Hirdetés
-
GAMEPOD
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Hidd el , eddig nekem sem volt opció . Így alakult , de mèg azèrt gondolkodok sokat . Nem akarok itt politizálni , de a sima egyszerű melósnak ( pl èn ) is van ilyesmire esèlye , a haldokló nyugaton . Van időm , nem kell kapkodni .
Amúgy voltam ma próbavezetèsen . Honda is tetszett , meg a Toyota Auris 1,2 t is . A kis turbós ledöbentett ! Nagyon megy . A Hondánál is ès a Toyotánál is nyílt nap volt , a Hondánál kaptam árajánlatot , a Toyotánál azt mondták , menjek vissza hètfőn . Na , kíváncsi leszek ,mit ajánlanak .Szerkesztés .: 10 èvre ès 200-250000 km-re tervezem . Annyit csak elmegy . Mint írtam , majd figyelek râ .
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest