-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Nekem horizon box-om van, és a szerelők anno nem kötötték be utp kábellel (mondtam, hogy én majd megoldom powerline adapterrel) (mondjuk ők ezt nem nagyon tudták mi )
Szóval úgy ment el a szerelő, hogy a tv működött, de a extra funkciók (myprime) nem a boxon. Később mikor rákötöttem a netre telefonon beszéltem egy ügyintézővel, ő ráküldött egy frissítést, és így lett a box teljesen üzemkész .[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
gduck
addikt
Hoppá, folyamatosan olvasok, látom már ki lett tárgyalva
(#39808) Zitronensaft : Nézőpont kérdése. Engem a rengeteg analóg rizsa pl. sokkal de sokkal jobban irritál, mint amikor egy nagyon rossz jelszintnél (sokkal ritkább eset) kockásodni kezd a digitális
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én első körben azt csinálnám, hogy felhívnám a 1221-et, és megérdeklődném, hogy ha felmondok mindent, akkor hova kell leadnom az eszközöket, mennyivel előtte kinek és milyen formában kell benyújtani a felmondást, stb..., mert 1-2 héten belül aktuális lesz! Szerintem vagy ott rögtön fognak ajánlani mást, vagy egy-két napon belül fognak hívni. Én is nem régen alkudtam velük, és olyan csomagot kaptam, ami már egy lezárt csomag, idén már nem lehetett volna előfizeti arra, ráadásul mivel volt már három szolgáltatásom, tehát csak TrioXL járna.
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36133-36133.html
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36137-36137.htmlVan bármi más szolgáltatás felétek? Akár ADSL net?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szia!
Lemondhatod a jelenlegi csomagot, de akkor három hónapig nem köthetsz újat, semmit. Azt követően mint új előfizető meg fogod kapni a kérdéses netcsomagot. Viszont szerintem ez inkább csak beijesztés volt részükről, mert ahogy azt Te is írtad, nem szeretik a lefelé váltókat. De ha komolyan tovább viszed a lemondás részét, akkor szerintem meg lehetne egyezni velük valami olyan ajánlatban, ami mindenkinek jó, mondjuk a jelenlegi TrioM csomag amiben már 120Mbps net van, és persze TV és telefon is, az havi 8000Ft lenne a harmadik hónaptól, addig pedig 5000HUF/hó.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest