik vagy tuti csaló? -
KROK640
nagyúr
Ezt a meccset egyértelműen én nyertem meg a csapatnak. 5 kill, 14 földi, 5 assist és egy zóna foglalás. Legalább a kaszált 153 ezer SL-t most méltó jutalomnak érzem
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #17019 üzenetére
Nem kell velem egyetérteni.. de sok nem ment át abból amit irtam, Wr-ről pl nem is beszéltem. Fejlődésről inkább szólt szerintem amit megfogalmaztam.
Mondom, játsz azzal amivel szeretnél, amivel csak élvezed a játékot.
De ezzel a hozzáállással szerintem sehova nem fogsz fejlődni. Nem a járművek tekintetében, mert ott valameddig ez is elvisz, képességben. -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17018 üzenetére
A régi bombázós léttel nem volt maradandó kapcsolatom, akkor nem voltam aktív, így nincs mihez visszavágynom.
#17017 Urna Az nem segítségnyújtás, hogy elvárod, hogy értsek veled eggyet abban, hogy:
-"minek bombázózni?"
-ha eljut egy olyan szintre egy meccs, hogy te már kilépnél, akkor nekem is kéne...
-leírod hogy azért éltem túl mert ők nem csináltak valamit ami valahogy működik... de, jaj milyen vagyok, hogy én viszont kipróbáltam valamit, amiről én nem tudtam, hogy mennyire, és egyáltalán igen-e, aminke következtében A:az én egyik célom teljesült, B:az egyik övéjük meg nem.
A winrate-ezősdi már rég nem érdekel, nem egy olyan MMOs meccsem volt ahol meccs-xp-top vagyok, nem is csak csapat, de a csapat behalt, vagy 10%-nyi vagy kevesebb idő alatt valahogy elfogy az ellen, és én kb el sem értem az első objektívet, pedig adott karakter/jármű max sebességgel haladok...így meg nem sokat érek vele, vagy más, ha nekem mutogatja. Míg mondjuk egy állás-független, alapból hátrányos helyzet béli mini-küzdelemben, szituációban szivesen részt veszek, mert tanulhatok belőle, lásd replay-végjáték (első felhőelérés utáni rész).(Az autopályás hasonlatod akkor lenne igaz, ha én követelném, hogy Ground és Naval játékban legyen már startkor kikérhető a nuke... ehhez most picit túllőtt volt
)
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri #17015 üzenetére
Nem az a bajom, hogy bomberrel keresni kéne a fightert, vagy bármi más hasonló baromság. Egyszerűen az a bajom, hogy lő egyet a fighter és a bomber szanaszét robban vagy egyből kihal a pilóta, miután a golyó hátulról bement, 2-5 fő személyzeten átment, meg repült bent 10 métert. Hogy 1-2 találat olyan mintha az önmegsemmisítőt megnyomná a pilóta.
Régen ez úgy működött, hogy a gépek azért bírták a szitává lövést, és pl a B17, B24 vonalon ezt konkrétan tudom, hogy a realitás is volt.
A játékban betoltam egyes gépeket (pl DO217E2) egy 2-3-4-es fighter raj közé, 1-2 leesett mire kilőttek."Az megint más dolog, hogy miért is jó, hogy van ticket rendszer, ÉS time-limit, ÉS egyből-vége-működés, ha a mások oldalon elfogy az ellen." - na ez azon ritka része a játéknak, amivel szerintem a világon semmi baj nincs.
Sőt, aki kilőtt arra a koponya kirakása is jó, hiszen így könnyebb a szemet-szemért achit lehozni. -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91 #17012 üzenetére
"Csodálatosan nerfelték az egész bombázós ágat" - persze. Azt is megmondom mikortól : Az 1.71-es Viva la france patch volt az ami szertendő széjjel nerfelte az egész bombázós ágat. Azóta néha nagy lassan erősítenek rajta picit, de a 1.69-es (2017 május) szintet még távolról sem sikerült elérni újra. nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy dobjuk ki a bomber ágat a játékból gyakorlatilag, de nem örülök neki.
A képek amiket linkeltél nagyon nem maiaik, még a lekerekítősdi előttről. Akkoriban nézett így ki a játék, amikor elkezdtem (2015 január).
Érdekes, hogy a játék az elmúlt 10 évben nagyon sok szempontból hátrafelé haladt -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17010 üzenetére
Egy bombázónak sosem kell keresnie egy fightert, interceptort, hogy lelője azt, vagy csak próbálja, míg az a másik egyik irányból másodlagos feladat, míg másik másik oldalról kb erre lett tervezve, emellett a bombázó meg azért meg tudhatja védeni magát. Kb mintha egy kapusnál néznéd a rugott gólok számát, és vonnád felelősségre, hogy miért alacsonyabb mint a többieké (de nem biztos, hogy 0 lesz egy szezonban...)
Az megint más dolog, hogy miért is jó, hogy van ticket rendszer, ÉS time-limit, ÉS egyből-vége-működés, ha a mások oldalon elfogy az ellen.
A fentinek az összesége, hogy ha a csapatom lehalt, és van még 2-3 ellen gép, még van esélyem akár nyerni is, ha a szitú úgy hozza, szóval csak azért kilépnem, mert "nagy eséllyel nem nyerek" még nem egyértelműen helyes.A másik meg: egy játékmódban ahol senki sem lát valakit, aki messzebb van x távnál, az a mechanizmus, hogy van 2 mód, hogy azért mégis, picit visszás. De ez ugyanaz, mint a koponya rárakása arra, aki kilőtt (mert a bosszú édes?), vagy a tank, hajó részben kibombázni repülővel azt aki azonos járműkategóriában kilőtt, de vissza pl nem fog tudni lőni téged repcsibben.... (hogy azt, hogy akkor a légi cél nem látszik HUDdal támogatva, de akkor viszont a felszíniek auto-pingeltek a fentinek mennyire unfair szitu, ne is említsem részleteiben).
#17013 Urna
Te képes voltál homokozóban végigpróbálni az összes szitut ami eléd került élesben, élesben való elédkerülése előtt? Vagy másképp: sosem próbáltál ki valami élesben, ami előtte eszedbe sem jutott?
Ezen felül az "add fel, mert a másik oldalnak ettől akkor jobb" gondolat az egész játékot ásná alá ha pár lépéssel tovább megyünk.... -
wednesday
őstag
A PvP bomber ebben a formában életképtelen csak, ahol 3 csirkeólat kell kidobni, amire egy vadászbombázó is alkalmas (sőt, sokkal alkalmasabb).
Ha lenne 1db erős gyárkomplexum, amire 15-25 tonna bombát kéne elszórni, az már önmagában változtatna a játékmeneten. A bombázók 1 közös cél felé repülnének, akár egymást is támogatva (sőt a vadászok is őket védenék), hogy leszórják a terhüket. Itt a csapattársaid valóban társaid lehetnek, nem pedig az ellenfeleid.
És nem az lenne, hogy stipi-stopi balról a másodikat én fogom bombázni, aki meg megpróbál rárepülni, azt még le is lövöm agyatlan gameplay menne.
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #17009 üzenetére
Én nem akarok ebbe belemenni sokkal jobban mert láthatóan itt már "ízésről vitatkozunk".
Pár dologra válaszolok, meg szeretnék rávilágítani pár másikra, mert nekem úgy tünt, segítséget kértél.
Rb-ben van spotting, mindig volt és mindig lesz is (még ha .. nos nem is a legjobb maradjunk ennyiben).
Ugyaníg vannak objective-ek, feladatok amivel az adott meccset lehet eldönteni, ebből van PvP és PvE is egyaránt. Playerek, AI földik, bázisok, vagy ha olyan van akkor foglaló zónák. Ezek védelme/támadása/foglalása nyeri meg, vagy veszti el a meccset minden játékmódban (bónusz a nuke ha tankozol).
Egyetértek azzal hogy hasznos megtudnod a géped adottságait bármilyen gép is legyen, sőt! Erre viszont van külön dedikálva egy homokozó, a tesztrepülés. Külön magasságú airspawn-t is meg tudsz választani mostmár, de ha nem lenne elég akkor a külön localhostos kliens is van ezeknek a további babrálására:
ZoltanSultan videójaA többi már off topic szerintem.
A az hogy te mit játszol az szíved joga, de szeritnem aki nem azt csinálja ami a "cél" egy meccsben az nem hasznos nekem mint csapattárs és rabolja az időmet mint ellenség. Nem harcol senkivel, semmivel, nem haland semelyik cél felé.. erre ott a custom mission / testdrive. Emiatt szerintem a lenti replayben te mivel semmi hasznosat nem csináltál, te voltál csak, aki az időt húztad, ők leszálltak, rearmoltak és mentek utánnad, ha a földiket lőtték volna az is egy feladatuk lehetett volna, meg az is ha bázist bombáznak.
Nekem sem a következő meccs a fontos egyből, de ha nem tudok hasznosat csinálni, ha nem tudom megnyerni a meccset (bár ez elég szubjektív hogy ki melyik meccsen érzi, hogy még meg tudja nyerni), akkor nem rabolom senki idejét. Vagy hasznosan veszek részt egy meccsen vagy sehogy. Ha funolni szeretnénk a barátaimmal arra ott a Custom, ha egyedül akkor a UserMission fül.
Szerintem az alapvető PvE vs PvP játékosbázis különbségek is jól jelzik hogy az összes bomber, de különösen azok, amik nem rendelkeznek offenzív fegyverekkel azok nem életképesek egyik játékmódban sem. Régen túl OP-k voltak (mind az AI gunner mind a túlélés szempontjából) most meg átestek a túloldalára és senki se játsza őket, mert le lettek nerfelve. Nincs helye a PvP lobbiban, leginkább egy heli pve szerű gamemód illene nekik szerintemPróbálok segíteni de .. szerintem ezt a bomberes témát nem lehet "jobban csinálni" , vagy fejlődni benne/ tőle. Maxium effektívebben lehet, mint ahogy legutóbb tetted, de érdemben nem lesz jobb szerintem semmi.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #17011 üzenetére
A-20G-vel, B-25-össel és B-17-essel anno marhajó szimulátor és Reál meccseket mentem, sok esetben a lövészekkel szedtem 5-6 killeket (átültem a helyükre).
5 éve biztosan hanyagolom a témát, az első széllökettől meghalnak a lövészeim, semmit sem érnek....Mire átülnék a helyükre, már nem élnek, és anno maguktól is gyújtottak ki ellenséges gépeket (egy legénységi helyen vagy 5 géphez Expert képesítésük van), most meg semmi
Csodálatosan nerfelték az egész bombázós ágat, pedig élvezetes Reál mecseket lehetett menni. Szimulátormeccsekről nem is beszélve
Csak pár korábbi meccsem a régi szép időkből:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
KROK640
nagyúr
1.71-re a bombereket úgy legyengítették a játékban, hogy 1-2 találattól esnek szét, még aza B17 is, ami híres volt arról, hogy milyen iszonyúan rommá lőve is haza tudott térni. Vagy 2 évig full időhúzás volt bomberrel repülni, mert el se érted a célt. Aztán lassan, lassan ABben patchenként elkezdték erősíteni őket, már most kb 2/3-ánál járnak annak amit 1.69-ben kibírtak (2017 májusa), de RBben még tényleg time waste. A Canberra BI6-ot húzom az angoloknál RBben már vagy 2 éve. Tíz meccsből 7-8-ban oldani sem tudok, mert egyetlen lövés és pont a gép önmegsemmisítő gombját találja el, amitől azonnal felrobban a gép. Vagy ha nem, akkor a full 5-ös pilótát lövik ki hátulról.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ledgeri #17009 üzenetére
Az RB nagyon ellett cseszve, nem véletlen, hogy egy ideje visszatértem 90+ %-ban az AB-ra, mert ott legalább arra számítok amit kapok. Az RB meg ... 5 percig repülök, hogy 3mp alatt vége legyen. Full time waste lett.
"Vicces egyébként az a szemlélet is, hogy ha valaki az egyik adott, választható dolog szerint játszik akkor az a másik idejét vesztegeti, míg a másik aki ugyanúgy cselekszik az nem... emellett meg, egy beépített kb-cheat használata az skill..." ---- ezt baromi jó lenne ha kifejtenéd sokkal alaposabban.
-
ledgeri
nagyúr
Ma megtörtént amit írtál...,de messze voltam, így nem ért el hozzám (ha egyáltalán akkor keresett), lepörgött az 5 perce emberkénknek.... "realistic" battle... egyre rosszabb!
Egy repülős játékban nem hasznos, ha megtudom, hogy mekkora az alap elérhető magasága egy gépnek, hogyan viselkedik ott és miként használható ki a felhőzet, mindezt élesben... ennél fontosabb lenne a mielőbbi következő meccs, csak hogy legyen? Érdekes.
Vicces egyébként az a szemlélet is, hogy ha valaki az egyik adott, választható dolog szerint játszik akkor az a másik idejét vesztegeti, míg a másik aki ugyanúgy cselekszik az nem... emellett meg, egy beépített kb-cheat használata az skill...
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #17007 üzenetére
Azért kaptak volna ki simán (ha van eszük
)
- mert a B-17 szétesik a 2. svak vagy mg 151 találattól
- igen árkádosan feljelöl 35km-en belül az a két order
Így: [Swarci videója]Ha a jövőben még magasabbra mennél esetleg a tubrók fokozata és a befecskendezett üzemanyag mennyiség is segíthet HA állítható az adott gépen.
Én nem építenék erre amúgy hogy sok meccsen bejön, rutinosabb Air rb játékosok amint kellően felemelkedtek nyomják rád majd a fenti két ordert, de persze lehet próbálkozni.A végét nem igazán értem .. magadtól nem rabolod persze ..de mi értelme bent lenni egy ilyen meccsben ha hasznosan nem töltöd az időd? Vesztésre álltok, nincs több bombád, nincs melletted vadász (vagy igazából bárki) aki segítene a többi gép ellen. Akik elől amúgy futsz és bujkálsz.
Számomra ennek nem lenne értelme .. én vagy harcolni szoktam vagy hazamegyek és akkor J a reptéren, go next. -
ledgeri
nagyúr
Miért kaptak volna ki "simán" akkor?
A két fighter landolt, mert ők úgy gondolták, majd kezdtek el mászni, és mire felértek pozícióba letelt a játékidő, azért is mert annyira magasan voltam amennyire tudtam+ elvesztettek a felhőben 2*...
Miben módosított volna az egészen bármelyik aktiválása? (Időt tol ki? Direkben, arcade-osan kijelöl végtelen távról?)A miért játszattam én így-re a válasz az, hogy mert azzal a géppel sosme voltam még olyan magasan, olyan felhőzetben, szóval aktuálisan annak a próbája volt, hogy milyen magasra tudok menni, és el tudok-e bújni (és ahhoz kell ellen is...). Az, hogy mostmár tudom hogy hasonló helyzetre kellene a radi beállítás, meg hogy a felhőzetet lehet ennyire taktikusan használni bármikor (radarig), az nekem már nem írja "magamtól rabolt időnek" a végösszeget...
-
Urna
tag
válasz
ledgeri #17005 üzenetére
Megnéztem .. nem tudom én kiugrottam volna a bombák eldobálása után (ha vissza a bázisra nem mész ) ez így a tök felesleges időrablás definíciója szerintem, mindkét fél idejét rabolod, vesztésre álltok és nem az objective amire mész.
Fighterek amúgy simán lekaptak volna ha benyomnak egy Blind hunt vagy avenger ordert, de 15p után ha egyedüli enemy vagy, akkor a map is jelöli hogy melyik cellában tartózkodsz.
Szeretnék konstruktívat, de nem jut eszembe semmi se a sokásos dolgokon kívül (bombereknek semmmi helye a játékban, minek játszanak bombert az emberek, mit lehet ezen "jól" csinálni ha full pwe.. )
MEC-et beállíthatod sokat tud dobni a teljesítményen rb-ben de itt nem látom mit tudott volna változtatni.Nem akarok nagyon negatív lenni, csak pont a választ nem hiszem hogy meg lehet adni a kérdésedre itt.
-
ledgeri
nagyúr
Ezért megutáltak név ugyanaz, de mit kéne tennem...?! (ha valaki megnézné végjáték... bomber felhőbe bújva, és játékot épp túlélve [szegény fighternek nem volt mire céloznia])
Egyébként csak azért nem tudtam feljebb menni, mert még a radiátor meg a másik babrálható babrálása nincs beállítva, és nem volt teljesítményem... De tetszett, ha nem is a legszebb játék. -
laskr99
addikt
válasz
tboy72 #17000 üzenetére
m41qn ezt kell beírnod, hogyha belépsz.
Igazából türelemjáték, a nagyoknál én mindig melóba menet szoktam játszani és úgy szépen megvan.
Ha droidod van a régi appjukat is át tudom küldeni, az kicsit bugos már újabb droidon(pl a napi láda nyitása után nem tudsz visszalépni, be kell zárni az appot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest