Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Most találtam erre a játékra, esküszöm, hogy jobban szórakoztat, mint a Diablo 4.
Csodálkozom, hogy teljesen kihalt a topik. -
savior
őstag
Holnap reggeltől elérhető lesz a legújabb frissítés: act 13, új skillek, új fuknciók, balance, stb.
-
Zizko72
csendes tag
Valaki tudna segíteni leölni az utsó bosst? act12 normal
Köszi -
Argh!
aktív tag
Jó kis game
Nagyon tetszik a runa rendszer benne, ötletesebb mint POEban a link rendszer.
-
-FreaK-
veterán
Nem tudom, játszik-e még valaki a játékkal, én még nyomom, bár kevés időm van rá, csak lvl70-71 vagyok.
Január 25.-én érkezik az első nagyobb frissítés a játékhoz, lesz bőven új tartalom, meg átalakítások.
[UNDECEMBER] 'ORTEMIS' Announcement Video(with subtitles)Az egyik legnagyobb bajom a játékkal a túlzottan random itemizáció, ami nem lenne gond ha bővelkednénk alapanyagokban, de persze nem így van. A legjobb lenne több kontroll a krafing kapcsán, ezt talán most meg is kapjuk majd, új item Craft rendszert vezetnek be, többek között.
Itt egy írás a Steam oldaláról, a Chaos Card-okat illetően, hogy mire számíthatunk:
Greetings, Rune Hunters!
Have you checked out the Director’s Commentary on the upcoming ‘Ortemis’ update?
If you haven’t seen the video yet,
visit UNDECEMBER’s official YouTube channel right now!
As mentioned in the video,
there will be various changes that will accompany you as you make your journey through Traum.
In particular, we would like to share with you
the changes that will be made to the Chaos Dungeons and other items.
◆ Chaos Dungeons 2.0 and Chaos Cards
First, please note that the Chaos Statue’s level will be reset
once the Jan. 25 (Wed) update takes place and the new Chaos Dungeons 2.0 begins.
You will be able to access Saluto and the Chaos Dungeons after clearing the new Episode 3.
With the new Chaos Dungeons 2.0, there will be new maps and various events waiting for you,
so get excited!
However, please be aware that, after the Chaos Dungeons 2.0 update,
you will not be able to access Chaos Dungeons with the current Chaos Cards that you have.
Instead, you will only be able to access Chaos Dungeons
with the new Chaos Cards you acquire after the update.
So, please be sure to use the Chaos Cards that you have now before the update.
Any Chaos Cards that haven’t been used before the update
will be converted into event items after the update.
The Chaos items that will be converted into event items include
all Chaos Cards, Chaos Card Chests, Chaos Keys,
as well as the Chaos Mission Reward Chests that include Chaos Cards and Keys as rewards.
◆ Temporary Suspension of Chaos Card Trading at the Auction House
After the scheduled maintenance that will be taking place on Jan. 18 (Wed),
the trading of Chaos Cards and Chaos Keys at the Auction House will be temporarily suspended.
However, Chaos Cards and Chaos Keys that have already been registered in the Auction House
will still remain registered for the period that you have registered them for.
Please note that although the Chaos Cards and Chaos Keys that you acquire
before the scheduled maintenance on Jan. 18 (Wed) may say
that they can be registered at the Auction House, they will, in fact, not be available for registration.
Suspension of trading at the Auction House will be lifted after the Episode 3 update on Jan. 25 (Wed),
so you will be able to register Chaos Cards that are acquired after the update then.
◆ New Item Tier may affect Rewards from Disassembling Items
As a new tier will be added to item Options,
the results you get from disassembling the same items before and after the update
may be different depending on how much the tier range changes.
We hope you are excited for UNDECEMBER’s new Episode,
and are ready to delve into our new story.
Thank you. -
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű #135 üzenetére
Van guild kereső, keress rá a hun szóra és biztos találsz olyat ahol van hely :) én is így csináltam, de az már tele van.
-
Hangfalképű
tag
Van valami magyar guild, ahová beférek?
-
-FreaK-
veterán
válasz
HUNsolo94 #132 üzenetére
sikerült azóta?
Éjjel, éjfél-1 óra körül szoktam játszani, tudok segíteni ha kell.
Más:
a Guild árusnál, hogy működik a vásárolható cuccok feloldása? Magic link rune synthesis-t kéne csináljak, de normál játékkal nincs hozzá cucc, ha nagy ritkán esik egy amivel normálból magic link rune lesz, azt elhasználom a használt rúnákra.A guild árusnál lehet ugye venni ilyen darabokat amiket kombinálva lehet készíteni, de a kék link rúna darab még szürke és az van írva mellette, hogy grade 8.
Ugyan itt a guildben látom, hogy vannak guild buff-ok, amiket be lehetne rakni ilyen slotokba (2 van), de sehogy nem tudom berakni, nem tudok semmit csinálni velük, sem behúzni, nincs rá gomb, semmi. Ez hogy működik?
-
HUNsolo94
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni Act4 boss ügyben? Mert nem tudom egyedül megölni és még csak nem is az Act főBossa...
Meg ha esetleg valakit érdekel a hosszabb távú Party, aki lvl 36 környékén ját és az Act 4ben, annak nagyon örülnék.Persze nem erőszak a disznótól.
-
-FreaK-
veterán
Mindig jelez a játék amikor van valami reward, ilyen zöld kis felkiáltójellel ugye. Amikor új rúnát találsz (vagy készítesz) akkor is jelez az Item compendium-nál, de ott nincs semmiféle reward, miért jelzi? Minden egyes alkalommal be kell menni oda majd ki jönni.
-
dante3
addikt
A kizárólag Synthesisben craftolható link rúnák teljesen random, hogy mi lesz belőle? Jó párat próbálkoztam már, de nem sikerül amit szeretnék.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #120 üzenetére
Megnéztem, Philophers stone-t viszont nem árul még nekem (act3).
#121 Grincsulás
Nem igazán használok DC-t, ha létrehozol egyet, akkor csatlakozom -
Grincsulás
tag
Arra gondoltam, csinálok egy DC csopit így PH-s emberkèknek. Ott szerintem könnyebb így irogatni, linkelni, meg úgy megosztani minden cuccot egymással. Lenne rá igény?
-
dante3
addikt
Köszi mindenkinek, így már okés lesz.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #117 üzenetére
Ez melyik act-tól érhető el? Van már act3-ban is?
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #114 üzenetére
Háát ahhoz meg kell valami Philosopher's stone, ami nekem nincs.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #111 üzenetére
Essence bundle?
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #111 üzenetére
Okés köszi, meglesem!
-
Grincsulás
tag
Szia!
Melóban vagyok, most nem tudok épp belépni, fejből meg nem igazán tudom, mert én rászántam magam az Essence Storage megvételère, ha jól emlékszem, belépsz az alchemy-be felülről a harmadik opció és azon belül van olyan hogy Essence. Ott tudsz craftolni ilyen dolgokat, hogy ne harmincassával legyenek eltéve, hanem nagyobb stackekben.
Ha úgy érzed, hogy valamiből egyenlőre elegendő adag van, túl sok pack van belőle, akkor be tudod állítani a settingsben (ha jól tudom 1. Vagy 2. Fül) hogy a Pet miket ne lootoljon és azt nem fogja felszedni.
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #109 üzenetére
Szia!
"alchemy-vel össze tudod craftolni magadnak egy Pakk-ba a matikat" ezt kifejtenéd, mert mindig helyhiánnyal küzdök. -
Grincsulás
tag
Van olyan érzésem, hogy innen már nem igazán játszanak. Sokan panaszkodnak, hogy p2w. Hozzátenèm szerintem az egyik leg f2p barátibb game a piacon. Oké a Pet autoloot az nem ingyenes, mint sok más hack n slash game-ben de ezzel ki is merült ez a része... Nyilván segít ha fizetsz, de inkább kényelmi funkciók vannak (Storage) , de az még mindig nem p2w,. Rubyt szerezni sem nehéz. Egy totálisan f2p ember is simán hozhatja azt a szintet, mint aki költ rá, csak aki fizet az valamivel gyorsabban éri el a célt, de akkor mégis mi értelme van a játéknak, ha rohan az ember? Egy kis odafigyelés kellene, nem pedig rá nyomni a bélyeget, hogy akkor már ez p2w... Ha Storage helyhiány van, alchemy-vel össze tudod craftolni magadnak egy Pakk-ba a matikat stb, craftolni potikat (azt amúgy sem árt), endgame-ben beállítani, hogy ne lootolja fel a pet a Magic charmokat, ha már nincs szabad slotod stb és máris lesz Storage helyed.
A guildről annyit, hogy ez nem mmo, nincs annyi team content, max a raid, amúgy solo game. Meg segítünk egymásnak klánon belül a bossoknál, ha valaki elakad. -
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #107 üzenetére
Szuper, köszi!
Guild kellene amúgy, csak én olyat szeretnék ahol nem gond, ha soloban nyomom, mert nagyon random, hogy mikor/mennyit játszom. Nem akarunk csinálni itt egy PHs guildet?
Itt egy aktuális videó amúgy a Toxic Flame buildhez, ha valakit érdekel, részletesen végig veszi a srác hogy mire érdemes gyúrni hozzá. Modified Toxic Flame Build in detail - Undecember
-
Grincsulás
tag
Persze, itt szépen le van írva minden: [link]
ACT6-nál az NPC-nél már meg tudod venni az összes Shopos linket és skillt.
Amit nem lehet megvenni az vagy Synthesis-es, vagy pedig Guild Shop-os.
A Guild Shop annyit tesz, hogy van egy box, amiből random esnek cuccok és abból is eshet link. Ehhez persze Guild is kell.
A Synthesis-nek 3 fajtája van: Normal, Magic, Rare. 3-3 azonos grade-ben lévő linket, vagy skillt lehet összekombinálni, és megvan rá az esély, hogy a végeredmény egy Synthesis-es rúna lesz. A Magic synthesis rúna, csak 3 magic rúna kombóval eshet, a rare-nél pedig 3 rare. -
-FreaK-
veterán
válasz
Grincsulás #105 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy nagy luck volt
Köszi a tippet, ezt nem is tudtam hogy így át lehet vinni mindent.
Most ami kellene hozzá, az a kiegészítő link rune-ok + 1-2 skill még, amiket használnak a buildhez. Van erre valami módszer, vagy leírás hogy hol lehet megtalálni/megvenni őket?
-
Grincsulás
tag
Az szép, gratula hozzá!
Ugyanis 0,02% az esélye, hogy beadja a 6 linket, kivéve ha 1500x pörgetsz mert akkor fixen kapod a 6-ot.
A Toxic nagyon sokáig el fog kísérni rettentő erős skill önmagában is. Pár hete csak azt használom, most váltok majd buildet.
Tanács: Act10-ig szabadon váltogathatod a buildeket, teljesen free, utána már kelleni fog hozzá pár dolog. Ez szokott a legnagyobb meglepi lenni az új játékosok számára, hogy hoppá már nem free a cucc, hanem kellenek hozzá bizony matik is. Most épp a skill/link rúna transferről beszélek. De addig még bőven van időd. Egyébként a játékosok nagy része utána is vált buildet mint pl Én, csak még 10 előtt ingyé van.
Transzer: Ezt build váltáskor fogod majd használni. Pl Adott mondjuk neked a Toxic Flame ami mondjuk 30-as szintű lesz, 6 linkel és mondjuk Rare. Úgy döntesz, hogy buildet váltasz, akkor nem kell felhúznod a másik skill rune-t is 30-ra és arra is kiszenvedni a 6 linket, hanem minden statot (FONTOS: szint, grade (magic, rare, ect), link szám, link szám színe, tehát minden) átruház a másik skillre. És minél nagyobb az átruházandó skill/link rúna szintje, grade-e, vagy minél több rajta a link, annál több mati fog majd neked kelleni a transzferhez. Ezt az Alchemy-nél tudod majd megtenni.
Röviden ennyi, ha bármi kérdés van itt is írhatsz, vagy ingame (Raaween).
További jó gamet!
-
-FreaK-
veterán
Eddig nagyon tetszik a játék, kezdek rájönni a rendszerek működésére is. Most pont léptem volna be, erre karbantartás
valami patch lesz?
Tegnap 29-es szinten egy ládából választhattam skill rune-t, látom van toxic flame, na az jó lesz, mert mintha láttam volna YT-n, hogy az egy népszerű build. Ugyan akkor egy másik ládából meg kaptam egy upgrade cuccot ami rare-re upgradeli a rúnát, ez volt az elsőm. Milyen szerencse. Aztán gondoltam rápörgetek, hátha sikerül a két link slot helyett 4-et kapnom, épp volt hozzá anyag, erre néhány 10 pörgetés után beadta a 6-ot
még nem is láttam ilyet
-
Grincsulás
tag
Halloween event [link] 🎃👻🍬
-
Rayner
őstag
Nincs valaki online tápos karival segíteni? King Ulten vagy ki A10 első boss kikészít
-
Grincsulás
tag
Ezzel vitába szállnék. Nálam és a klánban sokkal több a drop mint a patch előtt. Mindazonáltal Én egyáltalán nem farmoltam itemeket. Használtam ami épp esett, ha esett és kész. Act 10 után a Chaosból jóval több item fog dropolni. Ott kezdődik a lényege az item farmnak. Addig meg sok kitartást!
-
basaharc502
aktív tag
Remek, akkor jó úton haladnak, hogy szép lassan egyre kevesebb és kevesebb időt töltsek el vele.
Egyértelműen sz@rul van belőve a drop. Ez bőven demotiváló, hogy nem esik konkrétan semmi, nemhogy narancs, de még sárga, sőt használható kék cucc se nagyon.
Ilyen drop mellett kb. sosem lesz fullos vagy ahhoz közeli karaktered még sok 100 óra után sem, arról nem is beszélve, hogy amire az összes skill-t felhúzod és kijönnek a megfelelő színek a megfelelő helyen kb. a világ összes enchant materialja nem lenne elég = pénzt kell(ene) beletolnod. -
Sonja
nagyúr
válasz
basaharc502 #95 üzenetére
Azt végül törölték, és nem lett nagyobb a drop.
-
savior
őstag
válasz
basaharc502 #95 üzenetére
Nem sokat játszottam azóta, de legó az nem is esett azóta 1 se. Mondjuk 65ös szintig találtam 2-3t összesen.
-
basaharc502
aktív tag
A drop növelést érzi valaki? Vagy volt egyáltalán? Mert nálam a helyzet mondhatni változatlan...sőt
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #93 üzenetére
Akkor ügyes voltál. Grat.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #91 üzenetére
Sikerült. 6 resu scroll ment el rá. Eventből kaptam őket.
-
Grincsulás
tag
Sikerült azóta? Tegnap elvoltam én is vele, nem sikerült. A shield leütèsig nagyjából simán megvan, utána jönnek az izgalmak mikor jönnek a csápok. Kétszer jutottam el odáig, hogy nagyjából már csak 20% élete maradt és úgy ölt meg... Ahogy láttam videókban, akkor a pálya peremére kell teljesen kimenni és onnan ütni le csápokat. Utána láttam, hogy még van 80 kristályom, azokat beváltottam 80 piros kőre és abból vettem 4 res scrollt. Délután újra nekifutok majd és úgy már több esélyem lesz. Ja és chaos resist sem árt forgatni a gearbe, mivel chaos dmg-ből sebez.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #89 üzenetére
Én az utolsó bossig vittem, de az már nem ment.
-
Grincsulás
tag
Buildet váltottam, ez sokkal erősebb mint az előző Fireball+Meteor kombó volt. [kép]
Act10 első 2 boss kész. Lightning resist kell a gearbe, rengeteg dmg-et felfog. Ami előtte 1 hitelt, az most kb a barrierem felét viszi csak le. -
Grincsulás
tag
Act 10 körül aki elakad, annak érdemes lehet farmolni egy egy kicsit. Tervben van, hogy craftolok egy geart full item rarity statokkal, aztán lehet esni fog jobb cucc, valamint a szintlépés is nagyon fontos. Effektívebb, ha partyban grindoltok a mapokon a dropp chance és a bónusz xp partybuff miatt.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #81 üzenetére
Tudnál segíteni act 10 első bossban?
Engem megesz reggelire a resu scrollból meg a rubinból pedig teljesen kifogytam.Sonja: felvettelek barátlistára. Zuzmo a nevem ott.
-
Grincsulás
tag
2 guild is van. Az egyik a main, a másik pedig egy másodlagos mert sokan vagyunk. De ha jól tudom most az elsődlegesben is van hely. Gigaroth a main Gigasten a másodlagos. Egyébként külföldi klán, szóval akit nem zavar, hogy angolul megy a chat az jöhet bátran. Jó fejek a srácok.
-
Sonja
nagyúr
Ha akar valaki felvehet barátnak.
SirFallos néven vagyok.
Jelenleg 40-es szinten vagyok, eddig még egész jól megy. Szerintem innen kezdődnek majd a gondok.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #78 üzenetére
Melyik guildben vagy?
En act10 elso bossnal akadtam most meg. Alig birom sebezni es igy eselytelen. -
Grincsulás
tag
Az utolsó Act-nál járok, lassan bele lehet kóstolni az endgame-be. Még mindig nagyon bejön a game. A klánnal raideket szervezünk, elég jó kis brigád alakult ki. A loot-al továbbra sincs szerencsém, unique a kanyarban sincs, mivel Act 6 után a shop ugyanaz, így az addigi taktikám, hogy megveszem a jobb geart a kovácsál, majd enchantolom füstbe ment, esik-esik, de már nem váltogatom olyan sűrűn a cuccaimat mint előtte. Act 6 és 9 között konkrétan ugyanazt a fegyvert használtam, 9-nél vettem a kovácsnál 2 nagyobb tier-es wandot a quality az egyiknél 10 még a másiknal 15%-ra jött ki enchantal, szóval a dmg-el nincs gond. Papír vagyok, de már megszoktam, kell egy védelmi selfbuff és az sokat segít pl: én Bulwark of Protectiont használok, még ki nem esik Synthesis-el a Pantheon.
-
dante3
addikt
válasz
Grincsulás #75 üzenetére
Bocs, hogy most válaszolok, de melóztam. Ez ugyanaz az a specializációs skill/Hammer/, csak a videó már pár hónapos, és még a koreai szerveren készült! Kicsit változtattak a lehetőségeken. Amúgy ha reseteled a pontokat, és újra ki akarod osztani, akkor a tier mezők is eltűnnek, újra kell aktiválni őket.
-
savior
őstag
Ha jól emlékszem 22 elköltött pont után a specializációra kell pontot tenni (a csillagtérkép szélein vannak). Később lehet folytatni a specializációt, de ahhoz már több pont a feltétel.
-
Grincsulás
tag
Ezt hogy érted? Ez nem 2 különböző skill oldal? Maga a háttér sem stimmel. Egyébként nálam is úgy volt, hogy több skillre kellett pakolnom, hogy a következő feloldódjon, mint a videóban. A tippem az, hogy ha resetelem majd a Zodiacot akkor csak a pontok resetelődnek, de maguk a Tier-ek ugyanúgy fel lesznek oldva utána és utána már el lehet úgy osztani, ahogy a videóban van. De ez csak egy feltevés.
-
Sonja
nagyúr
Elég hasznos oldal volt számomra!
-
Sonja
nagyúr
Igen, ez nálam is így volt a Toxic Flame Whirlwind build-nél is. Nálam az volt a megoldás, hogy pontokat tettem a specializációra, ami már elérhető ekkor is. Nekem 26 volt meg előtte, és 29 kellett volna a következőre, így ezen törtem a fejem. Én is a videót követtem, de így végülis megoldottam.
-
dante3
addikt
A Zodiac Trait pontoknál nem úgy van, hogy egy területen minimum 5 pontot kell elkölteni, ezáltal nyílik meg a következő? Vagy rosszul értem..
Próbálok követni egy buildet, de ahogy ott elosztja a pontokat, és átmegy az V.-sre, az nekem nem nyílik meg. Azt írja 29 kell, nálam meg csak 24 van elhasználva, és pontosan követtem a videót. [link] Vagy valami változhatott a játékban a tutoriál elkészülte után?
-
Hrigh_77
tag
válasz
basaharc502 #68 üzenetére
50-t? négyszáz rollból nem lett 5 socket se, nemhogy hat... /ragequit
-
basaharc502
aktív tag
Annyi azért körvonalazódik, hogy a fő mókolnivaló az a skillek, kövek és tárgyak ilyen-olyan materialokkal való húzása lesz. Gondolom ott fog igazán érződni, hogy ki mennyi pénz rakott bele - kinek mennyire adja majd ki a statokat...gyűjtögethetek én sok-sok ilyen-olyan maiti, ha 50-et elhasználok mire kidob valami használható stat kombót.
Egyébként nagy meglepetésemre esett egy legendary item...rendesen rácsodálkoztamEgyébként ugyan úgy nem esik semmi loot azóta sem....pedig fél képernyőt beterítő szörnyhalmokat gyilkolok. Játékmenet még mindig ok szerintem, bár így lvl. 30 felé kicsit kezd unalmas lenni, amit betudok annak, hogy hiába ölöm halomra a mobokat, ha nem nagyon esik semmi...
-
Rayner
őstag
válasz
Grincsulás #66 üzenetére
arra én is de egyenlőre nem látok mögötte akkora tartalmat ami indokolna ekkora kiadást... szerintem lvl70 (vagy nem tudom mennyi a max) kifullad a játék. az hogy nagyon le van nyújtva ezzel a végigjátszás nekem több mint gyanús hogy luft a vége
-
Rayner
őstag
válasz
Grincsulás #64 üzenetére
mati storage nagyon durván túl van tolva....közel 100 dolcsi kell hogy meglegyen mind de egyért is sok a 700 viszonyításképp PoE currency tab akció nélkül $7,5 a többi $4 ez pedig $21/tab
-
Grincsulás
tag
Act 6 végèt ütöm, különösebb probléma nélkül. Valóban visszaesett a loot, de a rare matikból egyenlőre elég a rare enchant essence, amivel sárgává lehet konvertálni a geart, viszont előtte a magic matikkal be lehet lőni rajtuk 3 jó statot. Minden Act kezdésnèl vegyetek új geart/fegyvert a kovácsnál és enchantoljátok, ez jelentősen megkönnyíti a kezdést, valamint upgradeljètek a main dps skilleket amikor csak lehetséges. Én max esetleg a mati storaget fogom megvenni, hogy ne legyen fullon a storage semmi más nem zavar. Teljesen élhető a game, ha feltalálja magát az ember.
-
Sonja
nagyúr
Ezért is fizetni kell, hogy a stash-be tett cuccokat is lássa?!
Mondtam én, hogy ez is DI féle P2W lesz.
Egyébként basaharc502-nak igaza van, mert szerintem is visszavették a dropot.
Alig esik igazán használható fegyver.
Még játszogatok vele, illetve készítek 1-2 féle buildet, de nem az én játékom lesz ez.
-
Rayner
őstag
ennél nagyobb problémák is vannak ezzel a cuccal
egyik első amit nem tudok megemészteni, hogy ha a stashbe dobálod a cuccokat akkor nem látja a craft. tehát ha akarsz valamit csinálni akkor ki kell pakolni a stashből a bagbe ami kell utánna tudod használni...(persze ha lecsengetsz 100 dolcsit akkor igen). értelem szerűen ennyi bizbasztól ami esik kb 2 perc alatt elmegy a kedved... -
savior
őstag
Act 6-ig vittem, de ott totál elakadtam. Televan a játék egyhitelő bossokkal, és a resurrection scroll meg kevés. Persze forintért lehetne venni, de mivel f2p tolom így esélytelen a továbbjutás.
-
Rayner
őstag
válasz
basaharc502 #58 üzenetére
Több jel is arra mutat hogy iszonyat pénznyelő lesz. elsőként a stash tab vásárlása nem jön ki 1 pakkból éppen 499 diamond 2 pakk vásárlása (2 legkisebb) azok a tabok amelyekbe a 10000 féle alapanyagot le lehet tárolni 700 diamond első számításom szerint olyan $60-70-et kellene belezörgetni hogy egyáltalán el tudd pakolni a sok xart... és még csak lvl31 vagyok...
-
basaharc502
aktív tag
Hát azért a múlt heti próbaidőszakhoz képest jelentősen visszavettek mindenből, főleg a drop %-ot tekerhették le a srácok kb. 0-ra.
Múlt héten 25-ös szintig vittem el a karit, tele voltam sárga cuccokkal, most pedig már 26-os vagyok és 2 azaz kettő db sárga cucc esett eddig összesen. A táskám sem telik meg olyan gyorsan, sőt, sokszor a kovácshoz alig kell mennem beolvasztani ezt azt.
Maga a játékmenet viszont élvezetes kicsit poe, kicsit diablo, az act-ek is változatosak - legalábbis eddig. Tennivaló akad kismillió, szóval a játék nem rossz, meglátjuk hosszabb távon mennyire akarja a pénzem. Valami minimális összeget esetleg hajlandó lennék beletolni, de most még nem látom ennek sem értelmét. Ha körvonalazódik az endgame és látszik, hogy pénznyelő, akkor viszont tuti kuka lesz. -
dante3
addikt
Pc-n már lehet tolni
-
savior
őstag
The official service of UNDECEMBER will begin on Oct. 12, 2022 15:00 (UTC+9).
Ezek szerint eltolták a startot.
-
Grincsulás
tag
Azoknak kis segítség, akik tanácstalanok milyen buildel is induljanak: [link]
-
savior
őstag
A mostani event: [link]
-
savior
őstag
Torchlight Infinite is 12.-én jön és abban is benne van ez a hülyeség, hogy az autolootot megkell venni.
Itt elvileg rubintba fog kerülni, ami kipiacolható akár.Én is melee physics barbival toltam és nem volt gyenge. Whirlwind + illusion axe amit használtam. A többi skillje gyengébb, főleg a bossoknál. Talán az endgameben erős a többi is. Olyat is lehet, hogy a skilled egy varázslatot is elkasztol. Van hozzá külön link rúna.
Miután végig vittem át is alakítottam a barbárom olyanra, hogy ww ami rendszeresen elsüti a toxic flame varázslatot, de ehhez teljesen újrakellett talenteznem + cuccok. -
Grincsulás
tag
Ez inkább pay to progress game. Mindent elérhetsz a játékban, elméletileg normális időráfordítással, különösebb mikrotranzakció nélkül. Az Immortal egy teljesen más kategória. Mondjuk ami nekem (és nem csak nekem) nagyon szúrja a szemem, az az, hogy mi a fenéért kell a pet autoloot funkciójáért fizetni?? Ennek egy alap dolognak kellene lennie egy ilyen játékban. Autoloot nélkül sokkal szenvedősebbek lesznek a clear-ek, mivel az összes cuccot neked kell felszedni és valljuk be, nem sok hack and slash game-ben van így.
-
Sonja
nagyúr
Tudom, de ahhoz nem akartam nyúlni.
Ez ilyen mánia nálam.
Egy Melee Physical Damage barbit "építettem", utána meg egy Wizardot próbáltam. Viszont elég gyengének éreztem a puszta melee barbit. Mintha "varázslat" nélkül nem sokat érne.
Vagy csak én voltam béna benne, ami könnyen meglehet.
-
savior
őstag
Nem lett volna fontos új karaktert kezdeni, mert a rúnák tulajdonságai(szintje, upgrade, linkek) átrakhatóak másik rúnára.
Elvileg lehet majd boldogulni f2p játékosként is, mert piros követ lehet majd szerezni aukciózással. Persze aki nem fizet az többet kell majd hogy játszon, ha boldogulni akar.
Én is ingyenesben fogom tolni, remélem nem ér majd sok hátrány.Milyen karaktered volt?
-
Sonja
nagyúr
Az első három actot megcsináltam, aztán indítottam még egy karaktert, mert kíváncsi voltam másmilyen karakterre is. Nem rossz egyébként, de már most érződik, hogy bizony ebben (is) vastagon benne lesz egy paywall (lásd diablo immortal)!
Akkor szépem majd abba is hagyom, f2p játékban én nem fizetek soha.
-
Sonja
nagyúr
Szerintem ennyi volt a demo. Játszottam, majd kiírta, hogy server down, és azóta nem lehet belépni (Maintenance).
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #44 üzenetére
Én csak középre tudok rúnát betenni, a 6 szélső kockába csak elementet enged.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #42 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy 1es szintől felszintezed az új gemet is az elementek segitsegevel?
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #39 üzenetére
Az új rúnát hogy húzod fel vele?
Mert én csak olyat találtam, ahol a szintet, az upgradet és a linkeket is átadja az újra. -
savior
őstag
The official global release will be on the 12th of Oct. 09:00(UTC +9).
Ez elvileg okt 12 hajnali 2 óra.
-
Grincsulás
tag
Azért a rúna forgatás is furfangos. 1 linkes rúnákat kell forgatni, mert arra dobhatja ki a 4, 5, 6 slotot a legnagyobb %-ban. Mondjuk ez még így jó is, mert legalább az addig használt rúnádat nem forgatod el, max ha a színeket kell forgatni rajta. Utána pedig a régi rúnával felhúzod az új több slotos rúnát. Csak addig normálon kell hagyni, nem érdemes upgradelni mert akkor az viszont oda lesz.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #37 üzenetére
Jaja. Én is nézegettem ma a videóit.
-
Grincsulás
tag
Érdemes belenézni Wasted guide videóiba, sok okosságot mond. Az Enchantolos videóját néztem most meg, ott is rengeteg trükk van. Nagyjából ami a lényeg, hogy a Magic Birth Essence-ből craftolni kell Magic Fixed Essence-t amivel be lehet lőni nagyjából 3 jó statot, utána a Magic Change Essence-el forgatni minél jobbra a statok értékét és utána enchantolni rare-re. Ezt minden gear piece/weapon váltáskor érdemes megcsinálni, főleg hogy rengeteg kék mati gyűlik össze.
-
Grincsulás
tag
Igen, csak telóra. Viszont a zöld kristályra leszek kíváncsi honnan jön majd. Láttam, hogy laderboard helyezésekért jön, annak függvényében hol állsz a tabellán, remélem esik máshonnan is, ugyanis a gemesnél ilyen kőért tudsz venni sárga rúna fejleszőt. Sőt a kéket is, de az legalább esett questből.
-
savior
őstag
Közben megnéztem: még nincs ott Steamben a teljes. Akkor talán mobilra van előtöltés.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #33 üzenetére
Jó hogy kaptunk 3k piros kavicsot ajándékba, de szerintem ha élesben elindul, akkor nehezebb lesz hozzájutni. Vagy vesz valaki, vagy kipiacolja. Azt írták, hogy kapjuk is majd játék közben valamiért, de én eddig egy darabot se tudtam így begyűjteni. Piacról mondjuk jött.
Elvileg már lelehet előtölteni a teljest is, csak még elindítani nem engedi.
-
Grincsulás
tag
Annyira nem volt vészes, mint hittem. Persze haltam párszor, de a piros kővel feléledtem. Jó mondjuk ellentétben veled Én ranged vagyok, szóval talán ezért volt valamivel könnyebb. Egy mecha volt amit nem igazán értettem, mikor elnyomta a területit és a jó oldalra álltam, időben, de meghaltam. Annál a résznél haltam a legtöbbet, a többi mecha ment simán.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #31 üzenetére
Utolsó boss könnyen lement?
-
Grincsulás
tag
Kész a demo. Jó game lesz ez.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #26 üzenetére
Mar van is egy video: [link]
-
dante3
addikt
Ma ajánlotta fel a telefonom, hogy telepíthető google playből, egy korábbi előregisztráció miatt!
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #26 üzenetére
Én is saját kútfőből építgetek. Top listán próbáltam nézni melee buildet, de akárkit néztem mindenki az íjász buildel tolta.
Nekem a toxic flame ww se jött be sajnos. Kisebb szinten próbáltam és elég gyengén sebzett. Magasabb szinten, több linkel biztosan jó az is. Physical ww buildet raktam össze és az vált be. -
Grincsulás
tag
Igen, a Toxic Flame Whirlwind build nagyon népszerű, a Poisoned Arrow és a Piercing Arrow mellett. Én meg nem találok egy Intelligence buildet sem. Saját kútfőből rakom egyenlőre össze, tesztelgetem a skilleket. Elvagyok egyenlőre így is. Tegnap vettem egy Totem skillt, az elég jó a Bossokhoz. Lerakom és a Boss azt kezdi el ütni. Megkönnyíti a dolgomat. Felmentem, az általad linkelt Wasted666 oldalára, írtam is neki, hogy pár Intelligence buildet is mutathatna a népnek. Válaszolt is, hogy tervben van neki.
-
savior
őstag
Végigvittem a demot.
Gondoltam kipróbálok más buildot is: sentry meg a summon build szerintem nem valami jó. Kis szinten még el is van vele az ember, de 40es szint körül nagyon lassú vele a haladás.
Íjászt próbáltam még ki, és annak elég nagy volt a dps-e, csak nekem valahogy nem állt kézre. Úgy vettem észre hogy sokan ezt preferálják a legjobban.
1-2 közelharci skillt is próbáltam, de egyik se volt olyan jó, mint a whirlwind.
WW buildot fogok csinálni akkor is, ha elindul élesben.
(másnak ettől még működhet a többi build is, és az is előfordulhat, hogy azért nem voltak jók, mert rosszul építettem fel őket) -
savior
őstag
válasz
Grincsulás #22 üzenetére
A fegyver sebzeset megszorzod a tamadasi sebessegevel es akkor jon ki, hogy a dps-e a spellnek hogy valtozik tole (no vagy csokken a masikhoz kepest). Vagy igy se stimmel?
-
Grincsulás
tag
Több mint 100-al esik a dps. Pajzs nélkül hasonlítottam össze a kettőt. Pontosabban maga a spellnek a dmg-e esik le. Viszont azt nem értem mi alapján befolyásolja a fegyver. Az összes fegyvertípussal működik, most perpill a Fire Ball-ról van szó. Érdekes.
Szerk: Most látom, ha kettő fegyvert rakok be egyszerre és az egyiket kiveszem akkor is megnő egyes spellek dmg-e.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #20 üzenetére
Attack speed miatt szerintem. Meg a wand melle gondolom pajzs is van.
-
Grincsulás
tag
Egy dolgok nem értek... de nagyon nem. Adott egy 2 handed staff jobb statokkal mint pl egy wand. Értsd: a staffnak 45-73-as a dmg-e (attack and spell dmg), még a wand 28-40-es és ez csak spell dmg. Viszont több dps-t ad a wand, elméletileg rosszabb statokkal. Ez hogyan?
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #18 üzenetére
Amennyire könnyű volt a játék eleje, annyira nehéz a közepe. Act 4-ben már nehezen mentek le a videóval rendelkező bossok, act 5-ben pedig már halogattam is náluk. A demo utolsó főellensége pedig megesz reggelire, mert úgy öl meg, hogy kb semmit nem tudok csinálni.
-
Grincsulás
tag
Nekem meg Barrier nem esik annyira. Tipp: a városokban, a kovácsnál fel tudod magad gearelni teljesen armorba, mindenféle geart árul (ha ezt már tudtad akkor sorry). Egyenlőre nagyon gyér a kínálat a build guide oldalakból, nyílván az EU megjelenést követően ez változik majd. Ami számomra most kérdés, az, hogyan osszam el a Stat pontokat normálisan? Az tuti, hogy Intelligence-re kell a legtöbbet nekem pakolni, de talán a többire is megérne rakni pár pontot, vagy nem tudom. Most ennél a próba karinál egyformán osztottam el mind a 3 között, de majd ha kezdem a fő karit ott oda kellene erre figyelni. Gondolom lehet majd resetelni úgyis, de akkor is jó lenne valami infó.
Én Aarween néven leszek fent. -
Sonja
nagyúr
válasz
Grincsulás #16 üzenetére
Én csak egy egyszerű melee barbár tankot akarok, minden féle "varázslat" (értsd. frost/fireball, stb.) nélkül (Melee Physical Damage). Diablo féle ütök és megyek fajtát.
Esetleg life steallel.
Ezzel próbálkozom, de alig találok Armoros cuccokat. Mindig csak Barrier vagy dodge rate-es felszerelést találok. Alig bírok így felfelé gearelni. Most vagy ilyen az én szerencsém, vagy elég elbacott a drop rate.
Ui.: Azóta találtam egy kis guide oldalt!
Szerk.: Nekem Vagi néven van a karakterem az Európai szerveren.
-
Grincsulás
tag
Szerintem nem bonyolult, úgyértem, igen nagyon sok varriáció van, de ez így van jól. Teljesen testre tudod szabhatni a játékstílusodat. Emiatt ne fájjon a fejed. Nyilvánvalóan itt is lesznek meta buildek, amikkel a legtöbb sebzést kilehet osztani, ha ezt veszed célba, máris szűkül az opciók száma és jobban át is tudod látni a lehetőségeidet. Egyébként ha már itt "összeverődünk" fórumon akár majd mehetne a közös game is, ha gondoljátok. Csapatban jobb minden.
-
Grincsulás
tag
Én még annyira nem mentem bele, hogy konkrét buildel foglalkozzak, meg szerintem rá is érek még. Dps-em nekem is szépen van, így hogy húztam a fegyveren és a skilleken egyaránt. Mire kijön a játék addigra megnézem én is, hogy milyen lehetőségeim lesznek buildelès szempontjából Intelligence téren. Természetesen ki szeretném próbálni majd a többi fegyvertípus is, aztán majd kiderül mi lesz a favorit. Annak örülök, hogy elég 1 karit felhúzni és lehet váltogatni majd endgame-ben a fegyvereket/buildeket. Majd akkor meglátom mi lesz a main.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #12 üzenetére
Nekem is sikerült egy jó kis buildet összehozni. Saját kútfőre fejlesztettem és eléggé bejön, mert erős lett a harcosom. Whirlwind + illusion axe skillekkel megyek, tisztán fizikai sebzésre építek, a stat pontokat strengthre pakoltam nagyrészt. Olvad minden, egyedül az act bossok, amikkel nagyobb csata van, de a hpm általában meg se mozdul. Nagyon bejön így a játék, mert eddig ahol magamtól próbálkoztam befürödtem.
Állítólag most az első 5 fejezet elérhető a 10ből. -
Grincsulás
tag
Persze, eddig nagyjából mindent megértettem. Még tegnap végigvittem az Act I-et. Nagyon nem akarok előre haladni, úgyis felesleges, de annyira mindenképp hasznos ez a demo, hogy ne vakon kezdjünk neki. Tetszetős a játék, grafikailag és gameplay-ben egyaránt. Valószínű, hogy majd mage karakterem lesz, a Diablo 3-ban nagyon megkedveltem és az Immortalban is magem volt.
-
savior
őstag
Youtube-n vannak, de külföldiek. Pl: [link]
A piros skillek általában strength alapúak, a zöldek dexterity, a kékek intelligence.
Ha van a skill rúna oldalán például egy piros csík, akkor oda mellé betudsz tenni egy piros support rúnát, ami erősíti. Nem minden support rúna jó minden skill rúnához, de ez a leírásában írva van: can be linked with physcal skill feliratú pl csak fizikai tagú skillekhez jó.
Fejleszteni meg a városban lehet őket a rúnásnál (azt hiszem rune growth). Jobb katt a rúnára, aztán jobb klikk az upgrade kavicsokra. Minél több kavicsot pakolsz be, annál magasabb szintűre fejlődik (már ahogy a szintkorlát éppen engedi). A piros rúnák a piros kavicsoktól fejlődnek a legjobban, a zöldek a zöldtől. Ha fogytán vagy nyugodtan betehetsz más színűt is.
Még annyi hogy a rúnásnál van rune enchant is, amivel módosíthatod a rúnát. Hány support gemet lehessen hozzácsatolni (1-6ig), milyen színűek legyenek a csatlakozások, melyik hol helyezkedjen el, upgrade magic majd rare rúnára, meg nemtom mik vannak még.
Aki nem Path of Exilezett annak bonyolult lehet egy darabig. -
savior
őstag
válasz
Grincsulás #7 üzenetére
Hogy megy a játék? Boldogulsz?
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #7 üzenetére
Biztos lesznek rewardok az indulás után is.
-
savior
őstag
válasz
Grincsulás #5 üzenetére
Minden elveszik a teszt vegeztevel.
-
Grincsulás
tag
Kaptam Mail-be rewardot. Azt írja, hogy 6 napom van claimelni. Viszont ugye ez a kari majd törlődni fog. Ez a reward is elveszik majd, vagy account boundos?
-
savior
őstag
Lehet tölteni Steam-ről.
kb 7 GB a mérete. -
savior
őstag
Holnap este 19 órától elérhető a Steamen az előzetes verziója, azonban a 12.-i start előtt karakter tölrés lesz.
-
Grincsulás
tag
Mivel F2P lesz, így biztosan kipróbálom majd. Maga a játék grafikája, valahol az Immortal és a D4 között van meglátásom szerint. Leginkább a PVE contentekre leszek majd kíváncsi. Picit feldobta az estémet ez a megjelenés, eddig még nem is hallottam erről a játékról. Várjuk sok szeretettel!
-
savior
őstag
Ez a csodálatos hack and slash a Diablo, a Path of Exile és a Torchlight új kihívója.
Ha minden igaz, akkor október 3-10 között lesz a tesztje a Steamen, és október 12.én indul a játék élesben, amit egy karakter törlés előz meg.
Mivel ez egy PC-s játék mobil portolással, így pc, android, iphone a platform amire megjelenik.
Aki türelmetlenebb volt az már kipróbálhatta távolkeleti szerveren angol patchel, és meggyőződhetett róla, hogy milyen is ez valójában. Nekem például pozitív csalódás volt.
Koreában ingyenes, így feltehetőleg itt is az lesz.weboldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest