Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Márpedig isten az .. Így kis betűvel.
Hogy miért van szükslgük manipulatív szerekre? Talán mert anélkül nem tudnák igazán kikapcsolni az egójukat, és átadni magukat annak, ami éppen jön. Tisztán, szemlélőként.
És a katolikusoknak miért van szükségük ostyára? Miért va szükségük szent beszédekre? HM?
Nema miért a lényeg, hanem az , hogy az adott vallásnak mia része a hagyománya, satöbbi...
Én meg biztos vagyok abban, hogy nem vagyok tökéletes, és hogy nem jutok el a nirvánába még. Mert tudom, hogy még nem jutottam el arra a szinre.. Na akkor msot mi van? Én is biztos vagyok, te is biztos vagy, hol itt az igazság???
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest