Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Adams84
aktív tag
Van esetleg olyan fórumtárs, aki a 11.28-i fizetési határidejű számláját még mindig nem tudja megnyitni? Ha igen, kapott valaki infót az ügyfélszolgálattól, hogy mikor lesz hozzáférhető?
"Hoppá...Valami rosszul sikerült! Próbáld újra később..." és "pdf generálás folyamatban..." hibaüzeneteket kapok az app-ban és weben is.
A számlaértesítő e-mailt és SMS-t természetesen már november 15-én megkaptam, mely szerint megtekinthető és kifizethető a számla ... -
Adams84
aktív tag
válasz
roger92 #124295 üzenetére
Lehetőségek:
1.) Kérj a Telekomtól is egy jó ajánlatot, általában velük is lehet egyezkedni/alkudozni, főleg ha van konkurencia… (Gondolom, azért kapcsolják le a rézhálózatot, mert már kiépítették az optikát.)
2.) Rendeld meg a magasabb áron a szolgáltatást a Vodafone-tól, és utólag (is) tegyél majd panaszt, hátha elfogadják majd a reklamációdat (de az is előfordulhat, hogy elutasítják és legalább 1 évig fizetned kell a magasabb díjat).
3.) Ha van mobilod (és nem köt hűség), akkor vidd át a mobil számod is a Vodafone-hoz, és kaphatsz 20% “Vodafone One” kedvezményt, amennyiben a fizetett havidíjaid összege eléri a 14.500 Ft-ot.Talán én az 1-es verziót választanám …
-
roger92
tag
Kedves fórumozók!
A segítségetekre lenne szükségem.
Szolgáltatás megrendelésével adódott probléma!
Cegléden 2022. november végén lekapcsolja a Telekom a régi rézhálózatot, így technológiaváltás és ebből adódóan új szerződés megkötése szükséges, különben megszűnik minden a hó végén.
Azonban a Vodafone kecsegtetett egy kedvező ajánlattal egykor.
Nagyon megörültem a kedvező októberi ajánlatuknak, mert az Internet M + TV HD Plus 1 db Smartcard-dal valamint Telefon Nonstop L korlátlan vezetékes telefon díjcsomagjuk mindössze 8 990 Ft-ot tett volna ki egy év határozott idejű szerződéssel.
Számhordozással hoznám át a vezetékes telefonszolgáltatást, ahol csak 1 hónapot engedett kiválasztani az áthordozási időablakban a megrendeléskor.
Munkatársuk javaslatára, így csupán egy kicsivel későbbi időpontban próbáltam volna megrendelni a szolgáltatást, ahol a döbbenet fogadott. Ugyanezért most 12 390 Ft-ot kellene fizetni havonta, ahol még jövő év januárjától ezen közel 10%-ot emel a szolgáltató!!!
A különbség mértéke. Vezetékes telefonra Nonstop L nem érvényesül a Vodafone Home együttes csomagkedvezmény megrendelésénél. Így 3 000 Ft helyett 5 500 Ft-ért akarja adni a szolgáltató.
Valószínűleg rendszerhibát követhettek el, hiszen a vezetékes telefonnál, akár önálló szolgáltatásként vagy több szolgáltatás csomag részeként mind a Nonstop S (2 490 Ft) és Nonstop L (5 500 Ft) tarifacsomagoknál nem érvényesül a kedvezmény! Ami ellentmond a jelenleg november 10.-től is hatályos saját ÁSZF 7. számú melléklet Akciók: 5.8.2 Önálló telefonajánlatok valamint az 5.7. Akciós Vodafone Home csomag ajánlatokhoz választható további telefon díjcsomagokkal. Nonstop S-t 500 Ft-os havidíjon és Nonstop L-t 3000 Ft-os havidíjon adhatnák, akár csomag részeként, akár önálló szolgáltatásként!
https://multimedia.vodafone.hu/pdf/aszf/20210630Utan/lakossagi/2022/2022-11-10/ASZF_7_melleklet_hatalyos_20221110.pdf
A weboldaluk és a telefonos ügyfélszolgálat szerint kedvezményes Vodafone Home csomagokat biztosítanak. Azonban a csomagkedvezmény a vezetékes telefonra mégsem érvényesül. Ezzel nem törődnek, ők csupán csak azt ajánlják fel, amit a rendszer mutat, az ÁSZF-fel nem foglalkoznak.
Számtalanszor hívtam az ügyfélszolgálatot. Október 24-én zárva volt az értékesítési osztály rendszerkarbantartás miatt, valamint a munkatársnőjük azt mondta, biztosítva lesz a kedvezményes havidíj. Erre tessék, sehol semmi.
Ezért október 26-án panasztétel történt.
Közel egy hónapos várakozás után ma – november 18-án - kaptam egy semmitmondó lekapcsoló választ a Vodafone-tól.
„A weboldalunkon szereplő kedvezményes Nonstop L tarifacsomag időközben visszavonásra került, így a korlátlan beszélgetést biztosító csomagunkat 5500 Ft havidíjon tudjunk nyújtani, határozatlan idejű szerződéssel.”
Ezt mégis, hogy voltak képesek leírni?! A mostan jelenlegi hatályos ÁSZF szerint is biztosítani kellene nekik a kedvezményes havidíjat, pláne Októberben is ugyanezek az árak voltak.
A számos telefonálgatás során csupán ma egy ügyintéző adott nekem igazat és ismerte el a hibát a Vodafone részéről. Azonban neki nincs joga belenyúlni a rendszerbe.
Kapcsolt a panaszosztályra, ahol a kisasszony még a hibajegyet is képtelen volt felvenni, először le akart koptatni azzal az indokkal, hogy fáradjak be a személyes ügyfélszolgálatra, majd el kezdett váratni, később megszakította a vonalat.
Nem hagytam magam! Ismét újrahívtam őket. Azt mondták, sajnálják a korábbi panaszomat, azonban ezt megoldottnak tekintik, ellenben felvesznek egy újabb hibajegyet ismét 30 nap várakozási idővel.
Mondom hölgyem, én várnék, de egy hét múlva kikapcsolnak nálunk mindent és nem szeretném veszni, a már 30 éve meglévő telefonszámunkat. Azt mondta, nagyon sajnálja, nem lehet mit tenni, egy korábbi panaszjegyet nem lehet visszanyitni, mert ők ezt lezártnak és megoldottnak tekintik.
Le vagyok döbbenve. Még nem is vagyok ügyfél, de órákat várakoztatnak, össze-vissza kapcsolgattak és folyamatosan meg akarnak vezetni. Eddig csupán 3 kompetens ügyintézővel találkoztam a tucatnyi telefonbeszélgetés során.
Fontos hangsúlyozni, hogy emberi hibák előfordulnak, na de azért nem notórikusan kérem!
Mit tegyek?
Forduljak békéltető testülethez? Annak is megint egy hónap az átfutási ideje?
Életemben nem volt még soha senkivel sem gondom. Azonban nagyon becsapva és megvezetve érzem magam és nem akarom ezt a dolgot veszni hagyni. A cég mégis a saját hatályos ÁSZF-ével mond ellent!
Egy hét alatt várható még némi csoda?
Elismerik a hibát, mégsem történik semmi sem? Ezt mégis, hogy?!
Köszönettel fogadom a tanácsokat!
Üdvözlettel:
Tibor -
AtHoS
nagyúr
válasz
Louro #124293 üzenetére
Hozzám július vége óta nem sikerült médiakártyát beüzemelni, de lehet idén már nem is fog beleférni nekik....szerencsétlenkednek azóta is
pedig beltérit már rég leadtam, le se szarják, hogy nem lehet igénybe venni az azóta is fizetett TV szolgáltatást. Nekik elég, ha be van csengetve a díj, többire magasról...
-
Louro
őstag
válasz
cocka #124292 üzenetére
Igen, csak ő. Én is kérdeztem az ügyfélszolgálatost, mondván elmegyek érte, ha kell. De csak a technikus a megoldás :(
Itt szerintem a regisztráció miatt kell. Amit persze lehetne a háttérben is. Gondolom sokan szerencsétlenkednek és így spórolnak a médiakártyákon. Lehet erősen limitált van készleten.
-
cocka
veterán
válasz
Louro #124290 üzenetére
Jó de hibajelzésre ment ki, ezt értem.
De ha nincs hiba, akkor is csak technikus hozhatja a kártyát?
És az hogy lehet hogy a vtv boxot valami random futár beadta az ajtón, technikus a láthatáron se volt? LOL Tehát egy sokkal komplikáltabbnak tűnő boxos szereléshez embert se kapsz, oldd meg ahogy tudod, egy médiakárdhoz meg jön az ember? Amit csak be kell dugni a foglalatba még fél évet várni a felconfigolására. Ha neked nem megy egyedül sehogyse, a technikus mivel fog többet tudni? Nem értem. Na mindegy ezek ilyen kvázi költői kérdések, ha akarsz válaszolsz, ha nem, nem.
-
-
Louro
őstag
Na úgy látszik meglett a megoldás. A régi UPC-s kártya 1.0-ás volt. Most kaptam egy 1.2-es kártyát. Már meg is jelent a telepítés és végig is ment. Már csak a rendszerükben kell helyretenni dolgokat, mert a kártyacsere közben lefagyott a programjuk. Szegény technikust sajnáltam, pedig lelkiismeretesen küzdött.
-
gregory91
senior tag
Analóg csatornák? Nálunk egy leányálom, mikor behozták mifelénk a koax-ot (3-4 éve) már akkor nem volt alapból.
-
vigyory71
tag
Megkaptam én is a számlámat, és ezzel együtt a januári áremelés mértékéről is tájékoztattak.
Eszerint a következőképpen alakul majd:
FilmBoxPro 900 -> 984,51 (9,4%)
TVHDPlus 3.500 -> 3.820 (9,14%)
Internet L 1.590 -> 2.100 (32,1%)Arról nincsen szó, hogy az HBO Pack-om (1.990) és a CI+ kártyám díjával (500) mi történik.
Ha ezek nem változnak, akkor 8.480 -> 9.395 (10,8%). Ha változnak, akkor még magasabb az emelés százalékos aránya.
Mindezt az alábbiakkal indokolják:
"Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Vodafone Magyarország zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (továbbiakban: ÁSZF) 7.2.2 pontja alapján, az abban foglalt, a fogyasztói árindex változása miatti díjkorrekciós mechanizmusra tekintettel a jelen értesítésben megnevezett díjcsomag(ok)hoz tartozó Előfizetői Szerződése(inek) havi előfizetési díja(i) 2023. január 2. napjától a jelen értesítésben foglaltak szerint automatikusan kiigazításra kerül(nek).
Az ÁSZF 7.2.2. pontja szerinti átlagos fogyasztói árindex változás mértéke (9,39%) az alábbi havi fogyasztói árindex változások átlagaként került meghatározásra:"
És itt következik a táblázat a fent már leírt adatokkal, de csak a FilmBoxPro-ra, TVHDPlus-ra, és Internet L-re.
Nyilván nem dőlök a kardomba, tudtuk, hogy emelni fognak, tudtuk, hogy nem erősségük a matematika, sőt, számítottam arra is, hogy a 9,39%-ot szinte biztosan elég nagyvonalúan fogják majd kezelni. De azért az a 32%-os Internet L csomag díj emelés megremegtette a pilláimatBarátkozom a magasabb díjak gondolatával. Január 6-án lejár a hűségem. Meglátjuk.
-
tomp
félisten
Aaz titok!
6900Ft a teljes havidíj hűség nélkül amiben ezek vannak:
TV Premium
HBO Pak
+1 Mediacard a voda box mellé
1000Mbps-es net -
Adams84
aktív tag
válasz
szabi__memo #124274 üzenetére
Valószínűleg azért, hogy ne egyszerre érje sokk az előfizetőket. Ha egy napon kapcsolták volna le az összes analóg tv csatornát Budapesten, valószínűleg nem bírta volna az ügyfélszolgálat a megnövekedett bejövő megkereséseket (reklamáció, plusz box/kártya igény).
Megszűnések időrendben:
2022. május: Eurosport 1, National Geographic, Sport1, AXN, Comedy Central
2022. november eleje: Viasat 3, TV4, Sport 2, Spektrum, Discovery, TLC
2022. november közepén: TV2, RTL, ATV, Muzsika TV, RTLII, Cool (esetleg valamit kihagytam?)
-
Toth_Jani
őstag
Szerintem (vagyis én) már biztos hogy nem csinálnék semmit, januárban felmarkolnám a 700 milliárdot oszt' oldjátok meg.
Majd az lesz a kérdés, hogy melyik ágat viszik tovább ezt vagy a Digi félét, ahol nincs kódolás.
Mert nagy ostobaság lenne egy csatornának 2x 700 ezer előfizetőért fizetni amikor mondhatják azt is hozok 1,5 millió nézőt alkudjunk. -
MiZo1990
aktív tag
válasz
szabi__memo #124269 üzenetére
1; Nincsenek.
2; Nincsenek és nem is lesznek.
3; Nem.A felszabaduló frekvenciákat lehet használni a kábeles internet javítására és természetesen később új digitális TV csatornákhoz is.
-
cocka
veterán
válasz
a folyamatos analóg lekapcsolások
Azért egy hozzávetőleges leírást szívesen olvasnék arról, hogy mely területeket érint ez, mert nekünk itt vadkeleten már rég lekapcsolták, még asszem augusztus elején vagy talán július végén, már nem emlékszem. Azt tudom, hogy Budapesten még mindig dívik az analóg sugárzás, de más településeken sincs még lekapcsolva?
Esetleg újabb kódolatlanok?
Szerintem éppen ma vagy tegnap este írtam erről korábban, hogy mennyire lófütty a kódolatlan kínálat.
Ami abból a szempontból teljesen érthetetlen, hogy annó egy előfizetési díjért, ha egy vételi helyen nézted vagy ha 3 vételi helyen nézted, akkor is ugyanannyit fizettél. Aztán rájöttek, hogy micsoda biznisz ezzel is a népet fejni.
-
zzola
titán
válasz
Persze, megy fel az ára...
-
szabi__memo
nagyúr
Egyébként a folyamatos analóg lekapcsolások mellett a digitális változik?
Vannak új csatornák?
Esetleg újabb kódolatlanok?
Vagy átrendeződés?
Ezek közül bármi??? -
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani #124263 üzenetére
Ki a franc vesz egyszerre 1 kg trappistát? Mondjuk egy négytagú család megzabál belőle fél kg-t egyszerre, aztán megunják és ott penészedik meg a maradék a hűtőben.
Már bocs, hogy ezt írom, de azért trappistán kívül bőven el tudnék képzelni olyan sajtot is, amiből szívesen vennék akár fél kg-t is, ami talán még 2 napig se tartana, de mocsok drága. Pl. raclette az nagyon fincsi nekem. De arról meg én nem tehetek, hogy a magyarok sajtfogyasztási kultúrája a béka feneke alatt van egy fényévvel, mert trappistákon túl nem látnak.
Ha már így... sajtozunk.
Hát arról az aprócska tényről nem beszélve, hogy a drágább sajtok folyamatosan ugyanazt az ízt hozzák, a trappisták és olcsóbb sajtnak látszó élelmiszerek íze pedig folyamatosan változik, mikor milyet fogsz ki.
-
cocka
veterán
Akkor csak úgy mellékesként jegyzem meg: nálunk 2990 az Internet 150, és abból vonják az epackot, így 1990. Szóval ennyi erővel akkor az Internet 150 is lehetne 1000 Ft.
De ahhoz már nincs pofám, hogy a 6490-es havi díjból még faragtassak mondjuk egy ezrest. Úgy, hogy mellesleg van TV Comfort és Nonstop L is mellette.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Pharaoh #124233 üzenetére
Köszi a válaszokat,már be tudtam lépni,jelszót megváltoztattam,mivel kérte a rendszer. IPv6 DS-Lite állapot jelenleg bekapcsolva. Ezt kellene telefonos segítséggel kikapcsoltatni? Amúgy ez mire szolgál? Pláne miért nincs a menüben kikapcsolási lehetőség,ha csak ezért kell megint 40percet várni,mire felveszi valami illetékes....?
-
z67
őstag
válasz
Toth_Jani #124263 üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott ennek kapcsán, az inflációnak ott lesz vége, amikor az emberek kicsit visszafogják magukat és nem vesznek meg minden szart, gondolkodás nélkül, bármilyen áron. Sajnos amíg nem esik vissza a kereslet, addig mindenki tolja felfele az árakat. Részeről megteszem a lépéseket, van saját gondolatom, mi mennyit ér meg nekem.
-
z67
őstag
Amikor behozták a hűségidő alatti emelést az ASZF-be, akkor fel lehetett mondani a szerződést. Meg akartam tenni, de a üfsz. csaj akkor azt állította, hogy engem nem fog érinteni. Kikértem a beszélgetés számát és elbúcsúztunk. Persze nem úgy lett, így megtettem a panaszt és kikértem a beszélgetést. Most várok, hogy mi lesz, békéltető testületet járunk, vagy elfogadják a felmondást. TV-re nincs szükségem, az 500-as netnél elfogadom az 1089 helyett az 1200 Ft-ot, de ott 1600-at céloztak meg. Sokallom.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Ma próbáltam belépni megnézni a számlám (megemelték arra lettem volna kiváncsi) nem tudok. Olvastam,hogy ez gyakori probléma, járt így ma vagy a napokban valaki?
És ilyenkor mi a teendő, várom a megfelelő pillanatot vagy általában megszokott javulni egy idő után ? -
zzola
titán
"Nem számít a távközlési szolgáltatási szerződési feltételek módosításának az inflációhoz kötött díjemelés"
Egyébként az ÁSZF-ben megtalálható a kétoldali közös szerződésmódosítás, kérdés az, hogy az én jóváhagyásom a módosításra az hogyan működik? Ha nem jelzem külön, hogy nem, akkor igen? -
tomp
félisten
válasz
Louro #124253 üzenetére
Amúgy se tudnának az üzletben segíteni mivel NEM cserélhetik ki a kártyát.
Technikus cserélheti csak ki. Visz egy másikat. Ha az már friss tanusítvánnyal rendelkezik, azzal el fog indulni.
Anno nekem a már vodás kártyát sem fogadta el. Azt is visszadobta a TV. A technikus mondta, hogy találkozott már ilyennel korábban a Samsung modelleknél. -
Ledi
aktív tag
Tegnap felhívtam őket az áremelés miatt. Most a panasz gombot nyomtam. A kiscsaj azonnal az "illetékeshez" kapcsolt.
Mikor elmondtam, hogy az internet ára jóval meghaladja a 9,39%-ot kis türelmet kért, majd közölte hogy nem tudnak egyedi elbírálást adni.
De ha a weboldalon keresztül panaszt teszek és részletesen kifejtem a problémámat akkor kivizsgálják az ügyet.Megírtam a panaszt. Többek között azt is hogy hűségidő alatt egyoldalúan módosították a szerződésemet.
Most 30 napjuk van rá válaszolni.
Mondjuk tudom előre a választ.
Kíváncsi lennék a GVH mit szólna ehhez. -
tomp
félisten
válasz
Louro #124248 üzenetére
Nem fogadja el a TV a kártyát mert az régi tanúsítványt használ.
Anno volt nálam kint technikus és bejelentette a hibát de ezek szerint hiába...
Esetleg kérj cserét! Lehet csak a régi UPC-s kártyákat nem frissítették és az új Vodás kártyát már elfogadja.
Ha vodással se menne akkor régebbi fw-t kell felrakni ami esetleg elfogadja és utána azt OTA-n frissíteni. Így a hitelesítő adatok megmaradnak és menni fog a kártya.
Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest