Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz daneel_hu #16720 üzenetére
Én azt nem értem az miért retteg a 4. hullámtól aki be van oltva. Nem tökmindegy? Ő védve van, aki akar oltást, az már válogatással is megkapja szinte azonnal, aki nem akar, az meg magára vessen. Szerintem lassan túl lehetne lépni ezen. Egyébként ezt figyelembe véve remélem a kormány sem akar már majd semmiféle szigorítást. Azt a pár száz fertőzöttet tudja kezelni az eü normál ügymenetben is, az oltottakat pedig hagyják élni.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
HÁZIGAZDA
válasz daneel_hu #16720 üzenetére
szeptemberig szerintem meglesz a 12 éves korig, meg picit erőltetik a dolgot, olyan 6m reális. ha ezen kívül van még legalább 1, esetleg 2m, aki átesett rajta, akkor szeptemberben már tényleg nagyjából az oltatlanok fognak megbetegedni. értük pedig, ha szabad akaratukból oltatlanok, egy könnycseppet sem...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest