Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
1 év alatt ki lehet nyírni új kuplungot? Megint csúszik !
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Toyota Corolla E11 1.6 benzines 2001 műszerfal izzókat kéne cserélnem! Tudtommal 1,2W 12V kell bele de állítólag spéci foglalata van ( cikkszám: 90011-03004 ) és a sima nem jó! Ez igaz vagy nyugodtan vehetek bele normál kis izzókat? -
PeeterssoN
őstag
Toyota Corolla e11 2001 Mennyire nehéz hozzáférni a hátsó ablaktörlő elektronikájához? Néha önálló életre kell, főleg eső után. (Gondolom beázik) Vagy ne ott keressem a hibát?
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Corolla E11 2001 színkódját hol tudom megnézni? -
PeeterssoN
őstag
Szép!
2001 Corollámban 270k van, 260k-nál lett cserélve a gyári kuplung! (eddig bírta)
Most csaptam szét az elejét ebben a bónás időben, de lábon hazahozott csak legózni kellett a cserealkatrészeket, amiből szinte vicces, hogy nemigen van színre fújt (metálszürke) bontós! Igy minden után-gyártottat kellet vegyek. -
PeeterssoN
őstag
válasz molnarpeter #4272 üzenetére
Semmi!
-
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Toyota alkatrészek érdekelnének! Jobb sárvédő, első lökhárító, jobb fényszoró, jobb index, és bajuszléc/ összekötő lemez! Vagy egy linket ahol még nem jártam!(japker, bontopláza, jófogás már átnéztem)
ui: A lényeg lemaradt: Toyota Corolla e11 2001 évjárat vvti 1.6
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Üdv! Csomagtartó belső nyitókarja szerencsétlen mozdulat során letört! Hogyan lehet ezt cserélni?
2001 e11 corolla ! -
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
E11 Corolla 2001 muszerfal illetve belső világításhoz izzokat hol lehet venni? Milyen égők kellenek? -
PeeterssoN
őstag
válasz Silentfrog #3978 üzenetére
Legutóbb a Gazpromos olajat adtam neki...
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Görgőszett plusz vízpumpa csere 100k
Corolla E11 2001-es 1.6 vvti
Reális? -
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Melyik az E11 Corolla fékfolyadéktartálya?
Mert amire brake van írva, az fullon van! Ami annál nagyobb és ugyanúgy a vezető oldalán a szélvédő alatt az épp nyaldossa a minimumot! De arra csak a figyelmeztető feliratok vannak irva? Most akkor hogy van ez?[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz molnarpeter #3802 üzenetére
Mostanában kéne cserélnem az első fékpofákat illetve nem árt a teljes fékfolyadék csere, de hamarosan lesz müszaki (október)! Előtte egy felkészítés akkor megcsináltatom rajta a hiányosságokkat. Addig szeretnék rátölteni! Kösz a segítséget!
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
E11 corollaba vvti 1.6-os jó a dot4 fékolaj vagy az 5.1- es lenne ajánlott?
Márka mindegy, pl mol?
Utántöltésre kellene, mert bejelez néha a kéziféklámpa![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz Ragadozó #3754 üzenetére
Ööö... az van nekem: láncos 3zz-fe 1.6-os motorral, az elírást a fordulatszámra értettem!
De egyébként nem tévedtem a fordulatszámmal kapcsolatban.
Hosszbordás szíj tavaly nyáron lett cserélve, akkor lehet a görgő!
Bár nem tudom hogy régi gyertya okozhat e ilyet.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz theuprising #3752 üzenetére
Corolla E11 1.6 Szerintem elirás volt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz psycroptic #3744 üzenetére
Nem tudom ,most cserélték a váltóolajat, csak szóltak volna ha gond van vele!
-
PeeterssoN
őstag
válasz theuprising #3739 üzenetére
Nem tudom igazán behatárolni, gondolom a motor felöl. 2000-3000 fordulaton. 3-4 sebességben hallotam eddig.
-
PeeterssoN
őstag
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy gyorsításnál néha ( főleg emelkedőnél) hallok egy fura kereplő csörgő, de leginkább mikor az áram "kerreg" mi okozhatja?
-
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy futóműátvizsgálásra, beállításra! Tél óta elkezdett durván kopogni (rossz útminőség rengeteg kátyú), ütni, kotyogni a futómű; ráadásul mindenhonnan hallom! Tudtok ajánlani Budakeszi közelében egy megbízható szervízt, aki alapos akár egy fogorvos?[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Jól emlékszem vagy nem jól emlékszem, hogy valaki ajánlott itt anno egy 4. kerületi szervízt?
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz pècsimunkás #3339 üzenetére
Ne viccelj már! Nem mondta senki és nem is feltételeztem, hogy hazudsz! Mindössze fura számomra ez az érték, de írtam, hogy nem értek hozzá nincs bizonyosságom semmilyen adatról ami ezt megcáfolná esetleg azt sugallaná hogy ott gond lenne.
-
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
E11 corolla műszerfal világítás.
Szeretném az izzókat kicserélni. Tudja valaki esetleg hány darab kell hozzá és milyenek?
Nem akaranám kétszer lebontani és vissza. -
PeeterssoN
őstag
válasz kolosanyi #2621 üzenetére
Nekem volt egy 1995 1.5 Honda Civicem, de nyomatékban leveri ezt az 1.6 Corollámat. Ok mondjuk lehet ki kéne már cseréltetni a kuplungot , de akkor se hiszem el, hogy az a baja. Mióta a kuplung a baj (illetve nem értem miért a kuplung hibája), ha alapból váltás nélkül gyorsítva túlpörög majd utána visszaesve a fordulatszámérő újra pörög majd ismétli míg el nem kezdi ténylegesen gyorsítani az autót? De lehet én vagyok a hülye (sőt inkább).
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Lenne egy kérdésem de lehet már feltettem itt:
Elöljáróban annyit, hogy el fogom vinni ez miatt szervizbe de szeretnék tisztán látni mielőtt mindenféle, éppen nem aktuális baját a verdának ki akarnák javítani növelve a büdzsét.Gyorsításnál a fordulatszám 2000-től 3000-ig lassan megy végig, majd hirtelen visszaesik azután újra fel és megy tovább 4E felé, de inkább visszaesne 2E-re mindeközben iszonyat lomhán gyorsul. Komolyan mondom ha nem vagyok kellőképpen lendületben nem merek előzni, mert nem tud felgyorsulni eléggé. Tuti nem az órának van baja mert közben ordít a motor. Mikor visszaesik a mutató elhallgat. Mintha csúszkálna a hajtás vagy mi. Vagy mintha később reagálná le amit szeretnék. Ja igen 1.6 vvti motor.
Értitek miről beszélek?[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Ok , megteszek mindent, köszi szépen srácok!
-
PeeterssoN
őstag
Értem. Nem tudom mennyire ismered a tipust de a motor mögött van (alitólag) a szervónak egy csatlakozója. Na az onnan egyszer lejött és csak tesséklássék módon van rányomva mert ami foglalatba menne (elég érdekes alaku) ripityára volt törve. Akkor elképzelhető hogy kontakthiba.
-
PeeterssoN
őstag
Mire utal az , ha a kormány érzékeny minden úthibára? De elengedett kormányzásnál szépen tartja az irányt gyors sebbességnél sem remeg a kormány. Néha viszont hol nehezen hol könnyebb a korkormányzás. Folyadékszint rendben, tiszta.
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
E11 be műszerfal égőket hol lehet venni? -
PeeterssoN
őstag
Kwik fitnél voltam bent pár napja (kb szomszéd és azonnal ráérnek) ott a srác azt mondta hogy benne van a benzintankban,de szte nem kell cserélni. Én mégis ugy érzem de kell. A fordulatszámmérőm; főleg 2-ről 3 -ra váltás utan gázadásra alig pörög majd hirtelen felugrik és vissza. Szóval nem egy leányálom ha ki akarsz gyorsitani illetve előzni. Lehet hogy kuplunghiba? Dehát már rég befejeztem a váltást mikor ezt csinálja! Ja és felnyikorog továbra is pedig a bordásszij is cserélve lett.
-
PeeterssoN
őstag
Hali
Benzinszűrőt otthon ki tudja az ember cserélni? (corolla e11 facelift 2001)
Ha,nem, akkor köbö mennyiért csinálják meg általában? -
PeeterssoN
őstag
válasz diablo1984 #2498 üzenetére
Ó értem köszönöm!
Csak még egy kérdés és tényleg nem zavarok már senkit ilyen kérdésekkel!
Honnan tudom megállapítani anélkül hogy megállna a kocsi, hogy hamarosan kifogy a benzin, ha nem tudom, hogy jó e a visszajelző lámpa? Konkrétan hogyan ellenőrzi egy ember hogy működik e vagy sem az a lámpa? -
PeeterssoN
őstag
válasz diablo1984 #2496 üzenetére
Édesistenem...
Tényleg semmi különös dolgot nem szeretnék csak annyit tudni hogy ha pl ki kel cserélnem a műszerfalháttérvilágításának a biztosítékát akkor tudjam melyiket kell kicserélnem és ne kelljen végig mókuskázni az összes biztosítékot. -
PeeterssoN
őstag
válasz diablo1984 #2494 üzenetére
Ok kössz!
A többi nehezebb!I/UP , ECU - IG , OBD.... stb...
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #2492 üzenetére
Hoppá! Eddig tartott az öröm! Fogalmam sincs melyik hova való! Nagyjából még lefordítom hogy a "turn" az index lehet de vannak ilyenek hogy "wip illetve wiper" meg hasonló rövídítések. Ezek mik? Hol vannk ezek magyarul? Ilyen jellegű servízkönyvel nem rendelkezem!
-
PeeterssoN
őstag
válasz Satan_Claus #2491 üzenetére
Igen, köszönöm! Ez lesz az! Közben megtaláltam a tárolódoboz hátulján a matricát amin fel van tüntetve még az amper is.
-
PeeterssoN
őstag
Helló! Szerrtnék egy műszaki leirást vagy service manualt! Corolla e11 3zz-fe 2001 -es évjárat. Veselámpás angliai gyártás.
A bizosítéktábla leírása kéne, amin szerepel melyik biztosíték mihez való! Van ilyen egyáltalán vagy egyesével kel végigmókuskázni? -
PeeterssoN
őstag
Nem hallom a motort a kerékzajtól.
De ha normális ez a kis kerregés akkor nyugodt vagyok. Egyébként mennyire lehet hinni a fed. komputernek fogyasztás adatok terén? 6.9 a fogyim 90% városi használat.
Nem birtam rávenni hogy kigyuladjon a lámpa, pedig már nagyon karcolta az alsó vonalat az üzemanyagvisszajelző mutatója. Vagy szar a lámpa vagy még volt benne elég benya. -
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #2475 üzenetére
Na megvolt az olajcsere szurők cseréje. Csak utána vettem észre hogy előzőleg azaz 206E km-nél
10w40 -et töltöttek bele (ajtó szegényre ragasztott matrica) , én meg 5w30 at rakattam bele. Igaz ez most 240E km-nél. De nem hiszem hogy változtattak volna a viszkozitáson. Amióta le lett cserélve az olaj alig hallható de tényleg füllelni kel hogy halljam ketyereg a motornál gázadásra. De ez is csak mikor már bemelegedett. Most a futómű lesz soron csak legyen végre időm. Zavar a minden buckánál megmozduló kormány. -
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #2474 üzenetére
Na csak megvettem!
Azt amit nem akartak eladni, de végül mégis megegyeztünk. Elhoztam eredetvizsga nélkül. Pedig igyekeztünk nyitva tartót találni, de nem volt vagy már betelt a kvóta. Nem baj a srác cége adott helyen van, ha gigszer lenne tanúm is van az adásvételről. Szóval ha gebasz van elkapjuk zsákot húzunk a fejére és annyi...
Amúgy nagyon jó fej srác, korombeli jól elbeszélgettünk.No de az autóról:
2001. -es Toyota Corolla Liftback Linea Terra 1.6-os.
Ecséém ez húz! És akkor ennyit az élvezetekről ennél az autónál!
A feleségem alig akart beülni ő Vectrát akart, szerinte ez ronda! (oké szebb a vectra)
Mondanom sem kell szíven szúrt ezzel, de nem hagytam hogy elrontsa a jókedvem.
Mondtam, ha minden hónapban színház vagy éppen egy éttermi vacsora helyett szerelőnek akar fizetni hát csak tessék. Vagy éppen olajat töltögetni a híres ecotec motorba.Klíma rendben, ABS ...hmm rendben... hol éreztem hol nem vagy csak nem tudtam rendesen megcsúsztatni a kocsit.
Szervó: Nekem egy kicsit kemény volt a kormányzás, de simán forgattam álló helyzetben. Lehet fel kell tölteni?
Majd a szervizben ránézetek.
Kuplungnál volt egy kis érdekesség, amikor elemeltem a lában egy klattyanó hang volt azaz mintha lötyögött volna! Szóval olyan mintha a cipőd talpáról lepottyanna amikor elemeled a lábad, kb 1-2 cm. Amúgy nem éreztem, hogy gond lenne. Rozsda konvergált a 0 -hoz: A kerekek rugóinál volt egy kicsi de nem a rúgón konkrétan hanem a... nem tudom min de csak felületi.
Beltere hozza azt amit írnak róla szürkeség, unalmasság.
Remélem a szervizben vigyorogni fogok és nem sírni. +egy kérdés: márkaszerviz vagy maszekhez vigyem a kötelező olajcsere, szűrők és folyadékok cseréjét elvégeztetni? Márkaszerviz 50k toyota szervizakcióban![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Ma megyek egy gépállatot megnézni! Ha minden rendben van meg is venném és ki is fizetném, tehát már ma szeretném elhozni! No de! Nem lesz a közelben egy eredetvizsga állomás sem ha van is azok zárva vannak! Megkockáztathatom a nélkül elhozni? Előzetesen lecsekkoltam a kocsit adatok rendben voltak nem volt gond, még a km is rendben volt. Esetleg adásvételibe írjuk bele: ...ha az eredetiséggel kapcsolatban problémák merülnek fel, az adásvételit semmisnek kell tekinteni, a vételár visszafizetésre kerül a vevő részére! -
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #2392 üzenetére
Csak egy autóra tudtam lekérni adatot! Másodikra is fizetni kell!
-
PeeterssoN
őstag
válasz Dark Archon #2376 üzenetére
Nálam valami oknál fogva nem fogadja el az adatokat, pedig ugyanazok az adatok vannak beírva. 2 ügyfélkapuval is próbáltam regisztrálni, egyiket sem fogadta el személyes adatok nem megfelelősége miatt!Sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz INMOTEP #2384 üzenetére
Én Toyota Corolla (1997-2002) vadászom egy ideje, ha vvti jó az 1.4, de ha 4a fe vagy 4efe akkor inkább 1.6 érdekel leginkább ferde hátú klíma, szervó, 2 légzsák fontos azaz alapfeltétel. Plusz opció ABS és elekt. ablak +plüss.
Nos idehaza eléggé túl vannak árazva szerintem ezek a kocsik főleg,hogy a felszereltség a kor és állapot sem indokolja. Az a gyanúm hogy a megbízhatósága miatt (motorikusan persze) meg egy két teszt (autonavigator totalkar, vezess.hu...) felverték az árát. Most kezdtem el nézegetni német oldalakat. Hát ott találtam 1.6 G6-os 6sebességes verziót 5 ajtós ferdehátuban!!! Ithon max 3 a.-ban találni és horror az ára. Szóval nagyobb a választék felszereltség tekintetében is illetve ugyanazon áron megkapni mint idehaza. Igaz a regadó utazási költség már elég húzós dolog, abból már egy koplett olajcsere és szűrőket is lehetne cserélni no meg az átíratás költségeit is. De még így is találtam legalább 10 magánszemélyes hirdetést ami alapján megérhetné kimenni és elhozni saját használatra "makulátlan" állapotút. -
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #2360 üzenetére
Nem elvitték az orrom elől, na itt sem adok tippeket!
-
PeeterssoN
őstag
válasz Tele von Zsinór #2359 üzenetére
Ó igen egyre inkább bejön ez a veselámpás 1.4 vvti , van is fent egy gyönyörű a hahu-n metálbordó színben csak sajna túl magas az ára az én keretemhez.
-
PeeterssoN
őstag
Ahogy elnézem el fog tartani a keresgélés, 1.6 alig akad ami megfelelne.
1.4 vvti klimás szépek meg huzos az áruk. -
PeeterssoN
őstag
Igazából a fogyasztás lesz a mérvadó így maradok a Corollánál. Városban Bp. fogom használni napi szinten munka-otthon odavissza 35 km + havi 1 alkalom 400km autópálya és persze országúti is lesz benne. Hegyvidéken lakom a budakeszi utat rengeteget használom. Néztem egy 1.6 ost a régi motorral az jobb, vagy elég az 1.4-esnek mondott 1.3 as is?
-
PeeterssoN
őstag
Ugyanezen időszakból 1997-2003 ig gyártott Avensis lenne a másik típus amit eltudok képzelni, illetve mivel jobban pakolható és jobban felszerelt talán inkább ilyet vennék!
Kérdés hogy 500k ból bevállalható ez a típus? (Persze láttam 1.4 millióért is avensist ami véleményem szerint túlzás)
Úgy 500-700 k körül láttam nagyon jó állapotút. Legalábbis ami a külsőt illeti mert csak a képeket néztem.
Corollából ez már a plafon ár! Kérdés lenne még hogy mi a tapasztalat mennyire alkudható le a kivánt összeg?(#2347) Ragadozó:
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Rövid időn belül szeretnék vásárolni egy használt Toyota Corollát! No nem egy olyan alig pár éveset hanem igazi béka vagy veselámpásat (tanultam valamit), tehát a 1997-2002 közötti évjáratból szemezgetek majd a piacon. Miket nézzek át a kocsin? Hol lehet nagy bibi ami miatt el kell állni a vásárlástól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest