Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
A bemutató vagy a játék a rosszabb ?
-
beef
őstag
válasz [Prolixus] #3 üzenetére
Én várom ezt is, eddig nem csalódtam bennük. Igaz jobban örültem volna, ha a Dark Messiah vonalat húzzák elő. Szeretnék már orkokat rugdosni a mélybe
-
A Molyember
tag
Mar-mar lenyugozo, hogy egyaltalan kepesek ennyire egy generic kozepszart alkotni a semmibol. Ez mar onmagaban muveszet.
-
[Prolixus]
addikt
Igen, savazzák rendesen ezt a videót, minden szempontból borzalmas, a játék minőségétől függetlenül:
Bárki is játszik nagyon béna, érthetetlen dolgokat csinál, nem fejezi be az ellent, elszalad rossz irányba, sniperrel megy a boss ellen 2 méteren belül de még úgy se derül ki hogy sikerült-e neki eltalálni vagy sem stb. A vágások meg kriminálisak, mintha direkt a lehető legrosszabbkor akarták volna megvágni, ráadásul rengeteg vágás is van benne, iszonyat idegesítő, semminek se látjuk a végét.
Abszolút amatőr munka, ami nemhogy promotálja a játékot csak árt neki, mert ezek alapján garantáltan hogy senkit nem kezd el érdekleni a játék.
Amúgy preview-k alapján a maga műfajában nem lesz rossz a játék (performance issues and bad AI nonwithstanding), csak kár hogy az Arkane ilyenekre vetemedik manapság és nem a Dishonored, Prey féle immersive sim vonalat tolja tovább.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Urzu_7
aktív tag
IGN
Ezek miért nem tudnak videojátékokkal játszani és rendesen bemutatni őket? Mert a látottak alapján ez nem hogy egy játéknak nem felel meg de még csak egy koncepciónak sem.giran~
-
homerhamm
addikt
Az a csaj a képen a Lakatosné az utca végéből.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest