Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz syberia #55790 üzenetére

    sóhaj. megint. túl vagyunk sok-sok-sok millió újrafertőződött, mindenhogyan oltott, mindenféle embereken. sehol, semmi jel nincs arra, hogy ez a felvetett para létezne. létezhet, de semmi jel nem utal rá, sehol.

    majd loyolai kovács letoha, aki "már márciusban megmondta, hogy heppppaarrriiiiiin", és aki már 200 éve megmondta, hogy xy, csak mindig elnyomja a hangos mainstream, szóval ez a letoha doki most megfejt a fáccséjén.

    syberia, még mindig ott tartasz, hogy elképesztően nem érzed, hogy mi az, ami valószínű, mi az, amire kicsi az esély és mi az, ami kizárt.

    kizárt például az, hogy uae-ben nincsenek omikron fertőzések, mert sinóval oltották őket. pedig ezt is letoha mondta, nagy mellénnyel. a csávó szakmailag már nagyon régen kinullázta magát. ettől még mondhat abszolút valid dolgokat is, de abból még, hogy mond valamit, nem következik tényleg semmi.

    lehet ade, igen. lehet, de nem az. és még ha ennél a usernél "az" is volt, semmilyen relevanciája nincs ennek populáció szinten. mert hogy ezt meg tudjuk

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák