Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz batyuska100 #111913 üzenetére
Szerintem nem eleg kijelentkezni a keszulekekbol, hanem a myvodafone-ban -szolgaltatasok-elofizetesek-tv-extrak-vodafone tv applikacio utvonalon ,torolni is kell azt a keszuleket amit nem akarsz hasznalni.
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Olyannal talalkozott mar valaki , hogy neten nezve a vodafone tv egyes csatornaknal ismetli onmagat az adas? Ugy ertem hogy pld megy a musor abban beszelnek es mondjuk random 5-10 masodpercenket megismetlodik egy egy mondat vagy szo
Eddig sem volt tul acelos ez a szolgaltatas de ugy latom sikerult meg ezen is rontani
Par napja kezdte azelott jo volt , most 3 pc-n tesztelve mindegyiken ez van , raadasul ami furcsa hogy nem minden csatornanal.
-
viralmind
aktív tag
válasz LouiS22 #110790 üzenetére
A legnagyobb tisztelettel , de en ugy olvastam hogy 4 eszkozon hasznalhatom abban a formaban a szolgaltatast annyiert ahogy eddig evek ota. Ha boxon neznem a tv-t a, akkor ki lennek zarva abbol a lehetosegbol hogy neten is nezhessem? Ugye nem? Na annyi a kulonbseg, hogy en nem nezem boxon csak neten.Koszonom a megertesedet.
#110792LouiS22 elolvastam es azt irjak hasznalhatom igy is 4 eszkozzel. Es nem kv fozore dugdosom, hanem egy notebookra.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz LouiS22 #110787 üzenetére
Elo vagyok fizetve, csak nem hasznalom a boxot mert a kabelezes maceras, de elofizeto vagyok. Es mint elofizeto , szeretnem ugy hasznalni ahogy az nekem jo es nem a vodafone-nak, plane hogy eddig semmi gond nem volt vele.
#110789CoF windows 10 fut rajta es egy hp 250 g7 van rajta hdmi port is , de ahogy irtam magan a beepitett kijelzon sem megy a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Sziasztok!
Eddig egy laptop volt osszekotve egy tv-vel , igy neztem a tv-t a Horizon go webes feluleten.Ahogy olvastam az sajnos megszunik es vodafone tv lesz helyette.Igazabol mind1 is lenne min nezem, bar a horizon go-hoz kepest rettentoen buta a webes vtv, gondolok itt az elo belyegkepek, es csatorna sorrend, kedvencek hianyara pld.A lenyeg nem is ez hanem , hogy konkretan nem mukodik a dolog, mert allandoan WT1807 hibat kapok.A laptop hdmi kabel-el van osszekotve a tv-vel, ezert nem lehetne akadalya a mukodesnek. Ha csak a laptoprol szeretnem nezni lehuzva a tv-t rola, akkor sem megy a dolog ugyanez a hiba. Na most a lapotop azert nem egy oskovulet, nem szaggat alatta a 4k-s video sem es a Horizon go is vigan elment eddig vele. A tv mint emlitettem hdmi kabelen van csatlakoztatva es az sem egy oskovulet, de mind1 is mert ahogy irtam siman laptoprol sem megy , tehat az hogy a megjelenito nem megfeleloen van csatlakoztatva azt kizarnam, vagy megis egy laptop kijelzojet hogyan kellene csatlakoztatnom :-) ?
Meg masik 2 gep van igy osszekotve azok rendben mennek, es probaltam mar tobb hdmi kabellel is.
Valaki hasonlo cipoben esetleg?Mit lehet tenni?Koszonom ha olvastad.
-
viralmind
aktív tag
Szerintem az egyetlen megoldas az erre a para dologra ha teljesen wi-free mentes kornyezetben felveszel egy kapcsolatot wi-free ssid-el beallitod az authentikaciot majd elmented a kapcsolatot, onnantol kezdve tobbet mar sehol nem kell megadnod semmilyen user/pass-t mert minden upc wifinek a wi-free lesz a ssid-je es mindegyikhez hasznalhato a beallitott user/pass, tehat nem kell bepotyogni semmit.
Az mondjuk meg kerdes szamomra hogy ha megis van egy fake wi-free ssid-vel rendelkezo router akkor ugye arra automatice fel akar majd maszni , de nem fog tudni mivel vagy nem fog kerni user/passt vagy nem fogadja el az elore beallitottat.Na most ha valaki nagyon akarja akkor ezt a probalkozast akar logolhatja is, az eros authentikacio ellenere is, de szerintem az ebbe fektetett energia joval meghaladna azt az erteket amit igy megkaphat vki.Eleve egy upc elofizeteshez 3 hozzaferes jar , tehat akar megadhatod meg 2 haverodnak vagy csaladtagodnak stb, nincs olyan nagy erteke az igy szerzett hozzaferesnek , hogy erdemes legyen halozatszeruen ilyen fake routereket uzemeltetni mogotte logolasra alkalmas szerverrel vagy firm-el.Tehat a lenyeg szerintem hogy soha ne legyen beirva semmilyen wi-free halozatba a user/pass csak legeloszor mikor aktivaljuk , ugyanis erre tobbet mar nem lesz szukseg.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz Intruder2k5 #26933 üzenetére
Koszi a valaszt , mondjuk akkor ez igy meredek.
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Valoszinuleg volt mar szo a topicban arrol , hogy a upc uj wi-free szolgaltatasanal hogyan lehetek biztos abban hogy nem egy fake upc ssid-be potyogom be a login adataimat , hanem egy valoban upc modem-be.Arra gondolok , hogy valaki ad egy wi-free ssid-et a sajat soho routeren , en meg fellepek ra benyomom a loginom es akkor o ezt mondjuk lenyulja.Nem talaltam meg a kerdesre a valaszt , elnezest ha mar volt, belinkelne valaki?
koszonom! -
viralmind
aktív tag
Nalam mar megint nem megy csak a ph! meg a skype.
-
viralmind
aktív tag
Azzal is csak magadat szivatod ,mert radverik a kamatot,szemet banda ,pont olyan szar szolgaltato mint a vodafone.
szerk:modositom , pont olyan szar szolgaltato mint barmelyik ami kis hazankban mukodik.
A penzed kell, sot ha nem erkezik idoben akkor verik rad egybol a kamatot, de ha ok nem szolgaltatnak akkor elintezik egy koszonjuk a turelmuket-el. Ha en kernem a turelmuket a szamlabefizeteskor ,nagyivben sz@rnanak ra, gondolkodas nelkul lokik ra a kamatot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest