Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Most találtam erre a játékra, esküszöm, hogy jobban szórakoztat, mint a Diablo 4.
Csodálkozom, hogy teljesen kihalt a topik. -
savior
őstag
Holnap reggeltől elérhető lesz a legújabb frissítés: act 13, új skillek, új fuknciók, balance, stb.
-
Zizko72
csendes tag
Valaki tudna segíteni leölni az utsó bosst? act12 normal
Köszi -
Argh!
aktív tag
Jó kis game
Nagyon tetszik a runa rendszer benne, ötletesebb mint POEban a link rendszer.
-
-FreaK-
veterán
Nem tudom, játszik-e még valaki a játékkal, én még nyomom, bár kevés időm van rá, csak lvl70-71 vagyok.
Január 25.-én érkezik az első nagyobb frissítés a játékhoz, lesz bőven új tartalom, meg átalakítások.
[UNDECEMBER] 'ORTEMIS' Announcement Video(with subtitles)Az egyik legnagyobb bajom a játékkal a túlzottan random itemizáció, ami nem lenne gond ha bővelkednénk alapanyagokban, de persze nem így van. A legjobb lenne több kontroll a krafing kapcsán, ezt talán most meg is kapjuk majd, új item Craft rendszert vezetnek be, többek között.
Itt egy írás a Steam oldaláról, a Chaos Card-okat illetően, hogy mire számíthatunk:
Greetings, Rune Hunters!
Have you checked out the Director’s Commentary on the upcoming ‘Ortemis’ update?
If you haven’t seen the video yet,
visit UNDECEMBER’s official YouTube channel right now!
As mentioned in the video,
there will be various changes that will accompany you as you make your journey through Traum.
In particular, we would like to share with you
the changes that will be made to the Chaos Dungeons and other items.
◆ Chaos Dungeons 2.0 and Chaos Cards
First, please note that the Chaos Statue’s level will be reset
once the Jan. 25 (Wed) update takes place and the new Chaos Dungeons 2.0 begins.
You will be able to access Saluto and the Chaos Dungeons after clearing the new Episode 3.
With the new Chaos Dungeons 2.0, there will be new maps and various events waiting for you,
so get excited!
However, please be aware that, after the Chaos Dungeons 2.0 update,
you will not be able to access Chaos Dungeons with the current Chaos Cards that you have.
Instead, you will only be able to access Chaos Dungeons
with the new Chaos Cards you acquire after the update.
So, please be sure to use the Chaos Cards that you have now before the update.
Any Chaos Cards that haven’t been used before the update
will be converted into event items after the update.
The Chaos items that will be converted into event items include
all Chaos Cards, Chaos Card Chests, Chaos Keys,
as well as the Chaos Mission Reward Chests that include Chaos Cards and Keys as rewards.
◆ Temporary Suspension of Chaos Card Trading at the Auction House
After the scheduled maintenance that will be taking place on Jan. 18 (Wed),
the trading of Chaos Cards and Chaos Keys at the Auction House will be temporarily suspended.
However, Chaos Cards and Chaos Keys that have already been registered in the Auction House
will still remain registered for the period that you have registered them for.
Please note that although the Chaos Cards and Chaos Keys that you acquire
before the scheduled maintenance on Jan. 18 (Wed) may say
that they can be registered at the Auction House, they will, in fact, not be available for registration.
Suspension of trading at the Auction House will be lifted after the Episode 3 update on Jan. 25 (Wed),
so you will be able to register Chaos Cards that are acquired after the update then.
◆ New Item Tier may affect Rewards from Disassembling Items
As a new tier will be added to item Options,
the results you get from disassembling the same items before and after the update
may be different depending on how much the tier range changes.
We hope you are excited for UNDECEMBER’s new Episode,
and are ready to delve into our new story.
Thank you. -
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű #135 üzenetére
Van guild kereső, keress rá a hun szóra és biztos találsz olyat ahol van hely :) én is így csináltam, de az már tele van.
-
Hangfalképű
tag
Van valami magyar guild, ahová beférek?
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUNsolo94 #132 üzenetére
sikerült azóta?
Éjjel, éjfél-1 óra körül szoktam játszani, tudok segíteni ha kell.
Más:
a Guild árusnál, hogy működik a vásárolható cuccok feloldása? Magic link rune synthesis-t kéne csináljak, de normál játékkal nincs hozzá cucc, ha nagy ritkán esik egy amivel normálból magic link rune lesz, azt elhasználom a használt rúnákra.A guild árusnál lehet ugye venni ilyen darabokat amiket kombinálva lehet készíteni, de a kék link rúna darab még szürke és az van írva mellette, hogy grade 8.
Ugyan itt a guildben látom, hogy vannak guild buff-ok, amiket be lehetne rakni ilyen slotokba (2 van), de sehogy nem tudom berakni, nem tudok semmit csinálni velük, sem behúzni, nincs rá gomb, semmi. Ez hogy működik?
-
HUNsolo94
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni Act4 boss ügyben? Mert nem tudom egyedül megölni és még csak nem is az Act főBossa...
Meg ha esetleg valakit érdekel a hosszabb távú Party, aki lvl 36 környékén ját és az Act 4ben, annak nagyon örülnék.Persze nem erőszak a disznótól.
-
-FreaK-
veterán
Mindig jelez a játék amikor van valami reward, ilyen zöld kis felkiáltójellel ugye. Amikor új rúnát találsz (vagy készítesz) akkor is jelez az Item compendium-nál, de ott nincs semmiféle reward, miért jelzi? Minden egyes alkalommal be kell menni oda majd ki jönni.
-
dante3
addikt
A kizárólag Synthesisben craftolható link rúnák teljesen random, hogy mi lesz belőle? Jó párat próbálkoztam már, de nem sikerül amit szeretnék.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #120 üzenetére
Megnéztem, Philophers stone-t viszont nem árul még nekem (act3).
#121 Grincsulás
Nem igazán használok DC-t, ha létrehozol egyet, akkor csatlakozom -
Grincsulás
tag
Arra gondoltam, csinálok egy DC csopit így PH-s emberkèknek. Ott szerintem könnyebb így irogatni, linkelni, meg úgy megosztani minden cuccot egymással. Lenne rá igény?
-
dante3
addikt
Köszi mindenkinek, így már okés lesz.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #117 üzenetére
Ez melyik act-tól érhető el? Van már act3-ban is?
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #114 üzenetére
Háát ahhoz meg kell valami Philosopher's stone, ami nekem nincs.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #111 üzenetére
Essence bundle?
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #111 üzenetére
Okés köszi, meglesem!
-
Grincsulás
tag
Szia!
Melóban vagyok, most nem tudok épp belépni, fejből meg nem igazán tudom, mert én rászántam magam az Essence Storage megvételère, ha jól emlékszem, belépsz az alchemy-be felülről a harmadik opció és azon belül van olyan hogy Essence. Ott tudsz craftolni ilyen dolgokat, hogy ne harmincassával legyenek eltéve, hanem nagyobb stackekben.
Ha úgy érzed, hogy valamiből egyenlőre elegendő adag van, túl sok pack van belőle, akkor be tudod állítani a settingsben (ha jól tudom 1. Vagy 2. Fül) hogy a Pet miket ne lootoljon és azt nem fogja felszedni.
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #109 üzenetére
Szia!
"alchemy-vel össze tudod craftolni magadnak egy Pakk-ba a matikat" ezt kifejtenéd, mert mindig helyhiánnyal küzdök. -
Grincsulás
tag
Van olyan érzésem, hogy innen már nem igazán játszanak. Sokan panaszkodnak, hogy p2w. Hozzátenèm szerintem az egyik leg f2p barátibb game a piacon. Oké a Pet autoloot az nem ingyenes, mint sok más hack n slash game-ben de ezzel ki is merült ez a része... Nyilván segít ha fizetsz, de inkább kényelmi funkciók vannak (Storage) , de az még mindig nem p2w,. Rubyt szerezni sem nehéz. Egy totálisan f2p ember is simán hozhatja azt a szintet, mint aki költ rá, csak aki fizet az valamivel gyorsabban éri el a célt, de akkor mégis mi értelme van a játéknak, ha rohan az ember? Egy kis odafigyelés kellene, nem pedig rá nyomni a bélyeget, hogy akkor már ez p2w... Ha Storage helyhiány van, alchemy-vel össze tudod craftolni magadnak egy Pakk-ba a matikat stb, craftolni potikat (azt amúgy sem árt), endgame-ben beállítani, hogy ne lootolja fel a pet a Magic charmokat, ha már nincs szabad slotod stb és máris lesz Storage helyed.
A guildről annyit, hogy ez nem mmo, nincs annyi team content, max a raid, amúgy solo game. Meg segítünk egymásnak klánon belül a bossoknál, ha valaki elakad. -
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #107 üzenetére
Szuper, köszi!
Guild kellene amúgy, csak én olyat szeretnék ahol nem gond, ha soloban nyomom, mert nagyon random, hogy mikor/mennyit játszom. Nem akarunk csinálni itt egy PHs guildet?
Itt egy aktuális videó amúgy a Toxic Flame buildhez, ha valakit érdekel, részletesen végig veszi a srác hogy mire érdemes gyúrni hozzá. Modified Toxic Flame Build in detail - Undecember
-
Grincsulás
tag
Persze, itt szépen le van írva minden: [link]
ACT6-nál az NPC-nél már meg tudod venni az összes Shopos linket és skillt.
Amit nem lehet megvenni az vagy Synthesis-es, vagy pedig Guild Shop-os.
A Guild Shop annyit tesz, hogy van egy box, amiből random esnek cuccok és abból is eshet link. Ehhez persze Guild is kell.
A Synthesis-nek 3 fajtája van: Normal, Magic, Rare. 3-3 azonos grade-ben lévő linket, vagy skillt lehet összekombinálni, és megvan rá az esély, hogy a végeredmény egy Synthesis-es rúna lesz. A Magic synthesis rúna, csak 3 magic rúna kombóval eshet, a rare-nél pedig 3 rare. -
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #105 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy nagy luck volt
Köszi a tippet, ezt nem is tudtam hogy így át lehet vinni mindent.
Most ami kellene hozzá, az a kiegészítő link rune-ok + 1-2 skill még, amiket használnak a buildhez. Van erre valami módszer, vagy leírás hogy hol lehet megtalálni/megvenni őket?
-
Grincsulás
tag
Az szép, gratula hozzá!
Ugyanis 0,02% az esélye, hogy beadja a 6 linket, kivéve ha 1500x pörgetsz mert akkor fixen kapod a 6-ot.
A Toxic nagyon sokáig el fog kísérni rettentő erős skill önmagában is. Pár hete csak azt használom, most váltok majd buildet.
Tanács: Act10-ig szabadon váltogathatod a buildeket, teljesen free, utána már kelleni fog hozzá pár dolog. Ez szokott a legnagyobb meglepi lenni az új játékosok számára, hogy hoppá már nem free a cucc, hanem kellenek hozzá bizony matik is. Most épp a skill/link rúna transferről beszélek. De addig még bőven van időd. Egyébként a játékosok nagy része utána is vált buildet mint pl Én, csak még 10 előtt ingyé van.
Transzer: Ezt build váltáskor fogod majd használni. Pl Adott mondjuk neked a Toxic Flame ami mondjuk 30-as szintű lesz, 6 linkel és mondjuk Rare. Úgy döntesz, hogy buildet váltasz, akkor nem kell felhúznod a másik skill rune-t is 30-ra és arra is kiszenvedni a 6 linket, hanem minden statot (FONTOS: szint, grade (magic, rare, ect), link szám, link szám színe, tehát minden) átruház a másik skillre. És minél nagyobb az átruházandó skill/link rúna szintje, grade-e, vagy minél több rajta a link, annál több mati fog majd neked kelleni a transzferhez. Ezt az Alchemy-nél tudod majd megtenni.
Röviden ennyi, ha bármi kérdés van itt is írhatsz, vagy ingame (Raaween).
További jó gamet!
-
-FreaK-
veterán
Eddig nagyon tetszik a játék, kezdek rájönni a rendszerek működésére is. Most pont léptem volna be, erre karbantartás
valami patch lesz?
Tegnap 29-es szinten egy ládából választhattam skill rune-t, látom van toxic flame, na az jó lesz, mert mintha láttam volna YT-n, hogy az egy népszerű build. Ugyan akkor egy másik ládából meg kaptam egy upgrade cuccot ami rare-re upgradeli a rúnát, ez volt az elsőm. Milyen szerencse. Aztán gondoltam rápörgetek, hátha sikerül a két link slot helyett 4-et kapnom, épp volt hozzá anyag, erre néhány 10 pörgetés után beadta a 6-ot
még nem is láttam ilyet
-
Grincsulás
tag
Halloween event [link] 🎃👻🍬
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest