- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Oliverda #8029 üzenetére
Tudomásom szerint csak magyar számlára utalnak. Nem adhatsz meg más bankszámlát sem, hiába van neked személyesen. Legalábbis régebben így volt.
Ebből is látszik, hogy halvány fogalmad sincs arról, amit olykor beböfögsz ide.
Forint számla az is. Ha csak forintot fogadnak el. Mert pl euróst, vagy mást biztosan nem, hiába van. Tudom, hogy Nemzetközi a Revo számla, a Wise, meg nem. De mindkettő megfelel a forint kitételnek és mindkettő határonátnyúló szolgáltató.Ha kifogadást akarnak keresni Paypalnál, akkor találnak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Oliverda #8029 üzenetére
szerintem az lesz a gond amugy, hogy az unicredit ahol a paypal magyar számlát vezet, nem teljesíti az utalásokat
azért gondolom, mert nem látok semmi okot, amiért ez a paypalt érdekelné
KHB bank is csinálta egy időben hogy nem engedte az ügyfeleit wise-ra utalni, nem tudom csinálják-e mégcryptot minden termékemért elfogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla