-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
bsh
addikt
sziasztok!
ubiquiti uisp tech supportnak próbálnék írni, de akárhogy próbálom, azt írja, failed to submit, try again later....
van ezeknél még support az edge szériás cuccokra? régen volt chat support, azzal mi lett?
esetleg van itt aki profi ebben? én már a hajamat ledobom tőle -
bsh
addikt
Hali.
Egy kérdés: van egy USG switch, controller, de a gateway az egy Edgerouter, és az a dhcp szerver is egyben.
Unifiben a kliensek a host nevükkel látszanak szépen.
Most egy gépet átneveztem (mind a gépet, mind a DHCP szerverben), de még mindig a régi nevével látszik. Gondolom annó úgy került be az adatbázisba. Ezért nyomtam neki egy "froget"-et.
Ezután viszont mac címmel látszik unifiben. Persze kézzel felülírhatom, egy aliassal, de nem akarom, legyen "automatikus" mint a többinél is.
Tulképpen honnan veszi az unifi ezeket a host neveket? DHCP snooping? És akkor ennél a gépnél miért nem találja ezt a nevet, a többinél meg igen? -
bsh
addikt
válasz MasterMark #7862 üzenetére
azért bejelentettem ezt is. jelenleg tier3 jön.
-
bsh
addikt
válasz MasterMark #7862 üzenetére
most volt restart, azóta csinálja meg amióta felrakatta a support a 2.09-es fw-t... amúgy frissít a ddclient rendesen, majd közvetlenül a frissítés után kezdi írkálni, hogy nincs semmilyen ip cím...
-
bsh
addikt
válasz Cirbolya_sen #7859 üzenetére
opticon, ipv6 nincs.
-
bsh
addikt
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy miért szórja a ddclient ezeket a warningokat kábé percenként a messages-be, miközben van internet meg minden?ddclient[5269]: WARNING: found neither ipv4 nor ipv6 address
Edgerouter 6p, FW: 2.09.legújabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest