Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KenGuruL
csendes tag
Üdv,
1043-s routeren vargalexel megoldható az, hogy a WAN és LAN LED-jei is ki legyenek kapcsolva?
és ha igen, merre kell krampácsolni?
-
KenGuruL
csendes tag
Mikor lesz - lesz egyáltalán? - olyan firmware, ami a gyáriról felrakva felhúzza a WAN portot is az újabb 1043-n?
-
KenGuruL
csendes tag
válasz krealon #35943 üzenetére
azt értem én. De a legfrissebb vargalexet felrakom, és nem megy a wan port. 2 1043-t probáltam már, ugyanaz a hiba.
Valami bootloaderrel van gond - itt írták - azért gondoltam, hogy open aztán vargalex, hátha az open átírja a bootloadert, bár ezeket annyira nem ismerem.
-
KenGuruL
csendes tag
válasz krealon #35946 üzenetére
hw ver: 1.10
A firmware eredetileg nem tudom hanyas volt benne. Már a második ami ezt vállalja. Érdekes mert egy régebbi - 2-3 éves - 1043-t simán megcsináltam. Ezeknél nem világít a WAN led, és a status ablakban is "nincs kapcsolat" van. Gyári firmware-l meg simán megy. Látom, mikor visszaírom a gyárit, hogy közben egyszer csak felvillan a WAN port.
-
KenGuruL
csendes tag
válasz krealon #35948 üzenetére
Warnings / Gotchas
It has been reported that recent factory firmware includes a new bootloader revision which disables the WAN port at boot (likely to deal with switch leakage). A fix has been implemented in trunk between r32942 - r32944, while 45-46 fixes the leakage. Below is the version of the new bootloader (which disables the wan port) of a version 1.8 hardware model (bought in august 2012).root@tpl2:~# grep -a U-Boot /dev/mtd0ro | cut -d'I' -f1
U-Boot 1.1.4 (Feb 6 2012 - 17:03:51)
U-Boot -
KenGuruL
csendes tag
csövi,
nem pontosan 1043-hoz tartozik, de egy picit talán igen, meg itt mindig kaptam segítséget.
Transmissiont használok, de freenas alatt. A transmission-nek a sajátossága vagy van valami beállítási lehetőség van rá, hogy ne minden indulásnál ellenőrizze végig a betöltött torrenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest