Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
no1r
őstag
válasz
nyesteb #12619 üzenetére
OFFTOPIK, de én is keresgélem még milyen szolgáltatásra nevezzek be.
De mivel otthonra kötném és egy ideig még nem leszek, nem akarom a 15napos próbaidőszakot elindítani, viszont b.ssza a csőröm, hogy nem látom az előfizetési díjakat a 15nap lejárata után.
Meg tudnád esetleg mondani mennyi az annyi? -
Rick4
félisten
válasz
nyesteb #12408 üzenetére
Ilyen is, olyan is lehetséges.
Ha a tányérosra fizetsz elő, akkor mint most, vagy beltérit kapsz párosított kártával, vagy modult párosított kártyával. Emellett megkapod az online hozzáférhetőséget 5 eszközre.Ha az online részre fizetsz elő, megkapod online hozzáférhetőséget 5 eszközre, és küldenek egy satos kártyát, ami mivel nincs társítva semmihez, bedugható hozzá passzoló kódolású modulba, kártyaolvasóval rendelkező beltéribe is.
Furcsán csinálják az szent... Mi épp most fogalmazzuk a levelet az NMHH-nak a havi 400Ft-os epack ügyében, ők váltig állítják, hogy minden dokumentum ellenére automatikusan epack-kal aktiválták a szerződésünket, miközben a saját ászf-jók extra kedvezményként hivatkozik rá, tehát ez külön sor a számlán, ráadásul 3 nappal a szerződéskötés után aktiváltuk az epack-et, amiről itt a visszaigazoló mail is, tehát ők nem aktiválhatták. Hazudnak amúgy mint a vízfolyás...
-
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
nyesteb #12399 üzenetére
Természetesen tv készüléke válogatja, hogy mit tud. De általában a legprimitívebb tv-kben is van kedvencek lehetőség, amire átváltva a tv-t logikusan olyan sorrendben látod a csatornákat, ahogy azokat oda besoroltad. Ilyenkor viszont az új csatornák csak akkor jelennek ott meg, ha kézzel besorolod őket. Nem mintha túl gyakori lenne az új csatornák megjelenése...
-
Rick4
félisten
válasz
nyesteb #12391 üzenetére
Amennyiben lemondásról + újrakötésről van szó, ott a forgalmazó köt egy úgy szerződést, neki ez pénz, még jó hogy rugalmasan áll hozzá.
Hűségidő alatt kötbérrel fogod tudni felmondani, szóval vagy vársz még, és használod a beltérit mint eddig, vagy sokba lesz. Ráadásul bizonyos beltérikben van csak párosítatlan kártya, azaz simán lehet, hogy most még azt sem tudod megtenni, hogy átrakod az előfizetői kártyádat egy modulba, azt pedig bedugod a tévébe. -
zsiz
őstag
válasz
nyesteb #12389 üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet... Én is ki akartam cserélni a boxot egy modul+kártyára, azt mondták ilyet nem lehet. Forgalmazót kérdezd meg, ha van a közelben. Ott nekem azt mondták, hogy ők csak úgy maguktól nem cserélhetik ki, de ha lemondom az előfizetést, és ugyanarra a címre, más családtag nevére újrakötöm, akkor meg tudjuk oldani.
-
4Grider
nagyúr
válasz
nyesteb #12220 üzenetére
Én is azt írnám 20 Mbps letöltés esetén. Csak éppen nem mindegy, hogy az a letöltési sebesség az egyik speedtest szerver irányából mért, vagy egy streaming szolgáltató irányából egy videostreammel.
Nekem pl. yeti nettel B1+B3+B20+B28 frekvenciákat összefogva és így mindig 130 Mbps felett mérve nincs semmilyen problémám se tv-n, se mobilon a Direct One streamekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest