Hirdetés
-
GAMEPOD
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziAtee
csendes tag
válasz
kasza blanka #1013 üzenetére
Szia!
Megnéztem, automatikusra van állítva minden. Nincs modem, csak egy kábelem lakáson belül.Aznap aztán visszadugtam direktbe a laptopba a kábelt és úgy sem akart csatlakozni a nethez. Sajna a hibakódot nem néztem meg, végül berágtam és itt hagytam az egészet úgy, hogy routerre csatalkoztattam. Pár óra múlva visszajöttem és routeren keresztül csatlakozva volt a nethez.
Eztán vettem észre, hogy szakadozik az internet. Böngészés közben nem vettem észre, de pl netes játéknál folyton elszállt az, időtúllépés miatt.
Visszadugtam a direkt a kábelt a laposba és megint nem akart csatlakozni úgy sem csak kb 10. alkalomra. Most végigpróbálgattam az összes firmware-t (csak 8-as verziószámokat engedte) routeren, de megint nem akar csatlakozni. Gondolom délutánra megint lenne rajta net,ha itt hagynám.Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest