-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
gduck
addikt
Hát k***árá el vagyunk kényeztetve sávszélesség tekintetében, nagyon sok helyen a világban megirigyelnék, milyen áron mit is kapunk... Szerintem semmi okunk panaszra!
Egy teljesen kiépített optikai hálótatot meg ne hasonlítsunk már össze egy részleges optikai hálózattal, ahol csak a gerinc optika, mert a "Vodás dobozból" a végfelhasználókig már csak koax megy!
[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Csak ki kell jelölni a felvenni kívánt műsort a műsorinfóból (EPG) , és egy felhőbe tárolódik. Ennek a kapacatását menüből lehet ellenőrizni.
A felvételek (nálam) sohasem az elejétől kezdődnek.
Vagy az előző műsor vége benne van, vagy egy rakás reklámmal kezdődik. Aztán vagy látom a felvétel végét vagy nem. Előfordult nem egyszer, hogy nem lett a vége "felvéve", kiakadt a box amikor oda ért. Áramtalanítással éledt újra.
Nem is értem miért nem működik pontosan.
Régen voltak olyan vhs magnók amik a reklámokat kihagyták. Ha jól tudom a logót figyelték, igaz akkor még csak a műsor idején volt logó.
Na de már digitális világ van!!
Szóval még ez nem (sem) igazán működik jól.
A műsor-infónak nevezett "izét" el is hagyhatnák. (ráböksz a bővebben-re és ad még egy sort, sokszor befejezetlen mondattal.... Online box esetén ez szerintem nagyon durva.
Egy dedikált gomb inkább arra kellene mint a prájm-netflix lehúzóhra. Voda előfizető vagyok, azt kellene kiszolgálni. Uff[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
Csak akkor érdemes megrendelneda gigabites netet, ha közvetlenül a Voda modemjére csatlakozol kábelesen (UTP). Ha már egy mögöttes routert használsz, nem fog növekedni a letöltési sebesség, annyit esik (több, mint 50%-ot) a saját routeren. Nálam ez a tapasztalat, és a "Router problémák" topicban megerősítették, hogy ez a "normális"
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
cof
veterán
Felvétel, visszanézés a kettő kéz a kézben jár. Mivel itt már nem saját eszközre rögzítesz hanem a felhőbe megy. Te igazából csak "könyvjelzőzöd" de mindent rögzítenek ami visszanézhető. Tehát amit nem lehet visszanézni azt felvenni sem lehet. És egyre több csatornánál alkalmazzák már ezt, M4 Sport ott tuti semmi visszanézés, sem felvétel lehetőség.
...Véleményed szerint honnan lehet megismerni, a Gigabites net minimum hardveres feltételeit?...
Ha most is 100 Mb/s feletti sebességeket mérsz PC-n LAN kábelen, akkor a gépedben 1 Gb/s LAN kártya van. A WiFi más téma, rengeteg tényezőtől függ a sebesség.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
Nem ér 1500 Ft felárat a + 500 Mbit... Én mindig azon az állásponton vagyok, hogy ha magához akar láncolni egy cég akkor ő adja egyre olcsóbban a szolgáltatást, nemár, hogy én fizessek egyre többet és a rabja is vagyok...
VTV BOX-on jó pár csatornán nincs visszanézés, felvétel.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest