Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
internetezoo #9305 üzenetére
Egy videót sem célom most letölteni, csak próbálgattam a progit random videókkal. Biztosan bekavar a többi böngésző bővítmény, mert mindet kikapcsoltam, és most jobb lett a működése, de nem lett jó.
Nekem egyik videóra 48 verziót ajánlott fel különböző méretben
Az semmi, nekem az összes bővítmény kikapcsolása után az egyik videónál 72-t ajánlott fel.
Érdekes, mert frissítve ugyanazt az oldalt 24-et, 70-et, 16-ot, 60-at, 76-ot is felajánlott, teljesen random. Ennek ellenére a kiválasztott videót hang nélkül töltötte le. Ennél meg csak hangot ajánl fel. Aztán meg semmit, többszöri frissítés után sem. Aztán volt olyan is, hogy nem a videót, hanem az előtte futó reklámot töltötte le.
Persze hang nélkül azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest