Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Gubek-Einste #70391 üzenetére
Tavaly én is renszeresen néztem vissza....csak mostanában ha lemaradok akkor próbálom de sosem sikerül. Csak mert a marketing szöveg az hogy 7 napig mindent visszanézhetek...
-
quby
őstag
válasz
Watercolour #65358 üzenetére
Köszi a gyors infot! Hát...ennek nem örülök.....
-
quby
őstag
Sziasztok!
Jól értem hogy IPv6 csak akkor van ha a CB router modban, van? Nekem modem mode kellene ami most nem aktiv. Át kellene kapcsoltassam a support-al IPv4-re hogy elérhető legyen a modem mód? De akkor nem lesz IPv6-om.....pedig az is kellene.....
-
quby
őstag
Üdv!
van itt valaki aki pc-ben tunerrel sikeresen használ mediacardot? Az a kérdés hogy van e olyan tuner ami tud CI+ kártyát kezelni?
-
quby
őstag
Üdv!
Ha bridge módba kapcsolom a connect boxot , hová kell menjen a mögötte lévő router WAN-ja (gondolom 1-es port). Hogy viseli majd ezt a horizon box? Nem megy töle falnak, ha nem 192.168.0.0/24-ben lesz?
-
quby
őstag
Emellett még kérdés. Lan-on nem megy 100 Mbit nél gorsabban a net. a link gigás, de a netkapcsolat, csak 100 . wifin simán jön a 240......
Ha nem lehet átállitani a belső hálót másra mint 192.168.0.0/24 már szétverem a kábelnél fogva a falon
céges VPN ugyanez a tartomány....conflict..
-
quby
őstag
Sziasztok!
Tegnap kötöttek. Sajnos horizon box. már utálom, logikátlan. Connect boxban a LAN subnetet hogyan lehet 192.168.0.0/24-ről átállitani? monnyuk 20.0/24-re?
-
quby
őstag
Sziasztok!
Használ itt valaki báemilyen PC-ben működö tunert UPC-s media-card-al? És ha igen milyet? Esetleg dual tuner 1 kártyával meg?
-
quby
őstag
Üdv mindenkinek!
Hamarosan költözök, és sajnálattal kell elfogadjam hogy az új helyen nem elérhető a DIGI kábeles szolgáltatása, így marad a UPC. (t-kom-ról hallani sem akarok)
Felmerült bennem pár kérdés, amiből az utolsó 2-300 hsz végigolvasása után meg is találtam a választ néhányra, de vannak még kérdések:
1. Ha jól értem a modemek(mindegyik?) használhatóak bridge módban, így használhatok saját routert amit teljes mértékben uralok? (igaz/hamis)
2. A wi-free szolgáltatás csak szolgáltatói wifis router birtoklása esetén elérhető? Gondolom ez esetben nincs bridge mód.
3. Van -e bármilyen korlátozás (nem használható port/protokol) pl, fog-e menni a vpn, tudok-e voip szolgáltatást használni?
4. Ipv4 esetén kapok-e rendes public IP-t vagy bedobnak valami NAT-olt pool-ba?
5. Van-e Ipv6, és ha van akkor használható-e bridge módban, vagy csak a saját router módú kütyüjükkelVan itt valaki aki saját boxot használ? Esetleg kodi-t? A DIGI-ben az volt a jó hogy nem adott ugyan boxot (amit bérelni lehetett az is egy fos volt) de legalább olcsó volt és én azt csináltam amit akarok. Nem kellett kártya stb....
A legjobb számomra ugyanez lenne (majd én konfigolok routert), a tv-hez is megoldom a boxot, csak ha jól olvasom több tuneres megoldáshoz több kártya is kell? Kártyát csak modullal adnak vagy anélkül is?
Aktív témák
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest