-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz #72688384 #106606 üzenetére
Az hogy kinek mi a hulladék, mi az érdeklődési köre - az ugye szubjektív. Meg nem torrentezni akarok ( bár torrentezek ) hanem adott esetben nézni pár csatornát.
kabelmania27 : Nincs semmi csillapító berakva. Mint írtam akárhány technikus volt kint, azt mondta vacak a rendszer. Aki hétfőn volt kint is nézte az értékeket, és azt mondta nem jó, épp határeset. Az osztót lecserélte egy asszimetrikusra, hogy a modem felé kisebb legyen a csillapítása, a tévé felé nagyobb.
Most annyit csináltam, hogy megcseréltem, így a net felé megy a nagyobb csillapitás, a tévé felé a kisebb. Így nőtt a jelerősség. Majd kiderül hogy hogyan működik.
De korábban is a nappaliban lévő tévé vacakolt. AZ előző LG és a jelenlegi TCL is. A technikus kicserélte a kábelt is pedig ami az osztótól jön le.
A másik szobában egy Samsung tévé monitor van, az rendben működik.Még a jövő héten hívom őket, belebegtetve a szolgáltató váltást, hátha így hamarabb kijönnek.
[ Szerkesztve ]
-
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106450 üzenetére
Én elfogadom a tanácsodat és már azt kértem volna, ha...! De nincs, ez az 500 a max. jelenleg nálunk. Kérdeztem a technikust, lesz-e gigás net, majd egyszer lesz, jött a válasz.
Telekomos optika ott van a házzal szemben az oszlopon, de havi 9400 Ft-ot nem fizetek az 1 gigás netért.humigabi
-
AtHoS
nagyúr
válasz #72688384 #106450 üzenetére
Kötbérről jut eszembe: ma reggel felhívott "szembeszomszéd", akinél február végén március elején gigabitesre emelték a netcsomagot és Arris modemre cseréltek. A korábbi CB-vel jól működő wifi hálózat az Arris modem gyengébb térereje miatt megszűnt normálisan működni (klímák, napelem, okoslámpák stb. nem voltak kezelhetőek) többször volt helyszínen technikus megoldani a hibát, de mivel ez sohasem sikerült engem keresett meg és egy TP-Link Archer C5 V4 AC1200 eszköz jelerősítő módban való beüzemelésével rendbe raktuk a wifi-t + volt még március közepén egy hálózati hiba is a településrészen
Lényeg a lényeg: ma reggel a Voda 16k+ kötbér fizetéséről értesítette a korábbi problémák miatt. Ezzel végül is kifizették a TP-Link árát
read-only mode on the forum
-
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106436 üzenetére
Lehet most reggel szerencsém volt, mert elsőre 1/2 perc alatt elértem az ügyfelest, sehova sem kapcsolt és holnap jönnek kicserélni a boxot. Viszont addig nem engedem el a technikust, míg normálisan nem fog működni a net. Sebességet is fogunk mérni, kábelen és wifin is (nem a box fogja szórni a wifit, mert bridgebe kapcsoltatom).
Azért bízom benne, hogy annyira nem volt rossz döntés, lehet egy darabig harcolni kell velük.humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106430 üzenetére
Igen, most lettem. Egyébként vidék, olyan helyen vagyunk, ahol tavaly év végén volt műszaki fejlesztés az előző szolgáltató által, most a Vodafone a bérlő. Ez a fehér box egy vicc! Vissza kellett raknom a mobilnetes Huawei modem/routert, hogy legyen net.
Viszont a tv szolgáltatás teljesen ok.humigabi
-
MiZo1990
aktív tag
válasz #72688384 #106372 üzenetére
Általában mail-en küldik, de a honlapon is fent van.
Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest