Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Nekem horizon box-om van, és a szerelők anno nem kötötték be utp kábellel (mondtam, hogy én majd megoldom powerline adapterrel) (mondjuk ők ezt nem nagyon tudták mi
)
Szóval úgy ment el a szerelő, hogy a tv működött, de a extra funkciók (myprime) nem a boxon. Később mikor rákötöttem a netre telefonon beszéltem egy ügyintézővel, ő ráküldött egy frissítést, és így lett a box teljesen üzemkész.
-
-
Én első körben azt csinálnám, hogy felhívnám a 1221-et, és megérdeklődném, hogy ha felmondok mindent, akkor hova kell leadnom az eszközöket, mennyivel előtte kinek és milyen formában kell benyújtani a felmondást, stb..., mert 1-2 héten belül aktuális lesz! Szerintem vagy ott rögtön fognak ajánlani mást, vagy egy-két napon belül fognak hívni. Én is nem régen alkudtam velük, és olyan csomagot kaptam, ami már egy lezárt csomag, idén már nem lehetett volna előfizeti arra, ráadásul mivel volt már három szolgáltatásom, tehát csak TrioXL járna.
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36133-36133.html
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36137-36137.htmlVan bármi más szolgáltatás felétek? Akár ADSL net?
-
Szia!
Lemondhatod a jelenlegi csomagot, de akkor három hónapig nem köthetsz újat, semmit. Azt követően mint új előfizető meg fogod kapni a kérdéses netcsomagot. Viszont szerintem ez inkább csak beijesztés volt részükről, mert ahogy azt Te is írtad, nem szeretik a lefelé váltókat. De ha komolyan tovább viszed a lemondás részét, akkor szerintem meg lehetne egyezni velük valami olyan ajánlatban, ami mindenkinek jó, mondjuk a jelenlegi TrioM csomag amiben már 120Mbps net van, és persze TV és telefon is, az havi 8000Ft lenne a harmadik hónaptól, addig pedig 5000HUF/hó.
Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest