Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
-
SkiDev
őstag
Orosz rulett. Vagy ő vagy mindenki más hal meg.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
Az egész patch nincs élesítve (anti-campelés, kisebb lassítás, surr gomb) vagy csak a ranked része?
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
pRoject22
őstag
Az 5 fős baráti társaság tud együtt unratedezni, pont erre a célra van, minden mókolás meg sunyiskodás véleményem szerint nem elfogadható, és ha a piacon lévő kompetitív játékokat nézzük akkor a Riot tartja ebben a legjobban magát, biztos sokan mókolnak majd ezzel, áldja meg őket a meleg cipó
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
De akkor meg a 4 új acc lesz kissebb mint a boostolandó acc nem? Javíts ki ha én gondolom rosszul
A legjobb az lenne ha egy gépről csak egy accot lehetne regisztrálni, pl smurf playerek ne csesszék szét a többiek játékát mert az megöli az egész mmr-es kialakítást szvsz¯\_(ツ)_/¯
-
IreN!CuS
őstag
Lassan használhatatlanra nerfelik a Sage skilleket.... Nem tudom miért szálltak rá, alap karakter minden meccshez, akkor viszont legyen hozzáadott értéke. Idáig 3 heal/kör is kijött most a 2 heal/kör sem biztos.
jansky1: ez most akkor a "bocs, hüjjjeeeség volt" 21 századi megfelelőjeSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Valami kis gömb lesz a hullák felett, szóval én azt mondanám,hogy oda kell menni, hogy azért annyira ne legyen egyszerű. Minden esetre tetszik ez a kari, így elsőre. :]"
Látni a videóban, hogy kill után messziről is fel lehet venni az orbot, ami gyógyít. Brutal OP karakternek tűnik. (Heal, overheal, stim, láthatlanság) Már most imádom.
Live-Die-Respawn
-
-
IreN!CuS
őstag
Röviden: szar/abb
Hosszabban: tele vagyok leg hittel pedig idáig elvétve volt ( biztos elfelejtettem célozni ) kedvencem Sage falon sniperrel állok befut az enemy csak a felsőtest és a fej látszódik erre 127 dmg leg hit..
"véres" lesz az enemy aztán kiírja, hogy 0 az az nulla hit / fps drop amit idáig megúsztam / meccs végén a summary rész 2 részletben tölt be és tegnap 7szer dobta be ugyan azt a pályát.
Illetve első meccs platinum diamond -1ben fejeztem be és 12:13 ra buktuk utána egyből silver meccset kaptam. Ki érti ezt?Még pár patch és meglesz a cs go feeling
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
-
pachito
őstag
Kb 3 hete, még jóval a ranked előtt volt egy hasonló szösszenetem, sajnos pont olyan toxic lesz mint a League, ott is évek óta tiltva van az enemy chat, a sajátot néha feloldom de kb 2 nap után meg is bánom. Megy a folyamatos duma, "jótanácsok", oltogatás, itt ugyanez és marhára nem tudsz a játékra figyelni mert azzal vagy elfoglalva hogy a helyére tedd a pattanásosarcút, aztán az egésztől elmegy a kedved.
Szerintem ezzel a jelenséggel nem nagyon lehet mit kezdeni azon kívül hogy kizárólag csapatban játszol. -
IreN!CuS
őstag
Azért cs-böl kiindulva ha feljutsz rankben, picivel kevesebb lesz a cancer team - cs globalban egész jó arányban voltak már értelmes emberkék. De tény az ha jó van pár bejáratott emberke és tudsz velük menni.
jonnyjoker01: ha egy rossz play miatt indul a rage akkor el kell engedni
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
lypen99
aktív tag
Egyetértek.
Én se vagyok mindig valami nyugodt lelkű, de amikor neki állnék komolyabban játszani hirtelen meg talál pár kör után az Alt+F4.Amiket leművelnek néha a társak, háát a fejem fogom.
Pláne 1v1-be mikor beordítanak valamit és pont kifut, akkor mondok én is valami szépet rá. -
jonnyjoker01
veterán
Én tizenévessel még nem találkoztam, de voltak idegesítő angolok, franciák, németek akiket muteolnom kellett mert annyira kihoztak a zónámból, hogy nem tudtam koncentrálni. Egyszer találkoztam eddig full magyar csapattal és ők teljesen rendesek voltak. Általában akkor tapasztalok toxicitást, amikor együtt játszik pár értelmes egyén és menő köztük fikázni a melléjük került random csapattársakat annak ellenére, hogy bottomfrag a többségük.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Csináltam egy videót a jelenségről: [link]
Az elején úgy lövök, hogy folyamatosan futok, majd utána azt próbálom demonstrálni, hogy ha csak egy pillanatra megállok mozgás közben, tökéletes pontossággal lő a fegyver (az én aimem az már más kérdés, régóta nem játszottam FPS-t PC-n, úgyhogy vissza kell még zökkennem )
Bocsi a rossz minőségért, windows tableten játszok/van ez felvéve, megfelezte az FPS-em is az OBS De remélem azért világosabb ez az egész.
@Kanczy: A phantom-ot értettem, a hangtompítós AR-t
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
A phoenix szerintem túl pontos mozgás közben, többen is panaszkodnak miatta redditen. A legtöbb ilyen fejes viszont szerencsén múlik, csak az smg-k, pisztolyok és az említett phoenix az ami a többi fegyverhez képest viszonylag pontosabb mozgás közben.
Én teszteltem ezt a futási pontosságot az összes fegyverrel, mivel engem is rengetegszer lőnek ki így, de nagyon rossz a pontosság a fentebb említett fegyvereken kívül. Még a phoenix is olyan, hogyha pontosan célzol fejre, nehéz eltalálni precízen, mert összevissza szórja a golyókat, úgyhogy szerintem itt csak a pontatlan célzás és a szerencse kombója miatt van ez a jelenség.
Plusz viszont fontos megjegyezni, hogy mozgás után ha megállsz, azonnal pontosan lő utána a fegyver, tehát lehet hogy úgy kapod az ilyen halálok egy részét, hogy futnak és egy pillanatra megállnak, majd pontos fejlövéssel megölnek (olyan kicsi időre állnak meg, ami a futási animáción nehezen észrevehető).
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
GAMEBREAKING Cypher Exploit - Camera Turret [VALORANT]
Csak a pisztolyokkal működik, de az összessel.
Live-Die-Respawn
-
Imilenni
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
1. Modolni lehetett olyanra a térkép fájlját, Kodiaknak volt rá tutorialja korábban. Vanilla CS:GO-ban egyébként nem.
2. Minitérképen jelenleg látható ellenfél egy kis piros mozgó kör, amikor eltűnik, az utolsó látott helyszínen egy kis halványuló piros kérdőjel. Azt hiszem a bombát is mutatja, ha valaki látómezejében van.
3. Dobálás és félreértések
4. Ping nincs, C1-9 vagy V1-9 billentyűkombinációkra lejátszik egy hangüzenetet (taking fire, need assistance, etc.), de ez inkább az AI irányítására van. A játékosok inkább csak bemondják a helyet és hogy mennyi ellenfelet látnak/láttak (mid three, heaven one, stb.)
Félreértés ne essék, jómagam silver legalján tengetem napjaim
R6-ozni jobban szeretnek a cimbik, egyedül még nem CS-zek[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az ilyen tesztidőszakok alatt ez mindig így van. Főleg a zárt fázisokba (tudom, hogy ez már nem az). Akkor vannak a meghívott profik, meg a szerencsés "nyáj". Overwatch-ba, Quake Championsba is állandóan az EU top-pal lehetett együtt játszani. Tök jó volt. Emlékszem Quake Champions-ban volt egy olyan TDM mecs, hogy komolyan ~kb az EU top 9 Quake-es bent volt a meccsbe, meg én.
És biztos vagyok benne, hogy a Riot is minden játékból meghívta a profikat. Saiikoo is tolja ezt a LidlCS-t láttam, ő R6:Siege-ben EU top aimos.
Kíváncsi leszek majd a CS:GO-sok véleményére. GeT RiGhT, forest. Mert a CS:GO-sok nagyon ragaszkodó játékosok, ők nagyon nehezen váltanak. Még akkor is ha az üzleti részét nem vesszük figyelembe. Shroud biztos tolja, ő profik között kevés volt, streame-ek között meg az egekig van magasztalva. Aztán azzal játszik, ahonnan több lét kap. Múltkor próbálta a Diabotical-t is, ott látszott a "skillje".[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erre írtam hogy:
"When closed beta activates in your region (EU and NA for now), watch specific VALORANT closed beta streams highlighted on Twitch."
Tehát ha a béta 2kor kezdődik, akkor 2től lehet béta hozzáférést szerezni.
_____
Akik bétát akarnak szerezni, Redditen egyik dev is megerősítette amit korábban már tudtunkk, hogy global drop lesz megint, vagyis bőven elég egy streamet nézni, nincs nagyobb esély hozzáférést szerezni, ha több videóst nézünk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MaYDaN
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos oldal nem írja sehol, hogy csak estétől lehet. [link]
When does VALORANT closed beta start?
The VALORANT closed beta starts April 7 on PC. The go-live times are 2 p.m. CEST/5 a.m. PDT.
YouTube-on meg Twitch-en is mennek már a visszaszámlálók a 2 órai kezdéshez.
When closed beta activates in your region (EU and NA for now), watch specific VALORANT closed beta streams highlighted on Twitch.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek