Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Önmagában a tüneteim alapján eszembe se jutott volna, hogy Covidos lehetek, home office-ba menjek és teszteljem magam. Azonban egész hétvégén a szüleimnél voltam és ők bizonyítottan Covidosak (anyum már a hétvégén tapasztalta az első tüneteket). Együtt kajáltunk, autóztunk is stb. Ez alapján jó esélyem volt elkapni, főleg ezt a mostani, nagyon gyorsan terjedő változatot (ha igaz, hogy az R0 értéke már legalább 10 körüli). Igazából én csak a hosszú távú, tünetmentes hatásaitól tartok (na meg nem akartam Covidosan edzeni, még ha nem is érzek különösebb tünetet), amúgy nem is érdekelne ez az egész... De úgy néz ki ezúttal is szerencsém volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S