-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #20143 üzenetére
Akkor ha lesz 130 lovas lesz... Nekem a CHR nem tetszett amikor vezettem, de az 1.2t volt (nagyon gyengének éreztem). A GR CHR még az előző vagy az új? Mert ha új akkor jó az ajánlat nagyon (GR CHR GR Yaris Cross áron).
Closer: Kb a jazz crosstar nézz ki ellenfélnek, ott szerintem jobb a beletér (viszont a hybrid szerintem kevésbé jó, plusz nagyon úgy nézz ki nekem hogy Honda vagy elköszön Európától vagy kb ignorálja), és kb nincs gumiválaszték hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Kenwood Kmix 750
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Turbózd fel a gèped,most!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest