-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Sziasztok,
Vasárnap (09.08-án) megszüntettem az internet/tv előfízetésemet, a havi díjam 9233Ft volt. Ma kaptam egy számlát 599Ft-ról és azt írja az oldaluk, hogy több számlát nem fogok kapni. Szerintem most még kellett volna kapjak egy normál számlát és utána ezt a tört havit. De ilyet nem kaptam. Ez normális szerintetek?⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz nyesix #126707 üzenetére
Lassan már egy éve, így érzésre. Nekem egyszer cserélték mert teljesen meghalt a fehérke.
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz zzola #126646 üzenetére
Sikerült beszélnem velük. Volt korábban egy szolgáltatás szüneteltetésem, és most belerakták ennek a díját ebbe a számlába.
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz zzola #126648 üzenetére
Jó nembaj. Ma este felhívom őket.
Megkérdezem azt is, hogy kötbérrel, mennyibe kerülne a felmondás.⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz zzola #126646 üzenetére
Meg szeretném nyitni, de csak annyit ír, hoppá, hiba történt a letöltés közben
hoppá
-
addikt
Most jött meg az új számlám
Eddig fizettem havonta 11500Ft-ot most 15068Ft lett az új számlám.
Nem is viccelnek⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
21 éve van UPC/Vodafone internetem, szeptemberben lejár a hűség, és elköszönünk egymástól😃
-
addikt
válasz mani8106 #126340 üzenetére
felhasználói szemmel nézve ez nagyon bicskanyitogató tud lenni
-
addikt
Belépek Vodafone admin felületére, hogy megnézzem meddig van hűségem. Erre ezt találom a készülékeknél:
Azt írja az oldal, hogy 2003-ban aktiváltak nekem egy iPad 8 2020 10.2" 32GB tabletet és 2005-ben befejezték a telepítését.
Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest