-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
Dare2Live #19954 üzenetére
90k-nál van gyertya csere, az megdobja a cehhet. Illetve 30ezrenként fékfolyadék csere, azok a "nagyszervizek", olyankor padra is rakják. Ha jól emlékszem a gyertyák darabja ilyen 15e ft körül volt.
Sztem pécsimunkásnak nem cseréltek még gyertyát, valszeg úgy férhetett bele 250e-be a 6 szerviz. Önmagában a 90ezres szerviz van 150k körül. -
polonic
félisten
válasz
Dare2Live #19954 üzenetére
Okés, közben leesett. Benéztem.
Nekem az első olajcsere volt 55 ezer Ft, ahol 26 ezres az óradíj, fél órás munkával. És máshol sem lett volna olcsóbb, az említett Heringnél 3 ezer Ft-tal olcsóbb az óradíj.
Erre írom azt, hogy ez nem olcsó, már vidéki kisvárosban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest