Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grincsulás
tag
Arra gondoltam, csinálok egy DC csopit így PH-s emberkèknek. Ott szerintem könnyebb így irogatni, linkelni, meg úgy megosztani minden cuccot egymással. Lenne rá igény?
-
Grincsulás
tag
Szia!
Melóban vagyok, most nem tudok épp belépni, fejből meg nem igazán tudom, mert én rászántam magam az Essence Storage megvételère, ha jól emlékszem, belépsz az alchemy-be felülről a harmadik opció és azon belül van olyan hogy Essence. Ott tudsz craftolni ilyen dolgokat, hogy ne harmincassával legyenek eltéve, hanem nagyobb stackekben.
Ha úgy érzed, hogy valamiből egyenlőre elegendő adag van, túl sok pack van belőle, akkor be tudod állítani a settingsben (ha jól tudom 1. Vagy 2. Fül) hogy a Pet miket ne lootoljon és azt nem fogja felszedni.
-
Grincsulás
tag
Van olyan érzésem, hogy innen már nem igazán játszanak. Sokan panaszkodnak, hogy p2w. Hozzátenèm szerintem az egyik leg f2p barátibb game a piacon. Oké a Pet autoloot az nem ingyenes, mint sok más hack n slash game-ben de ezzel ki is merült ez a része... Nyilván segít ha fizetsz, de inkább kényelmi funkciók vannak (Storage) , de az még mindig nem p2w,. Rubyt szerezni sem nehéz. Egy totálisan f2p ember is simán hozhatja azt a szintet, mint aki költ rá, csak aki fizet az valamivel gyorsabban éri el a célt, de akkor mégis mi értelme van a játéknak, ha rohan az ember? Egy kis odafigyelés kellene, nem pedig rá nyomni a bélyeget, hogy akkor már ez p2w... Ha Storage helyhiány van, alchemy-vel össze tudod craftolni magadnak egy Pakk-ba a matikat stb, craftolni potikat (azt amúgy sem árt), endgame-ben beállítani, hogy ne lootolja fel a pet a Magic charmokat, ha már nincs szabad slotod stb és máris lesz Storage helyed.
A guildről annyit, hogy ez nem mmo, nincs annyi team content, max a raid, amúgy solo game. Meg segítünk egymásnak klánon belül a bossoknál, ha valaki elakad. -
Grincsulás
tag
Persze, itt szépen le van írva minden: [link]
ACT6-nál az NPC-nél már meg tudod venni az összes Shopos linket és skillt.
Amit nem lehet megvenni az vagy Synthesis-es, vagy pedig Guild Shop-os.
A Guild Shop annyit tesz, hogy van egy box, amiből random esnek cuccok és abból is eshet link. Ehhez persze Guild is kell.
A Synthesis-nek 3 fajtája van: Normal, Magic, Rare. 3-3 azonos grade-ben lévő linket, vagy skillt lehet összekombinálni, és megvan rá az esély, hogy a végeredmény egy Synthesis-es rúna lesz. A Magic synthesis rúna, csak 3 magic rúna kombóval eshet, a rare-nél pedig 3 rare. -
Grincsulás
tag
Az szép, gratula hozzá!
Ugyanis 0,02% az esélye, hogy beadja a 6 linket, kivéve ha 1500x pörgetsz mert akkor fixen kapod a 6-ot.
A Toxic nagyon sokáig el fog kísérni rettentő erős skill önmagában is. Pár hete csak azt használom, most váltok majd buildet.
Tanács: Act10-ig szabadon váltogathatod a buildeket, teljesen free, utána már kelleni fog hozzá pár dolog. Ez szokott a legnagyobb meglepi lenni az új játékosok számára, hogy hoppá már nem free a cucc, hanem kellenek hozzá bizony matik is. Most épp a skill/link rúna transferről beszélek. De addig még bőven van időd. Egyébként a játékosok nagy része utána is vált buildet mint pl Én, csak még 10 előtt ingyé van.
Transzer: Ezt build váltáskor fogod majd használni. Pl Adott mondjuk neked a Toxic Flame ami mondjuk 30-as szintű lesz, 6 linkel és mondjuk Rare. Úgy döntesz, hogy buildet váltasz, akkor nem kell felhúznod a másik skill rune-t is 30-ra és arra is kiszenvedni a 6 linket, hanem minden statot (FONTOS: szint, grade (magic, rare, ect), link szám, link szám színe, tehát minden) átruház a másik skillre. És minél nagyobb az átruházandó skill/link rúna szintje, grade-e, vagy minél több rajta a link, annál több mati fog majd neked kelleni a transzferhez. Ezt az Alchemy-nél tudod majd megtenni.
Röviden ennyi, ha bármi kérdés van itt is írhatsz, vagy ingame (Raaween).
További jó gamet!
-
Grincsulás
tag
Halloween event [link] 🎃👻🍬
-
Grincsulás
tag
Ezzel vitába szállnék. Nálam és a klánban sokkal több a drop mint a patch előtt. Mindazonáltal Én egyáltalán nem farmoltam itemeket. Használtam ami épp esett, ha esett és kész. Act 10 után a Chaosból jóval több item fog dropolni. Ott kezdődik a lényege az item farmnak. Addig meg sok kitartást!
-
Grincsulás
tag
Sikerült azóta? Tegnap elvoltam én is vele, nem sikerült. A shield leütèsig nagyjából simán megvan, utána jönnek az izgalmak mikor jönnek a csápok. Kétszer jutottam el odáig, hogy nagyjából már csak 20% élete maradt és úgy ölt meg... Ahogy láttam videókban, akkor a pálya peremére kell teljesen kimenni és onnan ütni le csápokat. Utána láttam, hogy még van 80 kristályom, azokat beváltottam 80 piros kőre és abból vettem 4 res scrollt. Délután újra nekifutok majd és úgy már több esélyem lesz. Ja és chaos resist sem árt forgatni a gearbe, mivel chaos dmg-ből sebez.
-
Grincsulás
tag
Buildet váltottam, ez sokkal erősebb mint az előző Fireball+Meteor kombó volt. [kép]
Act10 első 2 boss kész. Lightning resist kell a gearbe, rengeteg dmg-et felfog. Ami előtte 1 hitelt, az most kb a barrierem felét viszi csak le. -
Grincsulás
tag
Act 10 körül aki elakad, annak érdemes lehet farmolni egy egy kicsit. Tervben van, hogy craftolok egy geart full item rarity statokkal, aztán lehet esni fog jobb cucc, valamint a szintlépés is nagyon fontos. Effektívebb, ha partyban grindoltok a mapokon a dropp chance és a bónusz xp partybuff miatt.
-
Grincsulás
tag
2 guild is van. Az egyik a main, a másik pedig egy másodlagos mert sokan vagyunk. De ha jól tudom most az elsődlegesben is van hely. Gigaroth a main Gigasten a másodlagos. Egyébként külföldi klán, szóval akit nem zavar, hogy angolul megy a chat az jöhet bátran. Jó fejek a srácok.
-
Grincsulás
tag
Az utolsó Act-nál járok, lassan bele lehet kóstolni az endgame-be. Még mindig nagyon bejön a game. A klánnal raideket szervezünk, elég jó kis brigád alakult ki. A loot-al továbbra sincs szerencsém, unique a kanyarban sincs, mivel Act 6 után a shop ugyanaz, így az addigi taktikám, hogy megveszem a jobb geart a kovácsál, majd enchantolom füstbe ment, esik-esik, de már nem váltogatom olyan sűrűn a cuccaimat mint előtte. Act 6 és 9 között konkrétan ugyanazt a fegyvert használtam, 9-nél vettem a kovácsnál 2 nagyobb tier-es wandot a quality az egyiknél 10 még a másiknal 15%-ra jött ki enchantal, szóval a dmg-el nincs gond. Papír vagyok, de már megszoktam, kell egy védelmi selfbuff és az sokat segít pl: én Bulwark of Protectiont használok, még ki nem esik Synthesis-el a Pantheon.
-
Grincsulás
tag
Ezt hogy érted? Ez nem 2 különböző skill oldal? Maga a háttér sem stimmel. Egyébként nálam is úgy volt, hogy több skillre kellett pakolnom, hogy a következő feloldódjon, mint a videóban. A tippem az, hogy ha resetelem majd a Zodiacot akkor csak a pontok resetelődnek, de maguk a Tier-ek ugyanúgy fel lesznek oldva utána és utána már el lehet úgy osztani, ahogy a videóban van. De ez csak egy feltevés.
-
Grincsulás
tag
Act 6 végèt ütöm, különösebb probléma nélkül. Valóban visszaesett a loot, de a rare matikból egyenlőre elég a rare enchant essence, amivel sárgává lehet konvertálni a geart, viszont előtte a magic matikkal be lehet lőni rajtuk 3 jó statot. Minden Act kezdésnèl vegyetek új geart/fegyvert a kovácsnál és enchantoljátok, ez jelentősen megkönnyíti a kezdést, valamint upgradeljètek a main dps skilleket amikor csak lehetséges. Én max esetleg a mati storaget fogom megvenni, hogy ne legyen fullon a storage semmi más nem zavar. Teljesen élhető a game, ha feltalálja magát az ember.
-
Grincsulás
tag
Azoknak kis segítség, akik tanácstalanok milyen buildel is induljanak: [link]
-
Grincsulás
tag
Ez inkább pay to progress game. Mindent elérhetsz a játékban, elméletileg normális időráfordítással, különösebb mikrotranzakció nélkül. Az Immortal egy teljesen más kategória. Mondjuk ami nekem (és nem csak nekem) nagyon szúrja a szemem, az az, hogy mi a fenéért kell a pet autoloot funkciójáért fizetni?? Ennek egy alap dolognak kellene lennie egy ilyen játékban. Autoloot nélkül sokkal szenvedősebbek lesznek a clear-ek, mivel az összes cuccot neked kell felszedni és valljuk be, nem sok hack and slash game-ben van így.
-
Grincsulás
tag
Azért a rúna forgatás is furfangos. 1 linkes rúnákat kell forgatni, mert arra dobhatja ki a 4, 5, 6 slotot a legnagyobb %-ban. Mondjuk ez még így jó is, mert legalább az addig használt rúnádat nem forgatod el, max ha a színeket kell forgatni rajta. Utána pedig a régi rúnával felhúzod az új több slotos rúnát. Csak addig normálon kell hagyni, nem érdemes upgradelni mert akkor az viszont oda lesz.
-
Grincsulás
tag
Érdemes belenézni Wasted guide videóiba, sok okosságot mond. Az Enchantolos videóját néztem most meg, ott is rengeteg trükk van. Nagyjából ami a lényeg, hogy a Magic Birth Essence-ből craftolni kell Magic Fixed Essence-t amivel be lehet lőni nagyjából 3 jó statot, utána a Magic Change Essence-el forgatni minél jobbra a statok értékét és utána enchantolni rare-re. Ezt minden gear piece/weapon váltáskor érdemes megcsinálni, főleg hogy rengeteg kék mati gyűlik össze.
-
Grincsulás
tag
Igen, csak telóra. Viszont a zöld kristályra leszek kíváncsi honnan jön majd. Láttam, hogy laderboard helyezésekért jön, annak függvényében hol állsz a tabellán, remélem esik máshonnan is, ugyanis a gemesnél ilyen kőért tudsz venni sárga rúna fejleszőt. Sőt a kéket is, de az legalább esett questből.
-
Grincsulás
tag
Annyira nem volt vészes, mint hittem. Persze haltam párszor, de a piros kővel feléledtem. Jó mondjuk ellentétben veled Én ranged vagyok, szóval talán ezért volt valamivel könnyebb. Egy mecha volt amit nem igazán értettem, mikor elnyomta a területit és a jó oldalra álltam, időben, de meghaltam. Annál a résznél haltam a legtöbbet, a többi mecha ment simán.
-
Grincsulás
tag
Kész a demo. Jó game lesz ez.
-
Grincsulás
tag
Igen, a Toxic Flame Whirlwind build nagyon népszerű, a Poisoned Arrow és a Piercing Arrow mellett. Én meg nem találok egy Intelligence buildet sem. Saját kútfőből rakom egyenlőre össze, tesztelgetem a skilleket. Elvagyok egyenlőre így is. Tegnap vettem egy Totem skillt, az elég jó a Bossokhoz. Lerakom és a Boss azt kezdi el ütni. Megkönnyíti a dolgomat. Felmentem, az általad linkelt Wasted666 oldalára, írtam is neki, hogy pár Intelligence buildet is mutathatna a népnek. Válaszolt is, hogy tervben van neki.
-
Grincsulás
tag
Több mint 100-al esik a dps. Pajzs nélkül hasonlítottam össze a kettőt. Pontosabban maga a spellnek a dmg-e esik le. Viszont azt nem értem mi alapján befolyásolja a fegyver. Az összes fegyvertípussal működik, most perpill a Fire Ball-ról van szó. Érdekes.
Szerk: Most látom, ha kettő fegyvert rakok be egyszerre és az egyiket kiveszem akkor is megnő egyes spellek dmg-e.
-
Grincsulás
tag
Egy dolgok nem értek... de nagyon nem. Adott egy 2 handed staff jobb statokkal mint pl egy wand. Értsd: a staffnak 45-73-as a dmg-e (attack and spell dmg), még a wand 28-40-es és ez csak spell dmg. Viszont több dps-t ad a wand, elméletileg rosszabb statokkal. Ez hogyan?
-
Grincsulás
tag
Nekem meg Barrier nem esik annyira. Tipp: a városokban, a kovácsnál fel tudod magad gearelni teljesen armorba, mindenféle geart árul (ha ezt már tudtad akkor sorry). Egyenlőre nagyon gyér a kínálat a build guide oldalakból, nyílván az EU megjelenést követően ez változik majd. Ami számomra most kérdés, az, hogyan osszam el a Stat pontokat normálisan? Az tuti, hogy Intelligence-re kell a legtöbbet nekem pakolni, de talán a többire is megérne rakni pár pontot, vagy nem tudom. Most ennél a próba karinál egyformán osztottam el mind a 3 között, de majd ha kezdem a fő karit ott oda kellene erre figyelni. Gondolom lehet majd resetelni úgyis, de akkor is jó lenne valami infó.
Én Aarween néven leszek fent. -
Grincsulás
tag
Szerintem nem bonyolult, úgyértem, igen nagyon sok varriáció van, de ez így van jól. Teljesen testre tudod szabhatni a játékstílusodat. Emiatt ne fájjon a fejed. Nyilvánvalóan itt is lesznek meta buildek, amikkel a legtöbb sebzést kilehet osztani, ha ezt veszed célba, máris szűkül az opciók száma és jobban át is tudod látni a lehetőségeidet. Egyébként ha már itt "összeverődünk" fórumon akár majd mehetne a közös game is, ha gondoljátok. Csapatban jobb minden.
-
Grincsulás
tag
Én még annyira nem mentem bele, hogy konkrét buildel foglalkozzak, meg szerintem rá is érek még. Dps-em nekem is szépen van, így hogy húztam a fegyveren és a skilleken egyaránt. Mire kijön a játék addigra megnézem én is, hogy milyen lehetőségeim lesznek buildelès szempontjából Intelligence téren. Természetesen ki szeretném próbálni majd a többi fegyvertípus is, aztán majd kiderül mi lesz a favorit. Annak örülök, hogy elég 1 karit felhúzni és lehet váltogatni majd endgame-ben a fegyvereket/buildeket. Majd akkor meglátom mi lesz a main.
-
Grincsulás
tag
Persze, eddig nagyjából mindent megértettem. Még tegnap végigvittem az Act I-et. Nagyon nem akarok előre haladni, úgyis felesleges, de annyira mindenképp hasznos ez a demo, hogy ne vakon kezdjünk neki. Tetszetős a játék, grafikailag és gameplay-ben egyaránt. Valószínű, hogy majd mage karakterem lesz, a Diablo 3-ban nagyon megkedveltem és az Immortalban is magem volt.
-
Grincsulás
tag
Kaptam Mail-be rewardot. Azt írja, hogy 6 napom van claimelni. Viszont ugye ez a kari majd törlődni fog. Ez a reward is elveszik majd, vagy account boundos?
-
Grincsulás
tag
Mivel F2P lesz, így biztosan kipróbálom majd. Maga a játék grafikája, valahol az Immortal és a D4 között van meglátásom szerint. Leginkább a PVE contentekre leszek majd kíváncsi. Picit feldobta az estémet ez a megjelenés, eddig még nem is hallottam erről a játékról. Várjuk sok szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest