Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerivari
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy vargalex-es Openwrt-ről hogyan lehet visszaállni gyári firmware-re. Lehet hogy már írták, de az összefoglalóban nem találtam és nem akartam egy csomó oldalt végigböngészni, mert lehet valaki élből le tudja írni.
Előre is köszönöm! -
gerivari
csendes tag
válasz Intruder2k5 #24898 üzenetére
Köszi szépen, akk. irány a bolt. :S
-
gerivari
csendes tag
válasz Intruder2k5 #24894 üzenetére
Tehát semmit sem ér, hogy 108 Mb-es hálókari van a gépemben, ha nem N-es?
-
gerivari
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, még pedig ebben: pár napja netcsomagot váltottunk, így 25 Mb-es netünk lett, az eddigi 10 Mb-es helyett. A gond csak az, hogy a router (Tp-Link TL-WR1043ND) wifin csak 15-20 Mb-et küld ki. Mit kéne állítanom, hogy a teljes 25 Mb-et kiküldje?
-
gerivari
csendes tag
Sziasztok, újra ittvagyok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni az összes ledet a routeren? Ezt úgy értem, hogy minden működjön, csak a ledek ne világítsanak. Azért lenne erre szükségem, mert este zavar a villogása. Tehát gondolom megoldható, hogy esténként lefuttassak vmit és az kikapcsolja a ledeket, másnap meg visszakapcs. Vagy esetleg ezt gondolom időzíteni is lehetne. Gondolom ehhez egy kis linuxos tudásra lenne szükségem, hogy megírjak egy ilyen scriptet. Mennyire lenne nehéz ezt megírni? Ezer hála ha valaki tudna segíteni ebben. Vagy marad a régi routernél bevált módszer, a fekete sigetelőszallag.
-
gerivari
csendes tag
Sziasztok, én is felraktam a vargalex féle firmware-t. Ezer köszönet érte, neki. Egy kérdésem lenne. Mivel nem vagyok perfect angolos, ezért szeretném kérdezni, hogy van-e hozzá magyarosítás külön, vagy az alap openwrt-hez való jó-e hozzá? A válaszokjat előre is köszönöm. Vargalex pedig nagyon köszönöm a munkád, sokunk életét könnyítetted meg. Remélem továbbra is ilyen aktív és eredményes leszel. Amiket eddig én beállítottam, kipróbáltam mind tökéletesen működnek!
[ Szerkesztve ]
-
gerivari
csendes tag
válasz gerivari #17849 üzenetére
Bocs az értetlenkedésért. A log ban ezek szerepelnek a nyomtatóról:
usb 1-1: new full speed USB device using ar71xx-ehci and address 3
usb 1-1: configuration #1 chosen from 1 choice
usblp0: USB Bidirectional printer dev 3 if 0 alt 0 proto 2 vid 0x04B8 pid 0x0005
Persze itt már fenn vannak amiket mondtál, de sajnos így sem működik. -
gerivari
csendes tag
Üdv ismét, ezt a leírást kerestem, köszönöm szépen. De ezeket a beállításokat adtam meg magamtól is. A nyomtatás még mindig nem működik sajnos, mi lehet a probléma? A nyomtató szoftvere közli, hogy nem tudja kinyomtatni a szoftvert. Kommunikációs hiba.
A ps | grep 910-es eredmények:
ps | grep 910
1402 root 744 S /usr/sbin/p9100d -b -f /dev/usb/lp0 0
1489 root 744 S /usr/sbin/p9100d -b -f /dev/usb/lp0 0
1576 root 744 S /usr/sbin/p9100d -b -f /dev/usb/lp0 0
2357 root 744 S /usr/sbin/p9100d -b -f /dev/usb/lp0 0
6961 root 744 S /usr/sbin/p9100d -b -f /dev/usb/lp0 0
7008 root 1348 S grep 910Válaszokat előre is köszi.
-
gerivari
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy honnan tudhatom, hogy működik-e a nyomtató szerver a routeren, illetve mit kell állítani a windowsban, hogy működjön a nyomtatás. A nyomtató telepítését az első oldalon található leírás alapján csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Politika
- Xbox Series X|S
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest